Yeme & İçme Yanında ne içilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hiç bilmiyorum romantik bir şeyler olsun istiyorum şöyle bir tabak alkllü yani Yanında ne içilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. ikşsinden birisi ama ben Russianstar 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 9 ay Yeme & İçme konusunda 642 cevap paylaştı. Kırmızı veya rose şarap , beyaz şarapta iyi gider yağlı peynirlerle. Buratta , mozzarella, mascarponeyle falan. Ama şampanya da tercih edebilirsin istersen. 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% 9 ay Yeme & İçme konusunda 837 cevap paylaştı. Yanında çay iyi gider. 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 9 ay Sarap 1 2 Yorumla Soran 9 ay Hangi maeka beyaz kırmızı Yorumla Hakanesk 9 ay Kırmızı olacak beyaz sevmiyorum ben rose da olabilir. Damak tadı tutar tutmaz bir şey diyemem ama fiyat olarak çok altta değilse genelinin tadı iyidir Yorumla
Gvzmhlk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Kırmızı şarap 0 5 Yorumla Soran 9 ay Hangi marka Yorumla Gvzmhlk 9 ay Kayra ya da Likya olabilir damakta güzel bir tat bırakır bu mezelere de uygundur Yorumla Soran 9 ay Kavaklıdere yakut nasıl Yorumla Soran 9 ay Kayradan hangisini önerirsin vintage falan çeşitleri varmış Yorumla Gvzmhlk 9 ay Orta segment ekşimsi tat bir şarap ilk kez deneyecekseniz tavsiye etmem şaraptan soğutur daha baharatlı olgun tatta şarap ilk deneyim için daha ideal Yorumla
AkrepBurçADAM Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 9 ay şarap tabiki 0 7 Yorumla Soran 9 ay İşte nasıl şarap marka Yorumla AkrepBurçADAM 9 ay kavaklıdere kırmızı Yorumla Soran 9 ay Kaliteli bi şey mi o Yorumla AkrepBurçADAM 9 ay evet baya ıyıdır Yorumla Soran 9 ay Tam ne adı angora falan çıktı yazdım Yorumla Soran 9 ay Eg Yorumla AkrepBurçADAM 9 ay yakut olan Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şarap tabağı bu 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 743 cevap paylaştı. Şalgam 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 694 cevap paylaştı. Şarap 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 769 cevap paylaştı. Şalgam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ikşsinden birisi ama ben Russianstar
Kırmızı veya rose şarap , beyaz şarapta iyi gider yağlı peynirlerle. Buratta , mozzarella, mascarponeyle falan. Ama şampanya da tercih edebilirsin istersen.
Çay iyi olur ama ekmekte olsun.
Rakı olabilir.
Yanında çay iyi gider.
Sarap
Hangi maeka beyaz kırmızı
Kırmızı olacak beyaz sevmiyorum ben rose da olabilir. Damak tadı tutar tutmaz bir şey diyemem ama fiyat olarak çok altta değilse genelinin tadı iyidir
Kırmızı şarap
Hangi marka
Kayra ya da Likya olabilir damakta güzel bir tat bırakır bu mezelere de uygundur
Kavaklıdere yakut nasıl
Kayradan hangisini önerirsin vintage falan çeşitleri varmış
Orta segment ekşimsi tat bir şarap ilk kez deneyecekseniz tavsiye etmem şaraptan soğutur daha baharatlı olgun tatta şarap ilk deneyim için daha ideal
şarap tabiki
İşte nasıl şarap marka
kavaklıdere kırmızı
Kaliteli bi şey mi o
evet baya ıyıdır
Tam ne adı angora falan çıktı yazdım
Eg
yakut olan
Şarap tabağı bu
Kahve
Şalgam
Şarap