Dışarıda yağmur yağıyor ve sende kitap ve kahveni alıp pencerenin önüne geçiyorsun kitabı ve kahveyi masaya bırakıp perdeyi açıyorsun.Sonra sakarlık güçlerin konuşuyor ve elin kahveye çarpıyor kahve dökülüyor :( kitap mahvoluyor için yanıyor ilk 10 saniye öylece baka kalıyorsun kitaba sonra koşuyorsun banyoya saç kurutma makinesini açıyorsun kurutuyorsun ama kurumuyor! Sonra kurumadığı farkedince gidip peteğin üzerine koyuyorsun, kuruyunca sayfaları yamuk yumuk olmuş kitap mahvolmuş oluyor, için yanıyor için! Bu durum acı bir durumdur :( 4 gün önce başıma geldi en sevdiğim kitabımın başına hemde :( tekrar okumak için almıştım kitabı raftan. Ama almaz olaydım kitabı mahvettim. Üzgünüm :( Bu arada soruyu sorayım sizin hiç kitabınıza kahve döküldü mü? Veya su çay filan.
Zaten ben kitapları zar zor oluyorum :D öğle yemeğinde aç kalıyorum bazen acıkınca yemek yemiyorum öyle kırpa kırpa para biriktirmeye çalışıyorum :D öğrenci için zor iş
Cilt malzemesi alacaksın kırtasiyeden biraz da mukavva al internette de satıllır.
Yani bir sürü kaynak var internette zaten ama izle işte buradan sen daha yaratıcı olabilirsin belki. Eski kullanmadığın vinleks veya deri ceket kot ne bileyim desenli bir kumaş da cilt malzemesi olabilir kendini kısıtlama.
olmaz gerçi zor çok zor olmaz olmamalı ama olsa olmaz mı bir kez olsa bu kez olsa o bir kez bir daha olmasa olmaz mı ki olur belki de ya olduktan sonra olacaklar ne olacaksa olsun 😂
Okumak üzere kitabı yanıma almıştım. Ama cantamdaki termos sizdirmis. Kitap kenarları falan gitmiş. Benim olsa kitap gene çok sorun değil (ne kadar üzücü olsa da) kütüphaneden... Ne yapılır önerileri memnuniyetle alırım😓😅