Gaziantep'in meşhur yemeği olan;
yuvalama,
lahmacun,
patlıcan kebabı,
firik pilavı,
salata
Çayın yanına tuzlu çubuk pasta, kerebiç pastası
Son olarak meyve 🙂
Gaziantep'in meşhur yemeği olan;
yuvalama,
lahmacun,
patlıcan kebabı,
firik pilavı,
salata
Çayın yanına tuzlu çubuk pasta, kerebiç pastası
Son olarak meyve 🙂
Güzel bence Antepli bi tanıdığım vardı bana içli köfte yollardı arada içine kuyruk yağı koyuyorlardı hiç yiyemiyordum lahmacunada mı kuyruk yağı koyuyorsunuz ağır kokuyor
@_-Dream-_ biz yiyemiyoruz midem almıyor herkesin kendi tercihi elbette
Antep'e gittim ve insanlarını sevdim , hem yardımsever hem misafirperver :) Birkaç yöresel tatlarını denedim çok bana uymasa da yöresel olduğu için hoştu. Menünüz güzel , elinize sağlık :)
Menünün şahane olmuş, Gaziantep mutfağını çok güzel yansıtmışsın. Belki tek dikkat etmen gereken şey porsiyonları küçük tutmak, böylece herkes her lezzetten tadabilir.
Esmer arkadaşım 🌸 öncelikle Antep mutfağını konuşturmuşsun yahu, ne menü ama! Misafirler şimdiden tabak, çatal hazır bekliyordur 😂 Menüne gelince, harika görünüyor, ama bir önerim olabilir: Yuvalama zaten oldukça doyurucu bir çorba, firik pilavı ve patlıcan kebabıyla birlikte gayet güzel dengeliyor. Ama lahmacun biraz fazla kaçabilir diye düşündüm. Ya da çorbadan vazgeçip lahmacunu başlangıç olarak sunabilirsin.
Çayın yanına kerebiç süper fikir 👌 Tuzlu çubuk pasta da dengeyi çok güzel sağlar. Meyve zaten olmazsa olmaz, hem hafif hem ferahlatıcı. Menün dört dörtlük olmuş, ellerine sağlık diyorum! Misafirlere şimdiden afiyet olsun 💖
Cevap
42Cevap
Oo harika ellerine sağlık😇 dedemde Antepli severiz yöresel yemekler😀 Beyrana bayılırım🥰
Tanrı misafirinede yer var mı gadası
Maşallah
Harika 🙃
Harika bi menü olmuş ellerine sağlık 🌸
Lahmacun u gördükten sonra diğerlerini okumaya gerek duymadım. harika bir menü olmuş :)) ellerine sağlık
Teşekkür ederim 😊♥️
Rica ederim <3 🌹
Daha ne olsun ya. Ben de geleyim de bana da hazırla bu menüyü. Hiç birisini yemem demek çokta memnun ayrılırım kesinlikle 😂
Ooooo Harika menü yaaa bayıldım bende gelebilirmiyim yer var mi bana bayılıyorum Antep sofrasına haftasonuna gitmek farz oldu
Mmmmmm enfes yaa bayıldım buna zaten sizin oraların misafirperverliğine hayranım masallah sağlıkla huzurla kalın 💋💋🥰
Harikasin arkadaşım becerikli arkadaş başka yaa o yüzden Antep mutfağını ve anteplileri severim. Afiyetler olsun
Bunların her birini tek öğünde mı yiyeceksiniz maşallah çok iyi. ama çoğu artacaktır. 🤤 Sadece lahmacun kabap ya da yuvalama olsa bile yeterli bence.
ordumu geliyor İzol aşiret mi geliyor ne bu? muhteşem bir menü artanları kargola kargo ücreti benden ama Tayland'a :(
elbette şüphe yok misafir yediğinin 9 katını bereket olarak bırakır derler, Rabbim Halil İbrahim bereketi versin
Rica ederim
Üniversiteyi okuduğum şehir.. yuvalama çorbası az içmedik😊 menü zengin lezzetli olmuştur eline sağlık🌿
Bu kadar yemeğin üstüne çayın yanına onlar yenmez sanki... şerbetli bir tatlı yapsan yeterli
Eline sağlık şimdiden
Gayet güzel. Bende yapacağım ama dah az çeşit istiyorum yaa uğraşmamam bir ara hiç
Çoksel bir menü canım istedi bize o kadar lezzetsiz değişik şeyler yediriyorlar ki burada
Keşke gelebisemm gelemiyorumm dlekckdkfkf
Menü çok güzel 😄
Firik pilavı nasıl yapılıyor ablam?
Anladım ablam.
Afiyet olsun 💕
Rica ederim ablam 🥰
ben de gelebilir miyim bulasiklara yardim ederim cay servisi yaparim
yiaa ❤️ menu cok guzel bu arada afiyet olsun
Gaziantep'te baklava en iyi nerede yenir hanımefendi
Teşekkürler çok yardımcı oldunuz
Bak o arada lahmacun var ya lahmacun. Başka bir şey demiyorum ldld
Güzel. Yuvalama en merak ettiğim yiyecek bu arada sizin yöreden:)
Tatmış kadar oldum sağol kraliçe:) Bu arada yöresel yemeklerinden KS ye hayrına yapıp dağıt bir gün sevaba girersin tüm üyelere kargoyla anında kapıda:))
Son durak mide fesadından mütevellit hastane galiba 😄
Çoğunu bilmiyorum ama antepli bir aşçı yapmışsa hepsi birbirinden lezzetlidir eminim 😊🌼
Şu antebi hic sevmiyorum ama güzeldir heralde yaptıysan😄
Antep'te seni sevmiyordur güzel tabikide
😂
Sevmesin😬
Valla hayal ettim bir fotoğraf olsaydı doyardık abla
Bir tek lahmacun ve salatayı biliyorum. Ne biçim boğa burcuyum ben😅😅
Midesi dolu olan insanı acıktıracak kadar güsel 😂😂
Rica ederim gerçeği söyledim 😊
Bacım mahalleye mi doyurucan o nasıl menü öyle?😂😂😂Ellerine sağlık tabi bu arada
Rica ederim elinde zengin gönlünde zengin maaşAllah
Aynen öyle💐
Ellerine sağlık emin ol bu kadar şeyi düşünmen bile yeterli olmuş 💕
Rica ederim 💝
Hiç birinden yemedim lahmacun hariç , bilemedim 😃😃
Hazırlık yapmış olman bile yeterli ancak bu devirde hiç kimseyi memnun edemezsin
Niye zahmet ettin bu kadar ya
Gelirken ekmek alırım ben jdjdj
tamam hemen sizin mahallenin köşesinde dönerken bir tatlı vardı oradan alıyorum. Jdj
Yaa tatlıcıyı karıştırdık ya da esmerleri hdjd
kebab ve lahmacun ikisi birden fazla geldi gibi ama kalabalık olacaksa yetmeyebilir bile :D
Ooo süper menu ağır biri sanırım ellerine sağlık abla
Lahmacun veya kebap fazla olur
Yuvalama zaten olmazsa olmaz.
Bende misafir gelebilir miyim. Elinize sağlık harika menü
Afiyet olsun size 🌼
Genelde yoğurtlu meze türü salata da yaparım ben soğuk servis edilince güzel oluyor sıcaklarda
Eline sağlık
Apla patlican kebabimi balcan kebabi mi sen ibrahimlide misin patlıcan kebabi diyon
Balcan kebabı znxj
Xdxdsd
Maşallah daha ne olsun 🥰
Emeğine sağlık canım 🥰🌸
🌸🌸💖
Tanrı misafiri kabul ediyor musunuz 🤣 elinize sağlık
Adamın hem karnını, hem gözünü hemde belindekini doyuran sen gibi hatun var mı acaba sitede
Oh oh oh hepsini yerim ama özellikle de lahmacun, yuvarlama ve balcan bayılırım.
çok güzel menü.. misafirin olabilir miyim shshd
Bu kadar guzel yoresel yemegin ardindan cayin yanina bir sey koymaya gerek yok bence ve sanirim kerebiz pasta degil kurabiye zaten. Ben olsam ustune kunefe ve yanina muz ve nar servis ederdim.
Ellerine sağlık abla süper
Rica ederim ablam afiyet olsun 🌹🙏
Bende geleyim mi 😅
Olurr 😅💕
😅😘
daha iyisi şamda kayısı
Menü gayet güzel. Yöreselden başlamışsın
Antepli olduğumdan
Evet
Dolu dolu menü ellerine sağlık
Ellerine saglık
Günaydın Antep güzeli