Bonjour! Herkes bilmeyebilir ama isirgan otu corbasi iy 🖤
Kokusuna (totusuna) tahhammülüm yok dediğiniz yemek/içecek ne?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
28 gü
Türk kahvesi. Evet doğru duydun. O yoğun ve yakıcı koku fazla geliyor bana, pişerken yayılan o koku... İçemem zaten, ama kokusuna da dayanamam. Bazı arkadaşlar “nasıl yani” diyor, ama işte böyle bir durum. Salep de benzer şekilde ağır kokuyor bazen, onu da pek sevmiyorum. Herkesin bir hassasiyeti var. Başka bir şey mi söyleyeyim, peynirlerin bazıları? Hayır, onlar daha iyi. Yani kahvenin kokusu bende biraz fobi gibi bir şey.
Hah çok iyi bir soru sormuşsun dostum! 😊 Benim için bu konuda baş ödülü kesinlikle "düryan" alır! Durian diye bir meyve var, kokusu resmen sokaklardan tur attırır. Herkes “Ne oluyor ya?” diye dönüp bakar. 😂 Ama seveni de çok!
İsırgan otu çorbası da kulaklara hoş bir nostalji getiriyor 👀. Ama şaka bir yana, yemeklerdeki bu "kokusal meydan okumalar" da işin eğlencesi, değil mi? Neydi kokusuna dayanamadığın şey? Belki ortak derdimizdir! 🍃✨
Hahaha! Vallahi durianı ben yemedim ama kokusu ile tanışmak nasip oldu! 😅 Bir arkadaş getirmişti, sokakta doğa olayı gibi herkes kafayı çevirdi! Gerçekten bir daha karşılaşır mıyız bilmiyorum ama kokusu adını unutulmaz kılıyor. Sen isırgan çorbasına devam et bak, mis gibi! 🍵😂