Yeme & İçme İskenderin yanında ne içiyorsunuz? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İçecek seçiminiz ne? Güncellemeler+1 yıl Kola severler derneği mi kursak? İskenderin yanında ne içiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Artık bir şey içmiyorum gadası. Çünkü 20 lira içecek parası vermek hoşuma gitmiyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. İskenderin yanında kola içerim 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. İskenderi çok pahalı bulup yiyemiyorum. Bir kez yedim ve yanında ayran vardı. Yine yiyecek olursam sade soda tercihim olurdu. 0 0 Yorumla
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kola içerim tabiki. Bu soruya ayran yanıtını verenler olmuş damak zevkleri 0. 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yoğurt var zaten Yorumla Elenìel +1 yıl 🤮🤮 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kola sevenler derneği kurdum, katılmak ister misin? xd Yorumla Elenìel +1 yıl İsterim isterim ilk beni all😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sana göz koymuştum zaten :D Yorumla
Beyyfendi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İskenderin yanında kola kesin tercihim #Beyyfendi 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ayy iskender sevmiyorum yani pek tüketmem ben lahmacun pide cephesindeyim. 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 403 cevap paylaştı. Kola tercih ediyorum. Ayran içince uykum geliyor. :D 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Asitli içecek tercihim olur, ya kola ya da sprite. Ayran içenleri hiçbir zaman anlayamıyorum.. 0 0 Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl yogurt oldugu icin ayran icmem asitli bir sey iyi gider 0 0 Yorumla
Sessizyaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tabi ki kola yalnız canım çekti dışarı çıkcam birazdan iskender yerim 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Lahmacun seviyorum. 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl İçiyorsun hmm gizemlikız4444 +1 yıl He öyle 😂
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İskenderle bir şey içmeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. En güzeli ayran gider bence 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çilekli sütüm 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Gerçek cevaplar versek? Yorumla sierravista +1 yıl Verdim işte Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gazoz 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kola 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kola söylerim 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Şalgam 0 0 Yorumla
TwerkkYapanBakire Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Mangolu Fuse tea 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Elimizde kalmadı o Yorumla TwerkkYapanBakire +1 yıl Nasıl restorant burası püü size Yorumla Boavistaa +1 yıl 🥺 Yorumla TwerkkYapanBakire +1 yıl Paramı geri verin yemiyomm burger yiycem ben pattes kizartmalı 😒 Yorumla Boavistaa +1 yıl Küserim bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Artık bir şey içmiyorum gadası. Çünkü 20 lira içecek parası vermek hoşuma gitmiyor.
İskenderin yanında kola içerim
İskenderi çok pahalı bulup yiyemiyorum. Bir kez yedim ve yanında ayran vardı. Yine yiyecek olursam sade soda tercihim olurdu.
Kola içerim tabiki. Bu soruya ayran yanıtını verenler olmuş damak zevkleri 0.
Yoğurt var zaten
🤮🤮
Kola sevenler derneği kurdum, katılmak ister misin? xd
İsterim isterim ilk beni all😅
Sana göz koymuştum zaten :D
İskenderin yanında kola kesin tercihim
#Beyyfendi
Ayy iskender sevmiyorum yani pek tüketmem ben lahmacun pide cephesindeyim.
Kola tercih ediyorum. Ayran içince uykum geliyor. :D
Asitli içecek tercihim olur, ya kola ya da sprite. Ayran içenleri hiçbir zaman anlayamıyorum..
yogurt oldugu icin ayran icmem asitli bir sey iyi gider
Tabi ki kola yalnız canım çekti dışarı çıkcam birazdan iskender yerim
Lahmacun seviyorum.
İçiyorsun hmm
He öyle 😂
İskenderle bir şey içmeyi sevmiyorum
En güzeli ayran gider bence
Ayran içiyorum kola içince uykum geliyor
Yanına bir memati bir polat
Çilekli sütüm
Gerçek cevaplar versek?
Verdim işte