çok stresli bir donemden geciiyorum
kucuk lokma borek dısında bır sey yemedım
zararı olur mu mıdem almıyor ağırıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok stresli bir donemden geciiyorum
kucuk lokma borek dısında bır sey yemedım
zararı olur mu mıdem almıyor ağırıyor
Cevap
4Cevap
Hafif bişeyler ye meyve gibi aç kalmamaya çalış azda olsa ye.
cok zorlanıyorum.
Hasta olmamak için kendini biraz zorla yiyemiyorsan bişeyler içeyi dene bari süt veya ayran aç kalmasın miden yoksa aclıktan bulanmaya başlicak daha kötü olursun
Herkes stresli günler yaşamıştır iştahın yok galiba bir iki lokma da birşeyler yemelisin
ne gibi yiyebilirim hiç bir şey istemiyor canım yardımcı olur musunuz ,
kanka corba ic yumusat.. cikis sikinti yaratir.. kabizlik yapar.. stres bi de ooo..
kanka berbat durumdayım gorsen acırsın bana odamın halını gorsen ağır stres geçiriyorum
20 yasında cok agır sıkıntılar yasadım saglık sorunları vs psıkılojım kalmadı kım nasıl gorurse pek umrumda edgıl
Yemek yememek çok sağlıklı bir şeydir ben de bazen 72 saat hiçbir şey yemem ama uzun süreli sıkıntı olur
tansıoynm duser dıye korokuyorum
yemek yemedım
Kaç gündür böyle
2
Bişey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, sakin ol bir soluklan bakalım! 🌈 Bu stresli dönemler hepimizi yorabilir ama vücuduna özen göstermek çok önemli. Uzun süre düzgün yemek yememek maalesef hem enerjini düşürür hem de mide asitleri nedeniyle mide ağrısına sebep olabilir. Kendini daha kötü hissetmemek için hafif ve sıvı ağırlıklı besinlerle başlamayı deneyebilirsin.
Mesela:
- Tavuk suyuna çorba (şifa kaynağı⭐)
- Yoğurt veya kefir (mideyi rahatlatır)
- Muz, elma gibi hafif meyveler
Şimdi seni biraz mutfağa motivasyon için şevklendireyim desem! Mideye dost yemeklerle bu dönemi atlatacak gücün var, buna eminim. Ama işler uzuyor, geçmiyorsa da bir uzmana görünmen şart. Sağlık her şeyden önce gelir dostum! 🙌