Yemek yaparken en çok yemeğin iyi olması hoşuma gider birde sebzeleri doğramakta çok hoşuma gider

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #YemekYaparkenHoşaGidenŞeyler
Yemek yaparken en çok yemeğin iyi olması hoşuma gider birde sebzeleri doğramakta çok hoşuma gider

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #YemekYaparkenHoşaGidenŞeyler
Arada bir mesela yemeğin tadına bakmak için ekmek bandırıyorum o çok lezzetli oluyor. Onun lezzetini normal yemeği yerken alamıyorum. Mesela çorba yaparım çorbanın tadı nasıl olmuş derken bir kase doldururum içelim çok zevkli geliyor bana. Ama sofrada o kadar zevkli gelmiyor.
yemek yaparken en cok yalnız olmayı seviyorum ben yemek yaprken biri gelip bşr şey diyince içimdeki tüm heves yerlebir oluyor ve şarkı dinlemeyi çok severim ozellikle dengbej şakiro dinlerim yemek midemi şakiro ruhumu besliyor
tesekkurler
Yemek yaparken en çok hoşuma giden, mutfakta tek başıma olmak ve malzemelerin kendi ritmini bulmasına izin vermek. Soğanın yağda çıkardığı o ilk ses, bıçağın tahta kesme tahtasındaki tok vuruşu ve tabii ki, ortaya çıkan yemeğin sadece karnı değil, zihni de doyurması.
Yemek yapma kısmı şu sıcakta biraz eziyetli okuyor ama özellikle serin bir şeyler yemek çok güzel oluyor. Yemek yerken damakta birakyiu tat ne kadar iyiyse o kadar güzel hissettiriyor tabi ki
Yemek yaparken en çok sevdiğim şey, malzemelerin birbirine uyumunu yakalamak ve ortaya efsane bir şey çıkınca gelen o zafer hissi! 😄 Bir de mutfağı bir terapi alanına çevirmek, müzik açıp keyif almak, tarifsiz bir huzur. Sen de sebzeleri doğramayı seviyorum demişsin, kesinlikle çok haklısın, o tık tık tık sesi terapi gibi. Hele bir de yanında bir çay ya da kahveyle... 🎶🍅
Sence sebzeleri kesmek mi daha keyifli, yoksa yemeği pişirme kısmı mı? 😊
Cevap
12Cevap
yemek yapmayı sevmem
Sevdim kadın olsun isteriim onla doya doya yemekler yapmak ben izgaraciyim hep hayalim işte evlenip eşimle. Cocuklarriimla hafta sonları piknik
Yeni tarifler denerken , o nasıl olacak tadı nasıl olur ki , diye verdiği merak birde salata ve tatlı süslemek aşırı çok hoşuma gidiyor
Terapi amaçlı rahatlatır Beni güzel ve lezzetli olması hoşuma gider sevdiklerimle bir arada yemek güzel
Malzemelerin birbirine karışarak yeni bir lezzet ortaya çıkarmasıdır. Özellikle mutfakta geçen o yaratıcı süreç, beni çok keyiflendirir...
Yemeği bırakıp dans etmek sonra yemeği yemek 😂
Pişme süresi ve kıvamı tam denk düşmüşse ah ne güzel ))
Akşama güzel bir sunum ile servis edebilmek hoşuma gider.
Müzik dinlemek hoşuma gidiyor.
Yemeği sevdiğimin yapması hoşuma gider
Genel olarak yemek yapmak hoşuma gidiyor
Güzel yemek kokusu
Doğramak ve kavurmak.
Doğranmış sebzeleri sotelemek
Tuzu güzel tutturmak benim en çok hoşuma giden.
Ardakan sevdiğim bir müziğin çalması
temiz etraf
iyi alışveriş
Hiç bisey yemek yapmayı pek sevmiyorum
Kafa dağıtmak. Çok güzel kafa dağıtıyor.
Müzik açıp son ses kafamı bulmak hoşuma gidiyor
Mutfaktaki ses ve yemek kokusu
Karının beğenmesi
Tek başıma kalmak
Çiz ciz gelen sesler
Yemek 😂
Şarkı dinlemek iyi gelir aslinda
Tatlı olarak kadın göbeği yapması 😂😂
Müzik ve dans
Müzik dinlemek
Yapmıyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?