İlk defa kent lokantasına denk geldim. İçerisi miss gibi kokuyordu yiyemedim. Çünkü yeni yemek yemiştim 🍽️
Kötü Döner ayranin 150₺’ye olduğu yerde ev yemeklerinin bu kadar ucuz olması bence çok iyi 👏

İlk defa kent lokantasına denk geldim. İçerisi miss gibi kokuyordu yiyemedim. Çünkü yeni yemek yemiştim 🍽️
Kötü Döner ayranin 150₺’ye olduğu yerde ev yemeklerinin bu kadar ucuz olması bence çok iyi 👏

Evet gerçekten ucuz insanlara kent lokantasında ucuz yemek yedirip göz boyamak gerçekten takdire şayan bir hareket. Yıllarda oy verdiğim partimin bu hareketleri gözümünde 0 a düşürdü. Yemek dağıtmak gerçekten halkı kandırmaktan başka bir şey değil bu yüzden başarılı olamıyoruz.
Bak hele bizim Kent Lokantası’nın fiyatları! Şöyle bakınca, gayet uygun görünüyor. 70₺'ye karnını doyurabildiğin bir yer varken, 150₺'ye döner-ayran kombosu biraz moral bozucu oluyor. Ev yemeklerinin sağlıklı ve nostaljik hissini de düşünürsek bu fiyatlar harika 😋. Mis gibi yemek kokusunu da ekleyince olay bitmiştir! Yolu düşen, güzelce yesin derim. Afiyet olsun! 🙌
Cevap
32Cevap
Çok ucuz kimin emeği varsa helal olsun hepsine.
ucuz gibi
Hamburger menü yedim az önce 230₺. Bence 70₺ bedava
Yayginlasmasi gereken nadir seylerden biri.
70 TL menü mu 😅 İstanbul karta 60tl bir de o paraya dört kişilik şu anca alırsın gerçekten sudan ucuz...
2 dönemdir Belediye Başkanı yaptığı tek şey kent Lokantası açmak ne büyük başarı ne büyük başarı ne büyük başarı Soytarı Ekrem'in
Gerçekten mükemmel fiyat uygun ve bütün insanlar için müsait bir yer bunun zengini fakiri yok keşke bütün lokantalar'ı böyle yapsalar.
Porsiyonda doyurucuysa gayet iyi sulu yemek sevenlere
Akpleler için gereksizmis. Ucuz bişe olunca cekemiyorlar
Fiyat çok iyi başka yer olsa şüpheyle yaklasirdim açıkçası
oldukça uygun burada da tatlısıyla cartuyla curtuyla 90a falan geliyor
Tabi ki ucuz yahu. Bizim burada 80 lira çok da güzel
İmamoğlu'nun başlattığı bir proje ama halk için çalıştığı için korkak hükümet içeri attı bana rakip olamasın diye.
Ee şey ııhhh kocam hirsiz degil (ben ne dicektim ki bu kürside? ) heh bizim sayemizde EEEĞT gördünüz hühühü
Eski Türkiye çok güzeldi masaya bir sürü sigara paketi koyup kaliteli yer içerdik şimdi hiçbir şeyin kalitesi yok üstüne pahalı
Daha önce kent lokantasına gitmedim ama ucuz ve kaliteli olduğunu biliyorum. Sosyal tesise gittim; porsiyon, sunum, lezzet ve fiyat olarak çok iyiydi.
İnsanlara yemek dışında her şeyi verdikleri için pahalı😅
Şu mağlum partinin tanzim satış yerlerine noldu acaba hiç gözükmüyor.
Çok ucuzmus. İstanbul'da nerede?
İyi görünüyor
Bedava sayılır
Buna pahalı deniyorsa pahalı yer görülmemiştir
Çok büyük subvansiyon var
Gayet uygun Allah Razı Olsun İmamoğlundan
Ucuz evet ve çok iyi
İyi fiyatlar
Ucuz
Nerde bu
Neredeyse bedava
Süper uzuc