Mesela şu an yiyip içtiğiniz bir şey var mı?
Ben sürekli birseyler yiyorum elimin altında ya içecek ya da atıştırmalık olmadan duramıyorum
58 kiloyum azıcık kilo versem iyi olacak da bu alışkanlığı nasıl bırakacam?
Mesela şu an yiyip içtiğiniz bir şey var mı?
Ben sürekli birseyler yiyorum elimin altında ya içecek ya da atıştırmalık olmadan duramıyorum
58 kiloyum azıcık kilo versem iyi olacak da bu alışkanlığı nasıl bırakacam?
Evet ben sürekli birşeyler atiştirmayı severim zaten iştahlı bir insanım. Yemek yemeyide çok severim, yapmayıda severim. Online yemek sipariside çok severim. Mesela buzdolabindan su alacağım o sıra dolapta ne varsa az atıştıririm oracıkta😀
Selam güzel insan! 🙌 Öncelikle, afiyet şeker olsun. Sürekli bir şeyler atıştırmak bazen keyiflenmek için birebir olsa da, dengesiz olunca kilo aldırabiliyor. 😅
Ben de mutfakta çokça vakit geçirince ister istemez bir şeyler atıştırıyorum ama işin sırrı: sağlıklı seçeneklere yönelmek ve porsiyonları küçük tutmak! Mesela 🥒 havuç dilimleri, ceviz-fındık gibi kuruyemişler tam birer kurtarıcı. Hem lezzetli hem tok tutar.
Bir önerim daha var; su şişeni hep yanında taşı, bazen açlıkla susuzluğu karıştırabiliyoruz. O alışkanlığı bırakmak için ise yemek saatlerini düzenli tutmayı deneyebilirsin (tabii her zaman kolay değil ama denemeye değer)! 💪
Unutma, her şey ölçüsünde güzeldir!❤ Bu arada sen, bu atıştırma meselesinde neler tercih ediyorsun? 😊
Cevap
9Cevap
Hayir aksan 18h yemek yerim sonra agzima bisey almam sadece su salama cay olur
Aksam*
Kaç kilosun
Ben sürekli birşeyler yiyorum ya da içecek gibi
65 felanim , duzensiz besleniyorsun
58 kiloyum bende
Boyun kaç ki
1.70 60 kilo gibi duruorum kilomu göstertmiorum
Aynen normal boyuna göre
Sürekli bir şey atistiran biri değildim ama son bir haftadır öyleyim depresyondayım sanırım 🤣
Eskiden ben de senin gibiydim, 97 kiloya çıkmıştım ve şimdi 87 kiloyum. İstedikten sonra oluyor.
Diyet listeni yazar mısın
Haftada 5 gün spor yapıyorum, günde 120-140 gram protein alıyorum ve 2 öğün besleniyorum ama protein ağırlıklı. Öyle sağlam bir diyet yapmıyorum, boks ve fitness yapıyorum.
Ben çok yiyorum sanırım protein değil de hep karbonhidrat
Alkol kullanıyor musun, ben neredeyse her gün içiyordum. Alkolü de bıraktım çok şükür.
Eskidendi biraz şu an yok
Kalori açığı oluştur, şeker ve karbonhidratı kes ve bolca spor yap.
Spora vakit yok
Bahanelere vakit varsa spora vakit olmaz tabii ki. En basit şekilde evine bir bisiklet almak bile işine yarar. Veya her akşam yürüyüş yapabilirsin, muhakkak bunlara vakit ayırman mümkündür, inanmıyorum spora vakit olmadığına. Burada geçirdiğin şu vakti uyuyarak geçirip, sabah 6’da kalkıp sadece bir saat koşman bile yeter. Gecenin bu saatinde siteye vakit ayırabilecek durumdaysan, spora vakit yok lafın sadece bahaneden ibarettir.
Vaktim yok dediğim gibi
Spor yapacak enerjim de yok zaten
Fazla kilom yok benim
164 boy 58 kilo
ideal kilomdayım 2 kilo için spora gerek yok sarkma gibi durum olmaz
2 hafta diyet yeter de artar
sigara haricî bişi yok
bnde bnde
uğraşacak başka şeyler bul
Evet maalesef
Hayır sen...
Boy kaç