Yeme & İçme Kitap okuyıcam da kahve önerisi verir misiniz kararsızzm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıl bi kahve yapim Güncellemeler8 ay Uykumu çok kaçırmasın Güncellemeler8 ay Sütlü mü yapsam bilemedm Kitap okuyıcam da kahve önerisi verir misiniz kararsızzm? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 8 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Kapuçino ya da Türk kahvesi tavsiye ederim ❤️ 0 0 Yorumla
Salderain Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 8 ay kitabın yanına sıcak çikolatayıda çok yakıştırıyorum 0 1 Yorumla Soran 8 ay Ben sevmiyorum ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Ya alla aşkına eskide kitap önerisi alınırdı şimdi kahve önerisi alınıyor bu gençlik nereye gidiyor illa kahve mi olmasi lazim kitap okumak için 0 10 Yorumla Soran 8 ay Bu kişiden kişiye değişiyor ben kahve olmadan kitap okuyamıyorum Yorumla Cevap sahibi 8 ay Neden okumayı mi unutuyorsun Yorumla Soran 8 ay Ne alaka? Ben öyle seviyorum belki bu seni ne kadar ilgilendirir acaba Yorumla Cevap sahibi 8 ay burada görüş almak için yazmışsın ondan dolayı olabilir mi Yorumla Soran 8 ay Ben kahve önerisi istedim tartışma istemedim. Unutma zevkler ve renkler tartışılmaz. İyi günler Yorumla Cevap sahibi 8 ay Konuşmak başka, anlamak başka. Tartışma dediğin sey bilgi ve mantık ister. Bende bu özellikleri taşıyan biri ile vakit harcamayı tercih ederim, iyi geceler. Yorumla Soran 8 ay Sen o zekan ve mantığınla vaktini kendine harca bence Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ben zeki olduğumu dile getirmedim olan birine vakit harcamayı tercih ederim dedim şükür Allah'ıma okuduğunu da anlamıyor bu nasil kitap okuyacak Yorumla Soran 8 ay Hahaha ayn ya gece gece seninle uğraşıcak birisi değilm denginle oyna Yorumla Cevap sahibi 8 ay Okey kusura bakam rahatsiz ettim hakahvye gelecek olursak cold brew yapabilirsin soğuk guzle gider ferahlık verir. Iyi geceler🙏 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 8 ay Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yap bir dibek orta şeker 0 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 515 cevap paylaştı. Turk kahvesi 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 8 ay Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. latte yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kapuçino ya da Türk kahvesi tavsiye ederim ❤️
kitabın yanına sıcak çikolatayıda çok yakıştırıyorum
Ben sevmiyorum ya
Ya alla aşkına eskide kitap önerisi alınırdı şimdi kahve önerisi alınıyor bu gençlik nereye gidiyor illa kahve mi olmasi lazim kitap okumak için
Bu kişiden kişiye değişiyor ben kahve olmadan kitap okuyamıyorum
Neden okumayı mi unutuyorsun
Ne alaka? Ben öyle seviyorum belki bu seni ne kadar ilgilendirir acaba
burada görüş almak için yazmışsın ondan dolayı olabilir mi
Ben kahve önerisi istedim tartışma istemedim. Unutma zevkler ve renkler tartışılmaz. İyi günler
Konuşmak başka, anlamak başka. Tartışma dediğin sey bilgi ve mantık ister. Bende bu özellikleri taşıyan biri ile vakit harcamayı tercih ederim, iyi geceler.
Sen o zekan ve mantığınla vaktini kendine harca bence
Ben zeki olduğumu dile getirmedim olan birine vakit harcamayı tercih ederim dedim şükür Allah'ıma okuduğunu da anlamıyor bu nasil kitap okuyacak
Hahaha ayn ya gece gece seninle uğraşıcak birisi değilm denginle oyna
Okey kusura bakam rahatsiz ettim hakahvye gelecek olursak cold brew yapabilirsin soğuk guzle gider ferahlık verir. Iyi geceler🙏
Yap bir dibek orta şeker
Turk kahvesi
Orta şekerli
latte yap