AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her ezan okunuşunda, bir işe kalkıştığımda, eve giriş çıkışımda adını zikrederim, şükrederim..
Ne güzel kardeşim
o benim için ne yaptı, acıdan merhametsizlikten başka bir şey bilmiyor kendisi
O en büyük merhamet sahibidir. şu an öyle bir isyan ediyorsun ki Allah seni islah etsin
Ya bırak ne isyanı o ilk önce hayat verdiği için bir şeyleri rayına soksun her gün acı içinde kıvranan birine daha çok acı vermek görüyoruz
Kuldan Ümit beklersen daha çok acı çekersin sabr
Ben tanrına konuştum kuldan ümit hiç bkelmedim ben icraata bakarım
Öbür tarafta görürsün icraatı sen müslüman değilsin madem allahtan bişe bekleme git neye tapıyorsun artık o düzelsin
Macır olmam geçmişimi bilmeyen güldürme beni inancını kendine tut.
Akıl sahibi insan neye inandığını nerden geldiğini ne işin yaşadığını bilir neye inandığını da dinini de bilmek zorunda araştır kardeşim yaşadığın ortamı ülkeni bilemem ama aklın var herseyin cevabı kuranı Kerim’de
Macır ülke mi araştırmadın galiba bir şeyleri google bak.
Ülke demedim kardeşim yaşamın nerde olduğu nerde yaşadığın nerede büyüdüğün fark etmeksizin açıp bakıp araştırabilirsin ilk önce ön yargından kurtul sonra anlamak istediğin gibi anlama
Ben hayatım boyunca bir çok noktada bazı şeyleri okuyarak öğrendim, bak şöyle söyleyim sabrettim tam 15 sene sen 15 boyunca her gün bir odada bir kap yemek ve üç öğün parmağına iğne batıp çıksa hoşuna gider mi? Ama sen ne yaparsan yap her yolu dene her şekilde kaçmaya çalış ve çalıştıkça ablanı abini vs hayatını kaybetsin aileni kaybet sevdiklerini kaybet hoşuna gider mi?
Her şeyini kaybet hoşuna gider mi? İnsanı yaşar iken öldürmek sınama mı?
Herkes anlına yazılanı Yaşar onsuz yapamam deme seni onsuz da yaşatırım diyor biliyor sun değil mi senin de sınavın bu
Böyle sınav mı olur kardeş gözünü seveyim sinirlerim bozuldu yine neyse sana hayırlı geceler
Öğle ve ikindi namazlarını kıldım tam olmaya gayret ediyorum
Allahım nefsine yenik düşürmesin
Teyzenin elindeki torbaları taşıdım
Aslında kendin için yaptın bu dünya da bişe lazım değil yatırımın ahirete olsun güzel insan
Regl olmasam nmz kilardjm o ksdar
Bittiğinde fazlasıyla kılarsın
İnşallah 🥺. zaten moralim çok bozuk 🥺🥺
Derdi veren dermanı da veirir sabr
😭😭🥺🥺
Hiç bir şey
Sana 24 saat veriyor bir gün yani 30 dk sını ibadete ayırmak zormu güzel kardeşim
Sana ne?
Sen peygamber misin de bunları sual ediyorsun? İster yaparim ister yapmam, benimle beraber mi gireceksin cehenneme?
Beraber girmeyeceğiz Allah’ın adaleti herşeyden üstündür sana zorla yap demedim ben önemsizim ALLAH diyor sana akıl vermiş beyin vermiş kullan diye ben bunu hatırlatıyorum bu peygamber efendimizin sünnetidir
İşine bak...
Gerçekler can yakar kardeş bu dünyada yan da öbür dünya da yanma
Of sacma sapan.
Allah biliyor
Sen biliyor musun
Sen neden soruyorsun
Yatarken kendine bunu soruyor musun sormuyorsanda hatırlatmak istedim
Benim ve Allah arasına girmene gerek yok kendi bahçeni güzelleştir güzel kardeşim
Güzelleştirmeye gayret ediyorum sende bi parçasın Allah seni vesile etti yazdın
ilim okudum
Çok iyi sünnettir yaptığın şey güzel insan