Soruma Hoş Geldiniz,

Soruma Hoş Geldiniz,

Lezzete değil emeğe bakarım. Çorba öyle yapılmaz böyle yapılır diye de öğretirim ona emek de bir yere kadar yani bari bir sonraki güzel olsun sjsj
Çok güzel düşünüyorsun 😅 emek çaba severim ama boşuna kürek sallayan çok 😅 iyi ya da kötü fark etmiyor birlikte yapmayı seviyorum
Buna katılıyorum valla bak. En azından denemiş oluruz yani. 😅Ama ben bir şeyler hazırlarken hep oturup bekliyordu 😂ay her şeyi de sen yapıyorsun derdi elinde sigarası ile 😂içimden kızardım dışımdan bir şey diyemezdim 😂
İletişim önemli bence de. Artık söylerim ya hem hizmetçi yok. 😅Her şeyi ben hazırlamam. 😅 Çooooook birikti acısı da çok oldu. 😅 Mutluluğa ulaşacağız sanarken dört sene çöp oldu. İhanet ile bitti. 😅Aklar düştü sakallarıma 😅
Amin inşaAllah tüm güzel insanların 🌸huzurlu ve mutlu günler diliyorum 😅
Aynı şeyi oda tadacak. Oda beğenmeyeceği için benim taktiklerimi ortaya koyarım :D sonra ben senden daha iyi yapıyorum hahaha gülüşüyle onu gaza getiririm. O güzel yaptığında ise kölesi olurum :D
Güzel fikirmiş 😅 Mantıklı valla 😅ya bazıları kendi yaptı diye güzel görebiliyor 😅bazen benimde yaptığım güzel olmuyor döküyorum 😂
Normal karşılarım kızıp kalbini kırmanın bir alemi yok sonuçta olan olmuş her insan hata yapnilir oda hata yapmış der geçerim yemek için kalbinizi kızaracaz
Kalp kırmamak lazım evet. Bu yüzden kavga edenleri bile gördüm. Haberlere de çıkmıştı. Ufacık şeylerden kavga edenler var
İlk kez yaptıysa kırmamak için hemen kötü olmuş demem. Bir dahakine beraber yapalım derim ve yerken biraz daha tuz koysan muhteşem olurdu falan derim
Benim de aklıma ilk gelen oydu. Birlikte yapmak. 😅Bende kırmamak için dikkat ederim 😅tatlı dil önemli 😅
Kesinlikle zaten kalp kırmak kolay almak zor
Katılıyorum. 🌸
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre 🌸
Gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
Katılıyorum, teşekkürler size de 🌱
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah 🌹
Ah bu mutfak kazaları yok mu! 😄 Şimdi bak, ilk kuralımız her zaman pozitife odaklanmak. Eşin emek vermiş sonuçta, öyle değil mi? Bir “Eline sağlık hayatım” cümlesi her şeyi yumuşatır. Ardından da esprili bir şekilde derim ki: “Bu çorbaya dalmak için yüzme öğrenmem mi gerekiyor? 😅” ya da “Tatlım, su yemeklerini hiç duymuş muydun? Harika bir deneme olmuş!”
Sonrasında birlikte mutfağa girip "aşçı çifti" modunu aç! Hem eğlenir hem de mükemmel bir yemek çıkarırsınız. Aşkını bolca katmayı unutma 😉❤️
Cevap
9Cevap
1 olur 2 olur ama sonra nazikçe uyarırım 😄
1. ci de belli etmeli. 😅 Aşırı yağlı yemek vardı midem kötü oldu ama yemiştim. 😅2. Ciyi koymak istedi 😂 zaten onu zorla yedim demiştim 😂nazik olmalı tabi
Onlar denk gelmedi valla 😅birinde yemek yemiştim diğerinde kek ve sufle vardı 😅ayrı ayrı iki kişi 😅
Teşekkür ediyorum 😅 Senin başına geldi mi 😅ben çok sofra hazırlamıştım sevdiğime 😅
Ne güzel 😂 Çok güzel mıhlama kuymak yaparım menemen makarna çay 😅bir de nadıl 😂
Sende var ya maşaAllah hamarat erkeklere denk gelmişsin 😂 lanet olasıcalar 😅 yamuk hımm 😅benimkiler de yamuk çıktı 😅lanet olasıcalar 😅 genel olarak ilk başlarda iyi oluyor insanlar 😅adeta bulutların üstünde yürürcesine 😅
ellerine sağlık aşkım yemek çok güzel olmuş derim hanımcıyım :D
Güzel olmuş diyince yine yapar 😅kötü yemek yediğim olmuştu 😅ama 2. Tabağı yiyemedim 😅
:D mecbur yicez
2. Ci ve sonrasını yemem canı cehenneme 😂ama 1. Ci yenebilir 😂 gerçi pişmanım artık 1. Ciyi de yemek istemiyorum 😂
Ya bazen insan ayarını kaçırıyor insanlık halidir yencek haldeyse yenir ama çok kötüyse benimkini de onunkini de çöpe atalım sipariş verelim pls
Mantıklı katılıyorum 😅 Kalp kırmaya gerek yok 😅
nisa suresi 34. ayet, bakara suresi 228. ayet, rum suresi 21. ayet
hepsinin ortak manası eşler arasındaki saygı sevgi üzerinedir
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir. Hadis-i şerif 😅
Keşke öyle olsa abi tuzlu çorba yüzünden kavga edenleri gördüm haberlerde 😅
maalesef sabır devrelerimizi yakmış bir toplum olmuşuz, halbuki tuzlu veya tuzsuz veya çorba gibi yemek aman boş ver kır iki yumurta soğan ekmek yiyip şükretmeyi, unuttuk bile, gençlik bunları yani yokluğu ve sabretmeyi şükretmeyi ve tevekkül etmeyi çıkarmış dağarcığından genelleme değil elbette
Aynen öyle abi. Ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hemen hemen her şey...
Her halimize şükür. 🌸Ben laf söz etmem 😅
Tebessüm etmek sadakadır hadis-i şerif güzel söz söylemek sünnettir 😅
of Rabbimizin bize verdiği en güzel nimetlerden birisi tebessüm ile karşıdnakini mutlu etmek gibisi yok
Kesinlikle katılıyorum abi, güler yüzlü insanım elimden geldiğince. 🌸
Her şeye rağmen iyilik iyidir 😅
Ama abi iyileri sevmiyorlar kötüleri seçiyorlar hep
olsun yine de iyilik iyidir
ben ne demek istediğini net anlıyorum, bir süre bar ve tekel bayii işletmeciliği yaptım, hani derler ya su damlası gibi kızlar nerede hırt kaba maço onu seçerler ama kibar nazik olgun düşünce ve iyi niyete sahip erkekler oyun dışında kalırlar sonra gerçeği görünce de ay vay yok öyle işte :D
Tam olarak öyle valla abi tam üstüne bastın. 😅çok saçma geliyor ama öyle yani 😅
ne zaman ki darbeyi yiyecekler sorna akıllar başa gelecek
hiç unutmam yahu ciddiyim su damlası gibi kızlar hesap ödüyor kılık kıyafet sıfır erkekler arkada sırıtarak bekliyor yok böyle dünya ama var işte
Hiç ödetmedim abi yakışık almaz bize bana ters. Ortak bile sevmem. 😅
Artık pek umursamıyorum canları cehenneme 😅ne halleri varsa görsünler
hani bir şarkısı vardı kadın yok göz yaşı yok hah tamda o işte :D
www.youtube.com/watch
Benim aklıma da bu geldi abi, ağlamak yok yüreğim 😅hakan Altun
youtube.com/shorts/fWxs_OjbWJk?si=b-yu8rXCQpxJ4tLt
Yani muhtemelen yiyemez başka şey yapardık napalım dünyanın sonu değil. İnsanların ne dertleri var.
Dert değil yahu 😅 öylesine bir soru. Ama bu yüzden kavga edenler var. Ortalığı karıştıranlar da var. 😅
Yani açlıktan şekerim düşer gergin olurum sonra duzelirim evet kavga da çıkabilir
Bu gibi sebepten kavga eden birinden hiçbir şey beklenmez bence, ben beklemem. 🌸
Gerginliğe de gerek yok insanlık hali yani olabilir ne olacak 😅
Tadelle iyi gelir şeker düşünce 😅
Canım kavga etmek isterse ederim
Nasıl isterseniz 😅 gönlünüzce olsun 😅kavga rakip ile düşman ile güzel olur sevilen ile olmamalı
sorun olmaz bilmemesi normal hata yapa yapa doğrusunu bulacaktır.
Güzel bir bakış açısı 😅İyi karşılamak hoş 😅
heves kırmamak lazım aç kalan ben olacağım 😅😅
Hep dikkat ettim kırmamak incitmemek için 😅incinen kırılan ben oldum 😅eskisi gibi değilim 😅belki de kırmak lazım 😂 bazıları burunları sürtsün istiyor 😂 alışmışlar ya 😅iyi olunca iyimser şaşırıyorlar 😅
evet bu durumu bende yaşadım. bu kadar da anlayışlı bi insan olamaz deyip ayrılmıştı. önceden nasıl davrandılarsa kadına hahaha
Dimi 😅 var valla 😅niye bu kadar çok seviyorsun derdi kız derdi sert ol derdi. Bir konu yüzünden tartışıyorduk o bana bağırıyordu. Ben sessiz sakin efendi konuşuyordum. Yok niye bağırmıyorsun niye sert değilsin diyordu bana 😂
🤣🤣🤣 kadınları anlamak gerçekten de zor sanırım hiç bi zaman çözemeyeceğiz tam olarak ne istediklerini 😅😅
Allahindan bulsunlar. 😅 Hak ettiği kadar sevmeli diyorum artık al gülüm ver gülüm 😅
Şımartmamak lazım 😂
Sus demişti bana özür dilemişti ay erkeğe sus denmez zaman geçti 😅öyle sövmeye başladı ki 😅hani sen böyle böyle kızdın dedim 😅insan değişiyor demişti 😅
Çözmek zor 😅özel davranmamak lazım sıradan olmak lazım sanırım 😅
https://youtu.be/KbUmm9lbqp0?si=VS6fgej_U0vEj0IW
hahahaha güzel sohbetti teşekkürler. 😅😅
Ricalar ve teşekkürler 😅huzurlu ve mutlu günler diliyorum 😅
EyvAllah senin güzelliğin 😅
eyvallah :)
İçerdim bi şey demezdim. Ama bi daha yaptırmazdım🤣🤣
Bende içmiştim 😅2. Ciyi koymak istemişti 😅 doydum valla demiştim 😅 zar zor içtiğimi de söylemiştim 😂
Eline sağlık aşkım derim, olabilir yemek yapmış sonuçta bu daha kıymetli
Eskiden böyle düşünürdüm 😅Şimdi o kadar da kıymetli değil. 😅
Çok da beğenerek içerim, emek vermiş beğenmemek gibi bir lüksü bulamam kendimde.
Güzel bir düşünce 😅Eskiden böyleydim bende 😅şimdi beğenmiyorsam beğenmiyorum 😅
Kendisi de görür zaten tadına bakarım olmamış ise güzel bir dil ile anlatır durumu hallederim
Güzel bir yaklaşım 😅kötü berbat yemeği yiyebilir misin ya da sevmediğin beğenmediğin
Ben normalde tuz tüketen biri değilimdir fazla olması beni daha çok kötü hissettirir
Beni de 😅 şekeri hiç kullanımıyorum zaten tuzu da az 😅 beyazları azaltmak lazım 😅ama yemiştim kırılmasın diye 😅2. Tabağı verince doydum valla demiştim 😂
😃😃😃 yüreği güzel adam
Teşekkürler senin güzelliğin 😅ama şimdi yemem artık yemem 😅hak etmiyorlar 😅
Bilemiyorum hayat işte
Hayatın suçu yok insanlar kötü 😅Hemde çok kötü yalancı maskeli karakteri makyajlılar
İnsanları yargılama belki sen suçlusun
Suçlu olsam üzülmem. Ben suçlu değilim. 🌸 Yaptıklarımı cümle alem bilir. 🌸
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor...
En son kız arkadaşımdan sonra bir sene çalışmadım 😅
Bu kadar ağır atlatmak seni iyi biri yapmıyor ki elbette sevmek çabalamak güzel ama bir insan o denli değer hak etmez
Saçımı süpürge etmiştim. Ben iyiyim demiyorum. Suçlu olmadığımı söyledim sadece. 🌸
İnsan belli eder kendisini kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için...
Babam çok güzel demiştir ki bir insan sadece yanında 50 gün dursun tanırsın demişti göz möz hepsi uydurma
4 senemi çöp etti..
Babana katılıyorum artık bende öyle düşünüyorum. 🌸
Sözlerin de gözlerin de canı cehenneme 😅
4 sene sağlam ömür o kadar neyi bekledin senle evlenmedi ise sevmiyordur zaten en fazla üç ay yeter ömrümüzü bu kadar Hafife alıp saçma şeylere çöp etmeyin
Normalde 6 ayda görücü geliriz diye anlaşmıştım. İsteme olur söz yüzük filan. İlk hafta söylemiştim. Ancak pandemi deprem babasının hastalığı annesinde tümör çıktı hep üst üste geldi erteledi bende sabrettim bekledim kendisi de hastasıydı sürekli hastaneye gir gel yapıyordu.
Seviyordum, seven sevdiğini bırakmaz diye düşünüyordum 🌸çok ağır oldu 1000 km ötedeydi bir de ona değil de emeklerime üzülüyorum
O kadar şeye rağmen bıraktı demek
Hiçbir şey anlatmadım ki neler yaptım neler çevremde kolu komşu hep canım diyordu bana yaptıklarım için ama seviyordum ben onu. 😅
Allah'ından bulsun Allah'a havale ettim. Şahidi Allah olanın hakkı kimse de kalmazmış yarına kalır ama yanına kalmaz. 🌸
Haram zıkkım olsun fitil fitil burnundan gelsin 😅 vicdansızzzz
Ama ilk aylarda melek gibi kızdı 😅 sonradan insan değişir diyordu bana
Değişim güzeldir değişmeyen tek şey değişimdir ben değişime fedakarlığa varım ama değişim iyi yönde olursa değişimdir aksi sahtekarlıktır
Terbiyesizlik gerçekten haklısın
EyvAllah sağ ol🌸Hak ettiği kadar sevmeli diyorum artıkın. 🌸
Ve şu an da canım yanıyor aklıma geldi...
Gönlünce olsun huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 🌸
Acımasın canın falan delirme istersen ölen karıncaya ağla
İhanet can acıtır bence acıması normal diye düşünüyorum ben. Hani parmak kesilince acır ya onun gibi yaktı canımı normaldir yani. 🌸
Ne karıncası hangi karınca 😅
Bunları kendine yaşatma artık
Elimde olsa sence yapar mıyım 🌸elimde değil ki iş başı yapar yapmaz eve çıktım 🌸annem üzüldüğümü görmesin diye 😅yalnız yaşıyorum artık
Anneni düşünerek bunu yapma o zaman yazık değil mi o kadar emek vermiş sana bir orpuya ağla diye mi
Ailem için elimden geleni yaptım ve yapıyorum. Uzak değiliz aynı sitede oturuyoruz ailem ile...
Herkes sevgisi kadar yanar..
Annem görmüyor hem 😅onun yanında gülüyorum
Olsun hiç bir anne oğlunun bu halde olmasını istemez sende yeter artık bırak yapma kendine bunu
Sen hak ettiği kadar sev. Sen yapma. Benden geçti. 🌸
Yapabilsem zaten yapardım. Hem sadece o değil aşk değil. Herkes yaktı acıttı canımı. 🌸
Nefes alıyorum sadece yaşamıyorum...
Hiçbir şey yok gözümde...
Ruh varsa umut vardır o kadar kör olma
Güzel düşünüyorsun, murf yasası çekim yasası 😅 iyi iyiyi çeker kötü kötüyü iyi düşünmeli 😅
Ama iyisinde de gözüm yok hiçbir şey de gözüm yok. 🌸
Doydum sağolsunlar 😅
boş ver sen beni 😅ben boşverdim çoktan 😅
İyi bir şey yaptığını san bir gün bunları kendine yaşattığın için çok pişman olacaksın
Pişmanım zaten köpek gibi sevdiğime, her istediğini yaptığıma, elimden geleni yaptığıma gösterdiğim toleranslara verdiğim şanslara hepsine pişmanım. 🌸Ama fayda etmiyor ki
Bildiğin halde hala üzgünlük hissediyorsun bu bile çaba
He 😅iyi o zaman sevindim 😅 teşekkür ediyorum her şey için 😅🌸😅
Allah razı olsun 🌸 huzurlu ve mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Misafirler varda dizimizi açıyoruz şimdi
The King: Eternal Monarch 🌸 hoşçakal 😅🌹
İnsanlık hali bir dahakine güzel yapar. Emek var sonuçta ellerine sağlık der yer kalkarım
maşaAllah afiyet olsun 😅 bende yemiştim eskiden 😅 artık yemem 😅
Canı sağ olsun, önemli olan benim için bir şey yapması..
Güzel bir bakış açısı. 😅 Ama sonrası da önemli. Beceremiyorsa birlikte yapmalı
Eline sağlık der, eksiğini fazlasını söylerim. İlkinde uyarırım ki ikinciye dikkat etsin ama kendi de fark eder zaten bence 😄
Mantıklı bence de fark etmeli yani. 😅
Eskiden yediğim olmuştu kötü de olsa 😂
Artıkın yemem 😂
Valla tamam naziklik ama bunun da sınırı olmalı 😂
Yememek lazım bir, iki sonrası heh iyi oluyor diyip devam ederler yoksa 😅
Bende öyle düşünüyorum 😅 kesinlikle katılıyorum 😅
Hem hak etmiyorlar 😅
Eşim ve ya bir başkası kalp kırmaya kendimizi nimetten saymaya gerek yok gerekirse sipariş verip yeriz kıtlık yok dimi
Evet kalp kırmamak lazım.
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre...
Katılıyorum güzel bir bakış açısı 😅
Hiç bişey olmaz Güler geçerdik hehe de eşim olmayacak :)
Hımm, neden eşin olmayacak 😅
Gülüp geçmek güzeli bir zamanlar 😅
Başıma gelmiştir
Kimse sevgiyi hak etmiyor da ondan hehe
Vay anasını yakışır 😅he valla bende öyle düşünüyorum. Maskeli karakteri makyajlı insanlar oscarlık oyuncular...
Göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar menfaatçi ve çıkarcı!
Aşk hayallerde güzel diyorum çiğ süt emmiş insan evladı nankör her şey beklenir iyi şeyler harici
Lanet olasıcalar 😅 kahrolasıcalar yavşuklar gevşuklar peşto puştlar 😅😂😅
Ama şey hak ettiği kadar sevebiliriz ucundan ucundan filan 😅
Afiyetle yerim hiç şikayet etmem. Evdeki çorba dışarıdaki kebabtan iyidir
Katılmıyorum valla. 😅Ama bende şikayet etmeden yemiştim. 😅fakat güzel bir bakış açısı
Yerim ne olacak?
Bilmem ki 😅bende yemiştim midem kötü olmuştu 😅kötü bir yemekti aşırı yağlıydı 😅ben yaptığım kötü olursa yedirmem sipariş ederim 😂
Olabilir ya insanlık hali sonuçta
Katılıyorum bence de yani 😅
Verdiği emek yeter, ellerine sağlık derim
Hımm 😅eskiden öyle düşünüyordum da artık olmaz yetmez 😅 Olmamışsa olmamış 😅 şımartmamak lazım 😅ama sizinki hoş bir bakış açısı
Teşekkür ederim 🙏🏻
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Çok güzel olmuş aşkım derim.
Tabi tabi 😂bende öyle demiştim zaten 😅valla bak 😅
🤭 centilmen seni 🤣
Hehehe😅ama şey eskidendi şimdi demem Allah için 😅anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler 😅hak etmiyorlar ya 😅
https://youtu.be/KbUmm9lbqp0?si=5UbYtDFoEwXtPygn
Normal karşılarım nolcak kii insanlık hali
Evet bence de insanlık hali 😅 Ama bu yüzden kavga edenler bile var haberlerde görmüştüm çok dizi filmde de gördüm
O kadar büyütenlerde ne bileyim yani alt tarafı fazla kaçırmış tuzunu nolmiş yani 😂
Anlamıyorum valla bende 😅ama şey anlayışlı olanı da pek sevmiyorlar alışmışlar kötü şeylere 😅şey duymuştum adam eşi ile dış macunu ortadan sıktı diye tartışmış 😅
Adama bi osmanlı tokadını vurcan öyle yola gelcek 😂
Ama hep öylesini seviyorlar nedense 😅öyle olanları filan 😅kendimi geliştirdiğim için pişmanım 😅hep izlediğim dizi filmlerden ders çıkarmıştım kendime 😅
Kendini geliştirmen güzel , onlarda yanlış insanı seçtiklerinden pişmandırlardır her şeye kavga çıkaran bi zahmet herkese uzak olsun 😂😅
Amin inşaAllah. Kavgayı gürültüyü sevmiyorum. Mesela tartışıyorduk bana bağırıyor çağırıyordu sakince konuştuğum için bana kızmıştı. Niye bağırmıyorsun niye sert yapmıyorsun diyordu. 😅
İnşallah , bağırınca da niye bağırıyorsun falan hiç anlamıyorum insanları , sakince konuşmak kavga gürültüye ne gerek var ki 😅
Yapmıştı 😅onu da yapmıştı 😅şey böyle de çok sert oldun normal ol demişti 😂dengemi bozuyordu 😅dimi evet bence de 😅
Sevenlerin kavga etmesi çok saçma. Tartışma esnasında iki kişiden biri susmalı, geri çekilmeli, alttan almalı. Öfke kötüdür. Öfkeli olan ayakta ise otursun. Oturuyor ise uzansın. En iyi pehlivan öfkesini yenendir...
Hani düşman değiliz rakip değiliz yarışta değiliz 😅açık kusur aramak laf sokmak saçma didişmek saçma 😅
Çok haklısın biri diğerini sakinleştirmeli alttan almalı diğeri de bağırmayı bırakmalı 😂😅
EyvAllah sende haklısın valla 😅ama anlamıyorlar işte 😅 öküzler 😅huzurlu ve mutlu günler diliyorum 😅🌸 İstanbul'da hava çok güzel 😂
Benden de eyvallah , sanada mutlu huzurlu günler , ne demezsin çok güzel 😂🌸
Serin sakin hafif güneşli Anadolu yakası 😅sıcak sevmiyorum 😅🌸😅 motorla güzel oluyor siparişe giderken 😅 teşekkürler 😅
Rica ederim , kolay gelsin , sıcaklar hiç çekilmiyor 😅
EyvAllah 🌸sağ ol var ol 😅evet evet hiç çekemiyorum valla 😅 sıcakların canı cehenneme ama şey soğuk da sevmiyorum 😂
Sen çalışıyor musun peki 😅
Benden de eyvallah , sende var ol , yok 😂
Hımm 😅peki okul var mı 😅 canın sıkılmıyor mu evde 😅
Var , sıkılmıyorum
O zaman normal ya okul var ise. 😅
Rabbim zihin açıklığı versin okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini unutmamana yardımcı olsun 🌸
Teşekkür ederim , amin 🌸
Hayatta olabilecek şeyler..
Katılıyorum tabi ki 😅bazen annemin yaptığını bile beğenmiyorum 😅
Hayır, içemem 😂
Hımm 😅 yakışır içmemek lazım bence de 😅Ben içmiştim yemiştim pişmanım 😂
Pişman olacak şeyler içme 😂😂
Önceden bilemiyoruz ki 😅 senin yok mu pişmanlıkların 😅 daha dikkatliyim
Herkesin pişmanlığı oluyor
Kuzu eti sevmiyorum kanım çoğalsın diye yemek zorundayım. "Pişman mısın?" diye soracak olursan evet, çok pişmanım 😂😂
Evet bence de hemen hemen herkesin olur. 😅
Keşke olmasa. 😅
Zaman telafisi olmayan tek şey. 😅
Ben severim kuzu koç, koyun sevmiyorum mesele koyun eti sevmiyorum. Kokusu ağır. 😅
Kan önemli 😅 kansız insanları sevmiyorum kanı bozuk sevmiyorum 😅düşman başına uzak ırak aman aman 😅
youtube.com/shorts/asThbI-FuAI?si=01bV5bZUsIpIVhrj
😂😂
İki emoji mi etti 😅
Kanı bozuk insanlar uzak dursun usjsjdj 😂😂
Evet evet amin inşaAllah 😅 bir sahne vardı ama bulamadım. Ay lav yu filminden 😅baban o kadar laf etti gevurca da iki kelime mı etti 😂 ingilizce ekonomik dildir aney 😂
youtube.com/shorts/McjsmuLTC-o?si=dsm4NhJTcSna-KwA
Kız istemem bölümü 😂😂
Hehehe hatırlıyorum bu sahneyi 😅
Ben sana iki emojine aklıma bu gelmişti buldum 😅
youtube.com/shorts/HXL3jB-rFqo?si=KjvA0KsM-GbVNiIe
😅😅😅Tam demek istediğimdi djsjd
Heheeh 😅🌸😅
Bu da güzel 😅aksan uymuyor
m.youtube.com/watch
😂😂
Bu sahneyi de izle
https://youtu.be/4oS-ZJMTPyY?si=B3a3LT6qJZSO5iuK
Sinemada izlemiştim 1 ve 2. Filmi çok güzeldi 😅her şeyi görüyorum Faruk her şeyi 😂😅😂
Yanmışam Halte abla 😂😂
Of of of 😅kömür gibi yanıyorum of 😅😂😅
youtube.com/shorts/HTSFKzQjLg0?si=9Rxc5kiYrSt68_Yb
heheeh çok tatlı 😂Sivas çok soğuk ama 😂 gitmiştim gider gitmez hasta olmuştum 😂
Kedinin dediği gibi "Dondum anam" 😂😂
Donmak güzeldir 😅 aşk ile erir 😂 kutup olsa ne yazar iki gönül bir olunca volkan gibidir 😂en sevdiğim tatlı kazandibidir 😂
Donunca aşk seni çözer 😂
En güzel en mutlu anda donmak isterdim, mutlu kalmak. 🌸
Devamlı olmuyor anlık ileti gibi mutluluk ne zaman gelip gittiği belli olmuyor lanet olasıca😅
Kör olasıca aşk 😂😂
Aşkın suçu yok ya 😅suçlu olan maskeli karakteri makyajlı olanlar yalancılar 😅aşk güzel en azından hayallerimde 😅en güzel şey huzur ve mutluluğun başlangıcı 😅 sonsuz güç kuvvet kaynağı
Maskeli insanları indirelim mi, ne dersin? 😄
Olur olur 😅çok pis ok atarım özel kuvvette askerdim 😅12 den vururum ben 😅tersim çok pistir çok 😅 ama hep Allah'a havale ettim 😅👻 bööh 👻
Korktum 😱
Tövbe tövbe yahu 😅sen niye korkuyorsun 😅korkma 😅 sevimli hayalet Casper 😅iyilerin dostu 😅 kötülerin korkulu rüyası 😅😂😅
Selena geldi aklıma 😂😂
İzlerdim güzel diziydi komik filan 😅severdim 😅ne güzel seninde aklına geliyor 😅tıpkı ben gibi geliyor bazı şeylerin 😅kendimi görüyorum sanki 😅yüce honossss
Yüce honosss 😂😂
Hehhehe 😂😅😂
youtube.com/shorts/TIP-H81maDE?si=tl1NeRVkiLl0lrqd
Buna denk geldim 😂😅😂bu da çok komikti Fitnat sjdjd
Behlül salağı 😂😂
Behlülleri sevmiyorum 😅 aşkı memnu yüzünden 😅
Bihter ve Behlül'ün yasak aşkı 🤮
İykkk iğrenç lanet olasıcalar 😅o diziyi sevenleri de sevmiyorum irrite oluyorum kıl oluyorum yahu 😅şimdi dükkana geldim djdjd
İşler güçler nasıl?
Çok şükür iyi gibi havalar soğudu azıcık mont giydim az önce. 🌸
Sende ne var yok okul bitti mi senin 👻😂👻 bööh sjsjs
Evet bitti tekrar okullu oluyorum 😃
Allah Allah ne derdin var ne okuması 😅okulu bitirmek çok güzel 😅ne okuyorsun peki ne okuyacaksın ki 😅master filan mı oluyor 😅
Çocuk Gelişimi okumak isterim
Güzel bir seçim hem sorulara da başlamışsın çocuklu mocuklu yakışır sana 😅🌸😅 başarılar diliyorum 😅
Teşekkür ederim 🙏🏻😄
Aferim aferim 😂 ne demek ben thank you 😂
Thank you sow much 😄
Of of of of of of of course yes yes her türlü gülücük gülücük sesli mesaj
Adam göbeği ile paranın içine etti vallahi 😂
youtube.com/shorts/lcur0m2sPuE?si=kvSHK3Pde4pFZzCh
Bu teyze komikmiş
Hayat ablaya güzel 😂😂
Bende abla gibiyimdir 😅her an tadını çıkarmayı almayı bilirim 😅 düşsem bile 😅çok güzel güzel düşerim 😂
Nsjsjd 😂
Dhhddhjj😂
Tepki vermem ama olmamış derim
O da bir tepki bence abi 😅Ama dürüst olmak lazım 😅 yalandan güzel olmuş demenin anlamı yok 😂
Yemem kalkar adam akıllı bişey yaparım.
Misafirlikte bile sevmesem de yemeği yerim ev sahibi üzülmesin diye 😅ama yememek lazım bence de 😅 mantıklı
Misafirlikte ben yiyo gibi yapar yemem
Dizi filmlerde görmüştüm bunu. 😅Ama hiç denemedim. 😅 akıllıca 😂
O kadar göreneksiz değilim tabi ben bunu yemem diyip kalkmak da hayvanlık olur ajsjdkdkdkfkfkfkfk
Katılıyorum 😅ayıp olur yani 😅 bazılarının yemeği ağır kokuyor tereyağlı filan 😅onlara gitmiyorum uzak duruyorum 😂yemek yapıyorlar bina apartman kokuyor hep 😅
Aşkım kek ile sufle yapmıştı bana kek güzeldi ama sufle kötüydü yine de yedim 😅bir kız arkadaşım da yemek yapmıştı aşırı kötüydü ama yine de yemiştim 😅2. Ciyi koymaya çalıştı 😅 tutamadım kendimi zor yedim zaten demiştim 😅valla doydum 😂
Hem kek hem sufle mi yapmış o niye ajsjskdkdkdkdkdk sufle de çikolatalı kek sayılır zaten
Domino's'ta sufle var çok güzeldi anlatmıştım. Ben sana yaparım dedi ve yaptı. 😂
Çok seviyorum sufleyi 😅
Yapamadı desen daha doğru gibi ama sen bilirsin ajajsjdkdkdkfkfkfk
Ama kek çok güzeldi Allah için. 😅Sufle kötüydü 😅senin başına geldi mi kötü yemek filan tatlı ya da kurabiye
Kendim yapıp afiyetle yerim şimdi hünerlerimi burada anlatmak istemiyorum 😎
İnanırım 😅Çok bilmiyorum ama mıhlama kuymak menemen makarna ve çay güzel yaparım 😅On numara mangal da yaparım tost geldi aklıma 😅
Kendin yap ye en iyisi akskdkdkdkdkf
Zaten yalnız yaşıyorum ve kendim yapıyorum 😂 Dışardan söylemek daha güzel 😅
Afiyet olsun o zaman :)
Teşekkür ediyorum 😅 huzurlu ve mutlu günler dilerim 🌸
Teşekkürler bil mukabil 🌸
EyvAllah 🌸
Prensim yaptıysa yerim
Heheeh 😅 güzelmiş 😅 afiyet olsun 😅 gönlünüzce olsun
İçmezse kafasından dökerim o çorbayı 🤣
Oha yani 😅hatunun biri çakmak fırlatmıştı bana reflek ile elimi koydum yüzüne çarptı 😂
Soğuduktan sonra canım o kadar cani değilim ajajajaj
İçmek varken dökmek hoş olmaz 😂cazgırlık iyidir de hayal ediyorum 😅 çorba fena olur yani 😅çok pis sinir eder beni
İçemem ya o içmezse sorun olur ama ben o kadar uğraşayım 😅
Sen içmezsen o niye içsin 😅valla çay yaparken bile dikkat ediyorum okuyorum üflüyorum 😂ihlas filan 😅
Banane daa hatimde indir 😂
Sipariş veririz daha iyi 😂iyi ki bir okuduk hatim çok uzun sürüyor 😅
En güzeli kelle paça alayım ordan lütfen 🤣
Kelle yedin mi hiç 😅kuzu koç filan 😅kelle paça sevmiyorum ama kelle güzel 😅
Kelle mi ayy yemedim o zaman mercimek alayım 😄
😂😂😂az önce yazmıştım aslında 😂ben mercimek alayım diye 😅severim her gün içiyorum çıkıyor bizim firmada 😅en sevdiğim çorba mercimek 😅
Ne güzel görmedim yazdığını 😅😅
Şey çünkü 😅sildim 😅kelle sever misin olarak değiştirdim 😅
Huzurlu ve mutlu akşamlar diliyorum 🌸😅👻 hoşçakal 👻bööh 👻😅👻
Hee anladım iyi geceler hoşçakal 😂😴
You understand me yes yes😅gelirim bende birazdan sorularına 😅🌸😅👻 EyvAllah
Teşekkür ederim ☺️
Düşünmesi yeterli yapmayanlar var dimi sjh
Valla düşünmesi yeterli değil şimdi Allah için 😂
İlk kez denemiş sonuçta, benim için bu kadar uğraşmış ve emek vermiş Valla böyle değer veren bir erkeğin elinden bırak tuzlu çorbayı, zehir olsa bile içerim.
Valla valla iki kız arkadaşım bana bir şeyler hazırlamıştı birer kez 😅daha çok ben sofra kurmuştum masa hazırlamıştım 😅eskiden senin gibi düşünüyordum artık 😅 tolerans göstermem 😅
Ben iyi niyete bakiyorum İlk denemelerde kusur aramamak en güzeli sonuçta emek verip seni mutlu etmeye çalışmış.
Buna katılıyorum. 😅 mantıklı. 🌸
Umarım hep iyi bakmaya devam edebilirsin 😅 gönlünce olsun 🌸 mutlu akşamlar dilerim
Tesekkurler sizede
EyvAllah 🌸
Bu çorbada bir sıkıntı var sanki aşkım derim
Güzelmiş 😅 kırıcı değil gibi
Tabii hatunumuzun kalbi kırılacağına kafamız kırılsın 😂
Eskiden öyle düşünürdüm de şimdi 😅onlar kırılsın 😅kıranları severler
Yok yok doğru insanı buldun mu kırmamak için her şeyi yapıcan, yanlış insanın *mına bile koyucan 🤣
Herkes doğru insan gibi gelir. Hep iyi rolündeler sanki melek 😅
Sonradan çıkıyor gerçek yüzleri 😅ben hep iyi sanmıştım 😅
Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler 😅
Dediğin şu açıdan doğru ilk başlardan korkutursan ve acımasız davranırsan yanlış yapmaya çekiniyorlar. Şöyle bir had bildirmek gerekiyor ama dozunu ayarlamak lazım. Sürekli kırıcı davranılırsa biter o ilişki
Valla hiç bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa yürekten sevenler kaybediyor. 😅
Dozunu ayarlamakta zor geliyor bana insan doğal olmalı taktik saçma mantıksız
Evet ben de aynı senin gibiydim baktım dozu ayarlayamıyorum artık önüme gelene kayıcam 2-3 yıl böyle geçicek benim için sonra düşünürüm 😂
Haramdan uzak helale yakın. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı. 😅
Abi zorlanıyorum ya evlilik desen imkansız bu devirde zaten. Neyse bakalım 😂
Bende zorlanıyorum normaldir. Gönlünce olsun. 🌸Çok zor her şey zor düzgün insan bulmak zor
Haklısın kral çok teşekkür ederim. Senin de gönlünce olsun her şey 🙏🏻
EyvAllah, ricalar ve teşekkürler 😅🌸 huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim
Sağolasın 🌸
Nolcak canım birdaha yapar
Yaptığımı beğenmeyene ikinciyi yapmam valla ben 😅sen yapar mıydın 😅
yapıp düşünmesi yeterli
Hımm 😅 tadını hiç beğenmesen yer miydin 😅
Düşünmesi yeterli diye 😅
yemem ya
Heheeh 😂😅😂en güzeli yeme zaten 😅ben yemiştim pişman oldum 😂
Tepkim olmaz emek vermiş
Yer misin peki 😅
Yenecek durumdaysa yerim hdhd
Hehehe 😂ben berbat olanı bile yemiştim midem kötü olmuştu 😂artık yemem 😅Ne gerek var sipariş edilir filan 😅 sağlık önemli 😅
O yaptıysa güzeldir mutlaka değilse de güzeldir
Hımm 🌸eskiden bakış açım böyleydi ama eskiden. 😅Şimdiler de öyle güzelleştirme yok. 😅
Hak etmiyor insan evladı valla bak 😅kötü berbat yemeği bile yemiştim 😅
Sevdiğim biri yok ama olsaydı eğer onun için her şeyi yapardım sevgi demek bu bence
Her şeyi yaptım ve hiç oldum. Ömrümden ömrümü aldılar..
Değmiyor her şeyi yapmak yanlışmış..
Hak ettiği kadar sevmeli hak ettiği kadar bir şeyler yapmalı hatta al gülüm ver gülüm olmalı sömürür kullanırlar...
Benim de yok 😅saçımı süpürge etmiştim ağzımdan çıkan tek bir sözü ve sevdiğimin ağzından çıkan tek sözü hava da bırakmadım ama yine de ihanet etti bir sene çalışmadım ondan sonra şu an hiçbir hayalim beklentim yok öylesine yaşıyorum o kadar acıttılar
Eline sağlık kocacığım
Hımmm 😅 maşaAllah 😅
Canı sağolsun
Tüm iyi insanların canı sağolsun 😅
En azında çaba göstermesi mutlu eder.
Çaba emek severim bende evet beni de mutlu ederdi 😅
Eline sağlık derim
Hımm 😅Bende öyle demiştim 2. Tabağı koymak istedi 😅 dayanamadım 😂doydum valla bak dedim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?