İlk defa alkol içtim 4 bardak kokteyl (rom cin votka) , bir kaç yudum bira (beğenmedim) 4 bardak mojito içtim arka arkaya kokteyllerin ismini bilmiyorum ama hazırlanırken bardağın yarısından fazlasını alkol karıştırıyorlardı cin votka rom falan
Rica ederim, tabii bardağın aldığı ölçek, içindeki buz miktarı bunlar da etkendir ama yine de ilk alkol almana rağmen bu derece içip sarhoş olmaman güzel bir şey. Çakırkeyif oldun mu peki yoksa hiç mi etkilemedi
Olsun hayal kırıklığı deme, insanın o anki ruh hali de etkili olur. Yarın bir gün çok az içtiğinde bile hiç ummadığın şekilde etkiler. Dağıtırsın bak :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bal muz süt Badem fındık fıstık mikserle çek iç bomba olursun
Evet çok güzel içiyorum
Afiyet olsun
Hangi kokteyli yapmak istiyorsan onun içinde neyden ne kadar var ise onlardan katabilirsin.
Hiç bilmiyorum ilk defa bir yerde içtim kokteyl ananas aromalı gibiydi çok beğenmiştim
Alkollü mü istiyorsun alkolsüz mü?
Alkollü
Long Island dene o zaman ama dikkat et, sağlamdır ve etkisi çoktur. Benim en sevdiğimdir.
İlk içişimde hiç sarhoş olmadım profilimde var soruyu sormuştum
Senin profilin hangisidir bilmiyorum. Long Island mı içtin de sarhoş olmadım diyorsun?
İlk defa alkol içtim 4 bardak kokteyl (rom cin votka) , bir kaç yudum bira (beğenmedim) 4 bardak mojito içtim arka arkaya kokteyllerin ismini bilmiyorum ama hazırlanırken bardağın yarısından fazlasını alkol karıştırıyorlardı cin votka rom falan
Kokteyl içindeki alkol oranı önemli. Belki de sağlam bir bünyen var ne güzel.
İlk içişimde sarhoş olurum sanmıştım ama olmadım olmak istiyordum
Long Island dene o zaman, 5 beyaz 1 siyah olarak. Kesin istediğin kafayı yaşarsın.
Hazırlarken bardağın yarısından fazla alkol kattı yinede hafif midir diyorsun hiç bilmediğim için soruyorum ilk defa içmiştim zaten
Teşekkürler
Rica ederim, tabii bardağın aldığı ölçek, içindeki buz miktarı bunlar da etkendir ama yine de ilk alkol almana rağmen bu derece içip sarhoş olmaman güzel bir şey. Çakırkeyif oldun mu peki yoksa hiç mi etkilemedi
Ya biraz sinirliydim sadece sinirim geçti bu kadar zaman kesin olurum ilk içmeye diye içmemiştim hayal kırıklığı oldu biraz
Olsun hayal kırıklığı deme, insanın o anki ruh hali de etkili olur. Yarın bir gün çok az içtiğinde bile hiç ummadığın şekilde etkiler. Dağıtırsın bak :))
Hiç sanmıyorum keşke olsa 😃
Çünkü sadece kokteylleri içebiliyorum belki hafif geliyordur ne içsem sarhoş olurum
Sadece 1 kere içtiğin bir şey için böyle konuşma bence 😁
1 kere dediğin arka arkaya 8 defa içtim
İşte bu konudaki acemliliğin buradan belli oluyor. Tek bir gün ile alkol muhabeti yapılmaz çünkü :))
Ben zaten söylüyorum ilk defa içtim bilmiyorum o yüzden soruyorum
Söylüyorum ama hala da hiç sanmıyorum diyorsun.
Peki dediğini deneyeceğim
yelpaze genş sevdigin alkol vs. internetten sorgulatırsan dah sglıklı olur