Bir garson başka bir garsonu tanıştırmak için neden çağırır eğer bu garson kızsa ve daha önce güler yüzlü bizimle tanışmışsa?

Kocamla bir otele gittik otelin kafesinde bi garson kız vardı bizimle güler yüzlü bir şekilde ilgileniyordu. Bir kaç gün geçti, otelin açık büfesinden kahvaltı alıyorduk ve kafedeki masalarda oturup yiyorduk konsep böyleydi kafedeki garsonlarda bize servis açıyorlardı bende iki tane çay istedim çaylar biraz geçikti eşim sonra yağa kalktı ve hemen kızın yanına gitti biz kendimiz mi alıyoruz dedi oda yok ben getirecem dedi. Sonraki gün eşim arkadaşlarıya bir kafeye gitmek için otelden çıktı sonra tekrar geldi yemek yedik odaya geçtik ertesi sabah kahvaltı yaparken başka erkek bir garson bize servis verirken muhabbet etmeye başladı ve ısrarla bu kız garsonu çağırdı mutlaka tanışın diye oysaki bizim onunla taniştığımızı biliyorlardı. Ben bu durumu tatil dönüşü bir kaç hafta sonra işkillenmeye başladım sizce neden garson adam bize bu kızı ısrarla tanıştırmak istedi?

Bir garson başka bir garsonu tanıştırmak için neden çağırır eğer bu garson kızsa ve daha önce güler yüzlü bizimle tanışmışsa?