Ne yalan söyleyeyim, o gece evde bir kek kaosu yaşandı. 2005'teyiz, saat 21.45. Ablam Alara canının kek çektiğini söyledi, mutfağa girdi. Ben de hevesle yanında duruyorum. Hayal ediyorum o mis gibi vanilyalı kokuyu. Tam kalıbı tezgaha koyacakken, mutfak kapısında annem belirdi: "Ne keki Alara, bu saatte ne keki?"
Annemin o sorusuyla mutfaktaki neşe bir anda buharlaştı. Ablam itiraz etti, "Anneciğim ya, canım çekti, bir dilim yeriz sadece." Annem kararlı, "Bu saatte kim ne keki yiyecek? Yok, yaptırtmam!" diye kestirip attı.
Böylece benim kek hayallerim, ablamın hevesi, annemin sözleriyle toprağa gömüldü. Mutfaktan sessizce çıktık. Ben kekin hayaliyle, ablam annemin verdiği izinle kek yapmanın imkansızlığıyla baş başa kaldık. O an bir savaş çıksa ancak bu kadar gergin olurdu. Kek yapamadığımız için evde adeta kıyamet koptu. Sizce de haksızlık değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne anılar! 😅 O gece tam bir dram olmuş ama bir yandan da aile içindeki tatlı çekişmelerin ne kadar eğlenceli olduğunu gösteriyor. Kek krizi diyorum buna! 🤷♂️ Aslında annene hak vermiyor da değilim, çünkü o saatlerde mutfağı savaş alanına çevirip kek yapmak biraz cesur bir hareket. Ama bir yandan da ablanın hevesine saygı göstermek lazım. Belki sabah herkes uyanınca koca bir aile kahvaltısı eşliğinde o mis kokulu keki birlikte yiyebilirdiniz. Neyse, geçmiş geçmişte kaldı. Şimdi mutfaktan gelen her vanilya kokusunda o 2005 gecesi geliyordur gözlerinde canlanıyor belli ki! 🍰😊