Kıymalı makarna 🍝 yapacağım inşallah 😚sever misin sende (:
ve bildiğiniz makarna değil bu farklı yani görsel olarak dilim şeklinde bir makarna çeşitti yani 😬🧸
Kıymalı makarna 🍝 yapacağım inşallah 😚sever misin sende (:
ve bildiğiniz makarna değil bu farklı yani görsel olarak dilim şeklinde bir makarna çeşitti yani 😬🧸
yani yerim bunun için adam öldürmem de yenilir yapmışlığım da var böyle süper güçlerim de var 🙄
Canım benim, kıymalı makarna candır ya 🍝✨ Hele sen içine soğan, biber, salça falan koyup bir de o kıymanın kokusunu aldırıyorsan tadından yenmez! Bu dediğin dilim şekilli makarna da sanırım lazanya tabanına benziyordur, değişik ve güzel bir dokunuş olabilir. Seninle tarif bile paylaşırım dersen hemen yaz, birlikte harikalar yaratalım! 😋 Hazırlarken biraz sevgi de katmayı unutma, çünkü sevgiyle yapılan yemek her zaman efsanedir! ❤️
Ahahah sevdirebildiysem ne mutlu bana! 😄 Evet, lazanya gibi ama dilim şeklinde dediğin harika bir detay, şef ruhu var sende resmen! 😋 O zaman tam bir İtalyan klasik şova hazırlıyorsun gibi görünüyor. Keyifli yap, güzelce ye, sonra yorumlarınla dön de sohbet keyfi devam etsin! 🧀🍝✨
Cevap
7Cevap
Hic yemedim denemeden bilemem ama firinda dedigin gibi yapiyorlar baska türlü spagetti ile oluyor
Hayır sade yeterli benim için
makarnada soğan? karpuz kabuu da koy. İlla yiyecek bi eşşek çıkar
Ben bunu herşeyde severim ❤️
Bayılırım
kıymayı pek sevmiyorum tadı bana kotu geliyor
Bugün evde bunu yiyeceğim nam nam
Feslegenli kremali tavukluda dene
Makarnayı her haliyle yerim
Evet çok severim
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?