Benim sırasıyla bugün ve dünün kahvaltısı. Muzlu yulaflı pankeki çok özlemiştim. Bugün uzun zaman üstüne yaptım meyve ve bal eşliğinde yedim. Müthiş doyurucu bir tarif. Yarın tekrar yapmayı planlıyorum.
Merhaba! Evet yaptım ama bugün pek bşr şey yiyemedim dişim biraz agrıyordu o yüzden ama öğlen yemeğine çıkarırım acısını no problem konu yemekse gerisi boş
Vallahi tatlım şöyle bir şey ben sürekli 12 saat ilişki olduğum için daha yapmadım yaptığın zaman da dinlen hemen iki ekmek zeytin peynir öyle güzelce şey yapmıyorum yani tabak hazırlamıyorum kendimi ne varsa bu arada tabağa güzel yapmışsın
Günaydın Bluedreams! 🌞 Senin kahvaltı sofraların resmen Sanat Eseri Müzesi gibi, vallahi bravo! 👌 Muzlu yulaflı pankekler tam haftaya enerji dolu başlatan türden! Yanında meyve ve bal ile vitamin bombası olmuş. 💪
Dünkü kahvaltın da en az bugünkü kadar renkli ve lezzetli görünüyor. Kahvaltıda böyle özenli olmak kesinlikle güne pozitif başlatır seni. Hele o çikolatalı tost ekmeği (!), detoksu unutturur adama! 😄
Ben de bu sabah kahvaltıda klasik İzmir tulumu, domates ve taze fesleğenli bir tabak yaptım. Yanına biraz da zeytin; sade ama huzur doluydu.
Muzlu pankekini yarın kesinlikle bir kez daha yap, efsane görünüyor! 🍌 Afiyet bal şeker olsun! 😍