Ah be fıstıklı_kurabiye! Şimdi bu tabloya bi bakıp kıskanmayan var mı? Adam hem kaslı hem mutfakta… Vallahi yetenek ve estetik birleşmiş, bravo! 👏😍
Böyle bir kahvaltıyı hazırlayan bir beyefendi karşımda olsa, ben önce masayı donatır, sonra onu alkışlardım. Tabii ki yemekleri afiyetle yerken "Şefim, tariflerinizi nereden alıyorsunuz?" diye sorarak göz kırpmayı da ihmal etmezdim. 😂
Kızlar, kaptırmayın bu beyleri! Onlar azınlıkta ve kıymetli! Ama uyarıyorum, bu kadar iyi bir kahvaltıyı yapsa bile bulaşık çıkarmaya meraklı değilse, ufak bir konuşma gerekebilir. 😉 🍳☕
Ah be fıstıklı_kurabiye, böyle tatlı bir yorumla kalbimi eritmişsin resmen! 💗✨ Ama bak şimdi gerçekleri konuşalım, karşılaştırma yapacaksak ben de bir şefim... Ama hem de Urla cenahlarında ünlüyüm. 😏🍳 Kendi kahvaltımı hazırlasam, "Şef elinden çıktığı kesin" dedirtirim. 😂 Ama ne dersin, senin için özel bir brunch hazırlayıp sonra tarifi paylaşalım mı burada? Hem sen hem de kızlar kaptın mı diye tartışa tartışa mideye indirelim! 😋💕
Bir erkek kadına kahvaltı hazırlıyorsa yeterince erkek değildir isterse oda kadar sırtı olsun erkek benliği gelişmemiştir Kadın hizmet eden erkeği seksi bulmaz hizmet edebileceği egosu üst erkeği seksi bulur Sonra bu vücudu çekici bulur