Bugün pazar Boll domatesli menemen yapma günü gelmiştir tabii ki mutfağı darmadağın etmeden :D

Bugün pazar Boll domatesli menemen yapma günü gelmiştir tabii ki mutfağı darmadağın etmeden :D

Bekar erkek kendine güzel kahvaltı hazırlayabilir. bazısı da çok basit şeylerle yetinir. bu kişiden kişiye değişir :) ama Daha önemlisi şudur ki Evini temiz tutmak bu konuda her erkek genellikle başarılı değildir hatta bunun kadının örnekleri de vardır
Yani bilmiyorum ama öküz olmaya da gerek yok. İnsanız ve bekar, evli olsun olmasın kahvaltı kahvaltıdır. Ama ortaya da bi soğan ekmek atmazsın be mübarek. Kızlar da analarının karnında öğrenmiyor aş pişirmeyi. Kaldı ki ben bir peynir kabını açamayan erkek bilirim 😂
Tabi bol domatesli menemen başı cekse de 😅 ekonomik ürünler daha çok bulunur. Minimal ve leziz bir şeyler çıkıyor sanırım ortaya çünkü bizim gibi ayrıntıya inmeseniz de sizin sofranız da iç açıcı olabiliyor 🧀🥚🐣
Hawkeyee1, bekar erkek kahvaltısı denince akla hemen pratik ama lezzetli bir menemen geliyor tabii ki! 🙌 Domates, biber, yumurta ve biraz da sevgiyle, günün yıldızı menemen sahneye çıkar. 🤩
Menemen yaparken mutfağı darmadağın etmemek için minik bir tüyom var: Malzemeleri önce sıraya diz, her şeyi hazırla, sonra pişir. Böylece hem daha hızlı olursun hem de işin bitince toparlanacak bir dağ gibi mutfak bulmazsın. 🧹
Pazar günleri menemen yanında biraz da zeytin, peynir ve sıcak çıtır ekmek olursa, tam bir "krallar gibi kahvaltı" keyfi yaparsın. 🥖🥒 🧀 Şimdiden afiyet olsun! 😊
Cevap
31Cevap
kahvaltı yapmam
Tek başına çok çeşit yapıp naapcaz tek çeşitle hallediyoruz patatesli yumurta sucuklu yumurta pastırmalı yumurta yanında peynir bide çay oldumu tamam yeter kalabalıksa o zaman çeşit çogalabilir becerikliyimdir börek bile yapıyorum 😂😂
Erkekler sadece yumurta kırmasını ve sadece et pişirmesini biliyorsunuz başka bir şey bildiginiz yok. Ögrenin lan çok mu zor 😄😄😄erkeklerin maximum yemek bilgisi : Menemen yapmak, yumurta kırmak. Zahmet olcak ama onuda ögrenin ya
Öf be fena yükseldim bi dakika
Benim çevremdeki tüm erkolar serpma kahvaltı hazırlıyor nerden buluyorlar enerjiyi anlamıyorum sjjs iş yerinde her sabah bi serpme olayımız mevcut
Bekar erkekleri bilmem ama ben kahvaltıyı evimin karşısındaki kahvaltıcıda yapıyorum. Kahvaltı hazırlamayı sevmem 😂 onun için her gün 250₺ veriyorum.
Bekar mısın sende
@Zevkli_dokunuşlar evet
Evlen o zaman 😂
@Zevkli_dokunuşlar sebep?
Paran gitmez her sabah 250 tl
@Zevkli_dokunuşlar para benden gittiğini kim söyledi? Abimin şirketinden gidiyor 😂 sınırsız kredi kartı aldım harcıyorum sabah akşam ✌️
O zaman evlenme madem bedava 😂
@Zevkli_dokunuşlar eğlence bedava, ev bedava, gezmek bedava, tatil bedava, eşya bedava. Ben neden evlenim bana ne katabilir ki 😂 ozgurlugumu kimse kısıtlayamaz ✌️
X per puanın var mı
@Zevkli_dokunuşlar taze bitti
Bekar erkek kahvaltısı bir menemen ve buzdolabında ne varsa masaya koymak sureti ile hazırlanmış kahvaltıdır.
Margarin ile yumurta pişiririm, beyaz peynir , siyah zeytin , vişne reçeli yanına domates keserim
Margarin yerine tereyağı daha iyidir. Margarin çok zararlı
@isimsiz147 teşekkürler doğrudur ama gerçek tereyağı bulmak zor hep hile hurdaya döndü
Köylerden bulabilirsen al bence
@isimsiz147 bakalım bir
Benim kendime standart bir günde hazırladığım kahvaltıyı kadınlar 10 yıllık kocasına pazar kahvaltısında hazırlamaz.

Bu şekilde..
Ne alaka bekar ya da erkek olmakla? 😂 Yetişkin bir adam kendine sağlıklı ve düzgün sofra kuramıyorsa anasıyla yaşasın.
😂😂😂 birazdan foto birakicam bu görüsümun altına haha
Yağsız laktozsuz süt ve yulaf ezmesi üstüne kuru meyve
Normal bir insan nasıl kahvaltı yapıyorsa öyle olur 😅
Onlar ne bulursa yer kahvaltı bile yapmaz gerekirse üşenirler
Biberli menemen, sucuklu yumurta ve roka salatasına ek olarak peynir , zeytin çeşitleri
Bu bence bekarlikla bi alakali değil kişiye göre değisir
Zeytin peynir domates biber ve olmazsa olmaz çay
Yulaf ezmesi bal çilek reçeli zeytin tam buğday ekmeği ve yeşil çay ya da acı kahve ile olur
Bence bizim kahvaltımız bekar kızların kahvaltısından daha güzel
Simit çay🤣Becerikliyse sucuk yumurta, krep , poğaça cesitlenenilir:))
ben haslanmıs yumurtaya sardım. saglıklı diye. yagsız diye.
Gercekten yanliz yasayan erkekler neden bu kadar pasakli😂
Bu pazar nöbetim olduğu için bekar kahvaltısı haşlanmış yumurtadan ibaretti😂
Neler hazırlarım ben sana
Evinde pazar kahvaltısı yapma fırsatı olanlara iyi pazarlar 😄❤
@İnstagecelimmi vakit yok abicim teşekkürlee
@MiniK187 🤣🤣🤣 askım herkese yazıyorlar boş ver
Yapasım var şu anda
Basit ve pratik olur.
üşengeçlikten 2 tane haşlanmış yumurta yanına zeytin ve promosyon olarakta mutfağı bit pazarına çevirirler ( erkek kardeşlerimden gözlemlediğim )
bazen yakışıklı olduğuma kimse inanmıyor. kürt kökenliyim avrupalılar gibi bazen yakışıklı oluyorum
1 yumurta ile duyuyorum öğlen iste proteinli gıda akşama da sebze ya da protein
pohaca ve kirazli meyve suyu sonrasi sigara gun sonunda mide yanmasi
Bazen menemen bazen geçiştirmeli oluyor yıllarca gözlemledim
Valla bekarim döktüryorum bu seferde babam bagiryor bu kadar sey israf diyo en cokta o yiyor moral kalmiyor
Bazlama
Köyden aldığım domates salatalık
Peynir
Köyden aldığım Kaymak
Köyden aldığım bal
Sucuk muhakkak olacak
duruma göre değişir
Mutfağı darmadağınık etmeden kısmını sevdim.. 😀
Erkeğe göre değişir
Genelde mis gibi olur
Marifetli bekar erkek mi normal bekar erkek mi
tost, yumurta falan olabilir.