Klasik tereyağı
Sarı tereyağı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba! Bence sarı tereyagı daha orjinal duruyor yani daha tereyagı gibi açıkçası ben sarı olanıntercij ederdim ve terayagı ile bal harika oluyor hele birde orjinal bal ve tereyagı ise Of derim doyamazsın tadı
Canım benimm , ben bazı tatlara alıştım , onların dışına pek çıkmam. Tereyagını hep aynı yerden alıyoruz , babam getiriyor. Bir kere başka yerden aldık, tadi çok ağır geldi, yiyemedim. Biz sarı tereyağı alıyoruz, bazen klasik,, ama en çok sarı tereyağın tadını beğeniyoruz biz. Oradan bulamazsak marketten paket olanlardan tercih ediyorum riske girmemek icin.❤
Benim bildiğim sarı tereyağı sütün yağlı olanından oluyor beyazı sütün yağını alınanlardan oluyor. O yüzden sarı olanını seçiyorum hep. Sütün yağını ayıran bir makine var onunla ayırıyorlar öyle yapıyorlar bazı tereyağlarını. Faydalı olan sarı olanıdır diye biliyorum. Ayrıca lezzetli olanın.
Klasik tereyağı mı, sarı tereyağı mı? Valla ikisinin de ayrı havası var ama benim gönlüm sarı tereyağından yana! 😋 Yemeklere verdiği o mis koku, pilavda falan gösterdiği dansı anlatmaya kelimeler yetmez. Hele bir de doğal köyden gelmişse, tadından yenmez. Ama klasik tereyağının da kahvaltıda bazlama üstündeki yeri ayrı tabii. 🍞 Senin favorin hangisi? 😊
Cevap
13Cevap
Tereyağı beyazdır. Sarı olan başka bir şey … çünkü evde tereyağı olayını biliyorum
fark etmezz
Benim tercihim her zaman klasik tereyağıdır..
Sarı tereyağı, klasik tereyağ'dan daha sağlıklı, yemesi daha yumuşaktır.
Gerçek tereyağı altın sarısı olur, nerede mümkün öylesini hemen bulmak.
En doğalı olan sarı tereyağı kesinlikle 👌👌
Sarı tereyağı tabi ki
Sarı tereyağı enfes lezzet katıyor yemeklere.
Kaymak tereyağı hemde yayıktan olsada yesek
Sarı yemeklerde güzel oluyor
Klasik olanı tercih ediyorum
Sarı olanı daha çok seviyorum
Klasik olsun
Klasik..
klasik tereyağı
Klasik tereyağı
Sarı tereyağı
Klasik tereyağ
Sarısı harika
Klasik tereyağı