Yeme & İçme Kokusu bile burnuma gelse iştahımı kapatır dediğiniz bir yemek var mı? Morpheuss_ Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bazı yemeklerin pişerken ki yaydığı kokuyu hepimiz biliyoruz 😄Bunlardan dolayı iştahınızın kaçtığı oldumu hiç? Kokusu bile burnuma gelse iştahımı kapatır dediğiniz bir yemek var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben bamyayı sevmiyorum ya. Sünüyor falan tuhaf bir şey. Kokusu da kötü. 1 2 Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Bamya sevilmezmi yaa 😄 Yorumla Saddov +1 yıl Ben daha çok etçil insanım :D Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Pırasa , karnıbahar , ciğer , lahana sarması , sakatat 🙄🙄 @mermaid16 1 7 Yorumla Mermaid16 +1 yıl Yok artık tamam hepsini yiyoruz 😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @Mermaid16 🙄🙄🙄 oradaki sakatat ı kaldıralım bari 🙄 Yorumla Mermaid16 +1 yıl Olmaz 😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @Mermaid16 tamam ama hastane masraflarını karşılarsın.. sakatatı yedikten sonra Benlm midemi bir zahmet yıkasınlar 🤪 yıkamak yetmezse aldırın 🙄 Yorumla Mermaid16 +1 yıl 😂😂😂😂❤️ Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @Mermaid16 🙄🙄 anlaştık herhalde 🙄❤️ Yorumla Mermaid16 +1 yıl Evet ❤️ Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Açsam iştahım kesilmez ama işkembe çorbası kokusu bana iğrenç geliyor. Yanından kaçasım geliyor. 0 0 Yorumla
writerr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben 3gun yıkanmayim gel bi kokla ya da ben paket gondereyim 🤳🤳 0 0 Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Sevmediğim yemekler var elbet ama o derece sevmediğim yemekler yok ya hiçbiri kapatmaz iştahımı 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sakatat, Semizotu yemeği, Ispanak, Patlıcan, Karnıbahar, Tarhana çorbası. 0 0 Yorumla
Mermaid16 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu insanlara güzel yemek yapan olmamış 0 5 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hııı 🤪 sen yapsana bana Yorumla Mermaid16 +1 yıl Olur 🙄 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🙄 zoraki olur 🤪 Yorumla Mermaid16 +1 yıl Olmaz Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Tamm 🥰 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Varda ne olduğunu unuttum sayende bir anda jsnd 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Ciger nefret ederim 1 0 Yorumla
Bir-Piremses Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kereviz🤮 1 2 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Beraber kusalım 🤮 🙄 Yorumla Bir-Piremses +1 yıl @Dördüncümurat4 olur🤮🤮 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben bamyayı sevmiyorum ya. Sünüyor falan tuhaf bir şey. Kokusu da kötü.
Bamya sevilmezmi yaa 😄
Ben daha çok etçil insanım :D
Pırasa , karnıbahar , ciğer , lahana sarması , sakatat 🙄🙄 @mermaid16
Yok artık tamam hepsini yiyoruz 😂
@Mermaid16 🙄🙄🙄 oradaki sakatat ı kaldıralım bari 🙄
Olmaz 😂
@Mermaid16 tamam ama hastane masraflarını karşılarsın.. sakatatı yedikten sonra Benlm midemi bir zahmet yıkasınlar 🤪 yıkamak yetmezse aldırın 🙄
😂😂😂😂❤️
@Mermaid16 🙄🙄 anlaştık herhalde 🙄❤️
Evet ❤️
Açsam iştahım kesilmez ama işkembe çorbası kokusu bana iğrenç geliyor. Yanından kaçasım geliyor.
Ben 3gun yıkanmayim gel bi kokla ya da ben paket gondereyim 🤳🤳
Sevmediğim yemekler var elbet ama o derece sevmediğim yemekler yok ya hiçbiri kapatmaz iştahımı
Sakatat, Semizotu yemeği, Ispanak, Patlıcan, Karnıbahar, Tarhana çorbası.
Lahana sarmasi !!! iğrenç 🥴
Bu insanlara güzel yemek yapan olmamış
Hııı 🤪 sen yapsana bana
Olur 🙄
🙄 zoraki olur 🤪
Olmaz
Tamm 🥰
Öyle bir yemek yok benim için
Varda ne olduğunu unuttum sayende bir anda jsnd
Sakatatlar ve bakla yemeği,,
Ispanak
Ciger nefret ederim