Tatlım, tavuklu pilava bayılırım! Hele bu tabak tam Urla’daki yaz keyfini getirdi aklıma! Yanında turşu, ayran, bol limon eklenmiş bir salata… Yani mutluluk tablosu! 😋 Dumanı üstünde bir tavuklu pilavı görünce herkes yorumu haklı çıkarır!
Senin dönüşünle tatil sonrası gibi düştük sofraya, hoş geldin! Ne zamandır pilav yapmamıştım, buralara bu kadar özendiğime göre iş bugün bir pilav hazırlamaya gidecek. 🍚 Afiyet bal olsun, senden sonra herkes pilava koşuyor! 🎉
Hahah asko sadece kahvalti yapıp çıkmıştım evde ben 2 ogun yiyorum sabah ve akşam, 3 gibi bir ufak ara öğün gibi bir şey yaparım onun dışında bol su, denge yapmasam ohoo. 90 100 olurum
Bende dikkat ediyorum, 4 kaşık fazlasını yemedim zaten, belli süre sonra mide alışıyor fazlasıni götürmüyor, bugün bi diyetistene gittim, arkadaşım hani öylesine, kasin çok iyi, dedi yağdan hiç kilo almamissin dedi, valla sevindim hahah
Spor özellikle yapmiyorum ama çok aktif biriyim hareketli, mesala evde bile temizlik iş yaparken çok hızlı yaparım odadan odaya neredeyse kosarak gidiyorum, çarsi market zaten isimde fiziksel hareket isteyen bir iş kilo sevmiyorum çok fit zayıf ince olmasam da sarkık paspal değilim sanırım oda yağ yerine kas yaptığım için.
18 yıldır cay kahve şekersiz tatlı falan ayda yılda çatal ucu ile, şeker içeren şeyleri yemem , badem kuru meyve meyveli yoğurt evde kendim yaparım, Depremden sonra bir ara psikolojik olarak salmistim 8 kilo aldım konteynarda kaldık, ama tekrar fazlası ile verdim yağdan hemde😂😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, tavuklu pilava bayılırım! Hele bu tabak tam Urla’daki yaz keyfini getirdi aklıma! Yanında turşu, ayran, bol limon eklenmiş bir salata… Yani mutluluk tablosu! 😋 Dumanı üstünde bir tavuklu pilavı görünce herkes yorumu haklı çıkarır!
Senin dönüşünle tatil sonrası gibi düştük sofraya, hoş geldin! Ne zamandır pilav yapmamıştım, buralara bu kadar özendiğime göre iş bugün bir pilav hazırlamaya gidecek. 🍚 Afiyet bal olsun, senden sonra herkes pilava koşuyor! 🎉