arkadaşlar çeşme nasıl bir yer gece hayatı nasıl?
tatill için nereyi tavsiye edersiniz?
tatill için nereyi tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla tarcinina kayarlar benden soylemesi 😂😂 saka bir yana butun unluler gidiyor magazinde gormustum bir unluye 300 lira geldi diye isyan ediyordu halbuki aldiklari gunluk su soda gibi seylermis.
harika bir yer ama gerçekten biraz pahalı mesela 2 kumru 2 kutu kolaya 2012 yılında 47tl ödedim. ama gece hayatı falan bodrumdan vs güzel
o ne ya çok pahalı vala
didim güzel bir yer gece hayatıda güzel. canlı müzikli mekanları var. medusa diye bir tane büyük disko var. ama sıfır olay.
ben gittim seviyorum hele medusayı unutamam heralde harika en çok sevdiğim yer ya :) bu sene başka yer olsun dedim ama bilmiyorum marmaris düşündüm şimdi
Simdiden iyi tatiller iyi eglenceler
Dert etme
Fakir çeşmesi var
cdn1.ntv.com.tr/.../...,HsTk-skzSk28fcsG1yX4pQ.jpg
ok olur
Cevap
9Cevap
Hayır değil :) Gece hayatı haraketlidir , özellikle alaçatı tarafını seviyorum ben :)
pahalı diyo arkadaşlar ama
Arkadaşların gelir seviyesini bilemiyorum :D
fazlasıyla pahalı ensenin biraz kalın olması gerekiyor (:
hadi ya nere gidim
aydın tarafı iyiir mugla fethiye buralar gerçekten güzeldir
Çeşme pahalıdır oteller çoğunluk butik ve oda kahvaltı ya da yarım pansiyon olur yiyecekler pahalı beachler pahalıdır
Gece diyince marmaris kesinlikle
marmarise gidiyim oz aman ya bu sene neresi merkez neresi güzel biliyor musun
Plaja içmelere git tekne turuna mutlaka katıl gece oteller barlara tur düzenliyo zaten ortam çoook fena fiyatlar çok uygun otelde tavsiye edebilirim çok sık giderim
hangi otel? böyle merkezinde plaja yakın olsun :) tam senin dedğin gibi bir tatil istiyorum
Yanında erkek olmıycaksa pineta delüx plajada yıkın havuzuda güzel bide clup pineta var ama orda odalardan fazla bir şey bekleme otelin yanında bir keresinde seks karacanı bile cardı gerisini sen düşün😉
oho :D haha kız kıza gidicem ona göre biyer söyle :)
denize yakın cluplere yakın bir yer var mı
Clupler barlar sokağında zaten yüzlerce var arena en gözde mekanı dediğim gibi clup pineta veya delüx şimdi alırsan çok uygundur heryere yürüme gidebilirsin rus ingiliz hollanda ağırlıklı turistler genelde cluplerde ikinci ikçi bedava 100 lira ile zom olup sabah 5 e kadar eğlenebilirsin sekil yerindeyse takılan çok olur ama millette libido tavan geziyo oralarda
Fetiyeye bıdruma gittim ama narmaris gerek doğası denizi gerekse gece hatatı açısından zirve
oo güzelmiş şimdi hangi oteli ayarlıım bugün son gün bak güzel bir yer söyle :)
Oldukça pahalı bir yer
oteller pahalı sadece
ılıca plajı ücretsiz
İstanbul iyidir
mert ist tatil mi yapcm?
kumsalı olan gece hayatı renkli olan
tatil icin trabzon
hayır
olabilir
Bence alacati
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar