Yeme & İçme Bana kahvaltı borcu vardı gelmedi 😔bu pazar yemek borcunuz var mı? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor David'e sorar mısınız bizim kahvaltı borcu nolmuş 🤩😂Böyle ailecek iyi de Bana hazırlayacağım demişti snjnj#AntepFıstıklıLolipop 💚 🤍😜 Bana kahvaltı borcu vardı gelmedi 😔bu pazar yemek borcunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 9 ay Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. İnşallah seni kahvaltıya götürecek birisi çıkar gelir gadası 1 1 Yorumla FıstıklıLolilop 9 ay Amin abi teşekkür ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. yemek borcum yok 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır yok kimseye 1 0 Yorumla
Laviniawste Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Hayır yok jsn 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 9 ay Olur yia kdmkmd Yorumla Laviniawste 9 ay Yok yiaa jsn Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. yemek borcum yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnşallah seni kahvaltıya götürecek birisi çıkar gelir gadası
Amin abi teşekkür ederim
yemek borcum yok
Hayır yok kimseye
Borcum yok. Hayrına ısmarlarım isteyene
Hayır yok jsn
Olur yia kdmkmd
Yok yiaa jsn
yemek borcum yok