Yeme & İçme Günaydınn, kahvaltılar yapıldı mı? Yineyeniyeniden2 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir minnak annesi olarak kahvaltı çoktan yapıldı, kahveye geçildi..☕️😉 Güncellemeler+1 yıl Güncel Günaydınn, kahvaltılar yapıldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Günaydın ben kahvaltı yapmıyorum hiç 0 1 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Niye
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yapıldı https://youtu.be/nwsewSMWIas?si=Jhi3cGCLu3qctlzW 0 1 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Giraybayhan1 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl yok ablam valla daha yapmadım ama minik kardeşime ve sana afiyet olsun allah bağışlasın rabbim analı babalı büyütsün inşallah 0 1 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Amiiinn inşallah Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kahvaltı yapıldı da bekleyen bir sürü iş güç var. Acaba kahve mi icsem yeşil çay mi kararsizim. 0 9 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Kahve için bence çok iyi geliyor kahvaltı sonrası Yorumla Wineandorange +1 yıl Gel beraber içelim o zaman kuzum💕🌸 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Ne iyi olur valla içtim ama kahveye hayır diyemem, teşekkür ederim 😗<3 Yorumla Wineandorange +1 yıl 🌸🌸💕 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Kahveye gelirsem yanımda lokmalığım da gelir 😀 😍 ❤️ Yorumla Wineandorange +1 yıl Gelsin kuzum🙈❤ Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Olur yarın sizdeyiz o zaman 😀😍 Yorumla Wineandorange +1 yıl Olur tamam 😂😂💕 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Anlaştık 😀😃🌺 Yorumla
GentlemanBoyss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuklardan tuvalete bile gidemeyen anneler var maşallah size 😂 0 6 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Her zaman aynı olmuyoruz, olmuyorlar tabi ki Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Özendim 🙂 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Çocuğa mı :) Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Bekar birisi olarak aile hayatina eş ve çocuklar jsjs Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Olur inşallah çocuk çok güzel bir duygu hele mutlu bir aileniz varsa mükemmel Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl İnşallah hayırlısı bakalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende minnak annesiyim ama benimki hala uyuyor 😆😆😆 1 7 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Maşallah ne kadarlık, geç uyuyup geç kalkıyorum sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 olacakta, gün boyu o kadar aktif ki akşam yatırdığımda en az 10 dan önce uyanmıyo babasıda uykuyu seviyor bence ondan 😅 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Ohh maşallah bizim de 1,5 yaşında ama gece uyumuyor sabahta 7,7,5 ayaktayız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah❤️Ay gece uyumayan minnak cidden zor, akşam yatmadan önce bi banyo aldır mayışıyorlar belki iyi gelir ona geçe uyur. Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Yapıyorum da maalesef uyumuyor baya zorluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi 🥹Ay ozaman zor işin, allah kolaylık versin düzelir ama meraklanma 🤓 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Amin evet biliyorum düzelecek az kaldı 😉 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Günaydın Özge hanım, o faslı geçtik. Tekrar acıkmak üzereyiz 😊Bu arada bebek var sanırım kaç aylık 0 3 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Adımı söylemezseniz sevinirim kendini bilmez bir sürü insan var çünkü 😞1,5 yaşında Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Doğru, kusura bakmayın çok özür dilerim 🤦♂️Maşallah Allah bağışlasın Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Önemli değil, amin inşallah Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 710 cevap paylaştı. Yaptım çoktan hastaneden geldim. Afiyet olsun 0 2 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Geçmiş olsun hayırdır Yorumla eternity-a +1 yıl Dün parmagim kesilmişti onun pansumani kontrolüne çağırmıştı doktor. Teşekkür ederim bu arada Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Adiyet seker olsun bize yokmu :) 0 7 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Teşekkürler yok maalesef bitirdik :) Yorumla Uluocakerem +1 yıl Kaynanam sevmiyormus :) Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Evet sevmiyormuş gerekte yok bence sevmelerine az insan çok huzur Yorumla Uluocakerem +1 yıl Kaynanadan dolayi dertlisin sanirim Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Yoo genel konuştum, yoksa aramız iyi çok şükür Yorumla Uluocakerem +1 yıl Allah iyilik versin Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Amin inşallah Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. daha yapmadım :) afiyet olsun 0 1 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Poğaça çay. Afiyet olsun sizede 0 5 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Teşekkürler, size de Yorumla Ksproff +1 yıl Minnak aylik mı Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl 1,5 yaşında Yorumla Ksproff +1 yıl Maşallah Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Çay keyfindeyim 0 2 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Birlikte olsun Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Bana da yap 0 0 Yorumla
evlimitsuz34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İyi geceler 0 4 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Size de Yorumla evlimitsuz34 +1 yıl Nasılsın Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl İyi siz Yorumla evlimitsuz34 +1 yıl İyilik eklermisin sohbet edelim Yorumla
Gazeteciyim Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Yapicam birazdan 0 4 Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Gazeteciyim +1 yıl Sağol teşekkürler sanada Yorumla Yineyeniyeniden2 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Gazeteciyim +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Günaydın ben kahvaltı yapmıyorum hiç
Niye
Yapıldı
https://youtu.be/nwsewSMWIas?si=Jhi3cGCLu3qctlzWAfiyet olsun
yok ablam valla daha yapmadım ama minik kardeşime ve sana afiyet olsun allah bağışlasın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Amiiinn inşallah
Kahvaltı yapıldı da bekleyen bir sürü iş güç var. Acaba kahve mi icsem yeşil çay mi kararsizim.
Kahve için bence çok iyi geliyor kahvaltı sonrası
Gel beraber içelim o zaman kuzum💕🌸
Ne iyi olur valla içtim ama kahveye hayır diyemem, teşekkür ederim 😗<3
🌸🌸💕
Kahveye gelirsem yanımda lokmalığım da gelir 😀 😍 ❤️
Gelsin kuzum🙈❤
Olur yarın sizdeyiz o zaman 😀😍
Olur tamam 😂😂💕
Anlaştık 😀😃🌺
Çocuklardan tuvalete bile gidemeyen anneler var maşallah size 😂
Her zaman aynı olmuyoruz, olmuyorlar tabi ki
Özendim 🙂
Çocuğa mı :)
Bekar birisi olarak aile hayatina eş ve çocuklar jsjs
Olur inşallah çocuk çok güzel bir duygu hele mutlu bir aileniz varsa mükemmel
İnşallah hayırlısı bakalım
Bende minnak annesiyim ama benimki hala uyuyor 😆😆😆
Maşallah ne kadarlık, geç uyuyup geç kalkıyorum sanırım
2 olacakta, gün boyu o kadar aktif ki akşam yatırdığımda en az 10 dan önce uyanmıyo babasıda uykuyu seviyor bence ondan 😅
Ohh maşallah bizim de 1,5 yaşında ama gece uyumuyor sabahta 7,7,5 ayaktayız
Maşallah❤️Ay gece uyumayan minnak cidden zor, akşam yatmadan önce bi banyo aldır mayışıyorlar belki iyi gelir ona geçe uyur.
Yapıyorum da maalesef uyumuyor baya zorluyor
Hadi 🥹Ay ozaman zor işin, allah kolaylık versin düzelir ama meraklanma 🤓
Amin evet biliyorum düzelecek az kaldı 😉
Günaydın Özge hanım, o faslı geçtik. Tekrar acıkmak üzereyiz 😊
Bu arada bebek var sanırım kaç aylık
Adımı söylemezseniz sevinirim kendini bilmez bir sürü insan var çünkü 😞1,5 yaşında
Doğru, kusura bakmayın çok özür dilerim 🤦♂️
Maşallah Allah bağışlasın
Önemli değil, amin inşallah
Yaptım çoktan hastaneden geldim. Afiyet olsun
Geçmiş olsun hayırdır
Dün parmagim kesilmişti onun pansumani kontrolüne çağırmıştı doktor. Teşekkür ederim bu arada
Adiyet seker olsun bize yokmu :)
Teşekkürler yok maalesef bitirdik :)
Kaynanam sevmiyormus :)
Evet sevmiyormuş gerekte yok bence sevmelerine az insan çok huzur
Kaynanadan dolayi dertlisin sanirim
Yoo genel konuştum, yoksa aramız iyi çok şükür
Allah iyilik versin
Amin inşallah
daha yapmadım :) afiyet olsun
Teşekkürler
Poğaça çay. Afiyet olsun sizede
Teşekkürler, size de