Yeme & İçme Kahve gurmeleri cevaplayabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Normalde Starbucks pike place çekirdek kahve alıyorum onu seviyorum. Bugün gezerken bi çekirdek kahve gördüm (görsel ekliyorum) denemek istedim ama küçüğü yoktu 1 kilo vardı o yüzden riske atıp almadım. Deneyen var mı güzel mi? Kahve gurmeleri cevaplayabilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Starbucks Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
Niddya Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 9 ay Tschibo cafee crema en iyisi bence. Diğerlerini denemedim. 0 1 Yorumla Soran 9 ay O da radarımda onu da denemek isterim Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Bence 1 kilo alma. Bazen çok ekşi çıkabiliyor birde pahalı yani 1-2 k vardır. 0 1 Yorumla Soran 9 ay 1k dan 750 liraya düşmüş ama 1 kilo çok fazla. Kötü çıkarsa ziyan olur Yorumla
Yalnızlığı_Seven Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Denemedim ben kahve dünyası seviyorum 0 1 Yorumla Soran 9 ay Onu da çok kullandım sonra Starbucks'a geçiş yaptım Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 9 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben 3ü 1 arada içiyorum, tavsiye ederim. 0 2 Yorumla Soran 9 ay Mecbur kalırsam 2si1 arada içerim ama o karışımlar kahve değil Yorumla Culdesac 9 ay Talaş mı :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tschibo cafee crema en iyisi bence. Diğerlerini denemedim.
O da radarımda onu da denemek isterim
Bence 1 kilo alma. Bazen çok ekşi çıkabiliyor birde pahalı yani 1-2 k vardır.
1k dan 750 liraya düşmüş ama 1 kilo çok fazla. Kötü çıkarsa ziyan olur
Denemedim ben kahve dünyası seviyorum
Onu da çok kullandım sonra Starbucks'a geçiş yaptım
Ben 3ü 1 arada içiyorum, tavsiye ederim.
Mecbur kalırsam 2si1 arada içerim ama o karışımlar kahve değil
Talaş mı :D