Aksama kadar yatmayı düşünüyorum
Sabahtan beri sokaklarda gezdiğimden kocama makarna yapacağım. Sen olsan kabul eder misin?
Aksama kadar yatmayı düşünüyorum
Eyvah sabahtan beri sokaklarda gezdiğimdem kocisime yemek olarak makarna yapıcam hemde sade keçap mayonez sen olsan kabul eder mis? Abartma kocis km makarna gayet sipesyel bi yemek doyurur

Yanına turşu, içecek de koy çok güzel. Bence taneli mısır ile birlikte makarnayı servis edebilirsin soslarıyla birlikte. İlla gurme bir şey yemek zorunda değilsiniz. Hatta istersen hazır pizza alıp pişir veya ne bileyim git noodle al ye. Niye öğrenci evinde yapılan yemekleri evli çiftler bu derece hor görüyor anlamıyorum.
Tabii ki de bir şey demem oturup makarnamı yerim ama bu da şu anlama gelmiyor ki her zaman bunu yapabilirsin O yüzden 3-5 defa göz yumarım ama sonrasında karşıma alıp nazik ve mütevazi bir şekilde konuşup uyarmaya çalışırım
Bu şekilde düşünmek Eşinin sana verdiği sevgi saygı ve güvenden kaynaklıdır bence tabii ki istediğin kadar yapabiliyorsun ama eşin olunca saat iş yerinde çalışıyor ve geldiği zaman bir tabak sıcak yemeyi ona vermek yerine Yarım saatte yapılan makarnayı ona vermeyi tercih ediyorsan zaten İlerleyen zamanlarda ister istemez rahatsız olacaksın Şahsen ben öyle düşünüyorum
Işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum Hasta olduğum döneme denk gelir iki gün üç gün yaparsın eşim Buna göz yumabilir anlayış gösterebilir ya da şu zamanlarda Hava sıcak olduğu için yemek yaparken sıcaktan bunalma diye bunu düşünerek göz ardı edebilir ya da en kötüsü kendi annene veya eşinin annesine yardım ediyorsun bir sebepten dolayı onun için de ses etmeden makarna yiyebilir ama keyfik eder yapılmazsa bir yerden sonra eşin ya öğlen seni arayıp şu yemeği yapabilir misin diye Söyler ya da nazik bir şekilde karşısına alıp konuşuruz
Kocan alışık nasılsa gadası
teşekkür ederim
Zehir olsa yenir elinden
Olur :)
:) sıçmazsın umarım :) açtım :)
Sıçsamıydın 🤢
Öl ekten iyide
Tamam tamam sıçmadın 🙈🙈
Kocan hala kızıyor mu :)
Erkek adam öyle olur erindir büyüğündür elini öp özür dile
Bu kadar zahmete girene kadar yemek yapsaydın😅😅
Allahım ıyk 🤢🤢yok de teslo Taylan
Sürmem de yok de
Kendine mi kocana mı
Allah’ım midem kalktı Allah’ım mantarları da oje sür Şirinler köyü gibi olsun
Benim kocam yok
Allah korusun
teşekkürler premses
Makarna her zaman kurtarıcıdır! 🍝 Hele böyle ketçap-mayonezle taçlandıysa, tadından yenmez bence! Hem de sabahtan beri dışardaysan, bir de üstüne evde mükellef sofralar hazırlamana gerek yok. Kocis zaten makarnaya bayılacaktır, hele ki sevgiyle yapıldığını bilirse 🥰. Belki yanına bir salata hazırlarsan daha da şık olur ama böyle sade haliyle de gayet şık 🤩. Afiyet şeker olsun! 💫
Cevap
40Cevap
eşimin elinden zehir olsa içerim
makarna en sevilen besindir bizim ülkemizde çünkü en ucuz o kaldı
Erkekler genel söylim bence her gün makarna yemezler.😂🤣😅🤭 Bu makarna tek bugünlükse yer diye düşünüyorum.
hergün makarna yemem evimizde bile makarna yerine kahvaltılık konurdu sevmediğimiz için yerim ama bir zamana kadar hergün hergün yemem normal gündede tercih etmem makarnayı
Bazen aynısını ben de yapıyorum eşim hoş görüyor bir sıkıntı olmuyor. Hayatları birleştirmek de böyle bir şey degil mi? Biraz sen sabredeceksin biraz o 🫠
Kremalı kaşarlı bir makarna olsa da yesek😋
Ben hazır yemeğe oturucam diye karıcığım gezmesinden mi taviz versin ben yaparım ikimize de yemek
Bu genel değerlendirmeli bi soru. yaptığın bitir hareketi, niyetiin, geçmişin ve senen beklentime göre değerlendiririm
Abartma.. O kadar çok geziyor olamazsın. Dediğin kadar çok geziyor olsaydın kendi evine de yolun düşerdi. ;-) 🤦♂️
Güzel lezzetli yapıyorsa olabilir. Makarnayı küçümseme ankaranın meşhur lezzeti
Her zaman her zaman portakal soslu pekin ördeği yenmez. Arada bir makarna olsun 👍
Her gün halil ibrahim sofrası kurarsanız onun anlamı kalmaz zaten.
Monotonlaşmamak lazım. ☺️
Bana yemek yapacak bir eşe sahip olsaydım, kabul etmemeyi düşünmezdim bile
Makarna severim ama cesitlendirirse oyle salca makarna yaptim yogurt var demekle olmaz
Seni sevmekten başka hiçbir şey yapmadım bugün diyor bazen
Ona da kabulüm ☺️
Ona da şükretmeli sanırım yapmayabilirdin 🌿
Makarnaya ketçap koymak tam bir Türk işi...
İnsan Spagetti Bolognese felan yapar deel mi?
Senle neden evlendi acaba? Hayir tipinde de bir sey yokki.🫤
hayır kabıl etmem onu babasının evine bırakırım orada bol bol gezip nakarna yiyebilir
erkek net bu
net
babanın evinde istersen rapor yaz
Artı olmazsa bu iş boşanmaya gider temel ihtiyaçtan yoksun bırakmak haklı boşanma sebebi dir
Annemin akşam düğüne yetişmek için bana 3 dk da yaptığı makarna
Önce makarnayı sonra seni yerdim duvardan duvara (erkek olsaydım)
Bugünde Dışarda yemek yiyelimi dediginde sana makarna yedirir inşallah
Sonucta kötü yemek degilmiş ya
Kadınlar yemek yapmaya ortalığı toplamaya mecbur değil , bir ikramıdır.
İyiki varsınız.
BBQ sos da ekle çoksel oluyo
Kabul ederim sonrada film izleriz
İdeal erkek valla
Kabul ederim makarnayı seviyorum
Onu bile yapmam yorulmuşum. Sen yine iyisin ben dışarıdan söylerim
Doğrusu bu. Hayat mutfakta geçmemeli. Bunun için evlenen adamı bosayin
Benceeeee sen de haklısın🤗
Yemek önemli bence geçiştirilemez.
Kıçına tekmeyi vurdumuydum babasının evine uçardı
Bende öyle yapacağım ya yer ya da kendi yapar...
Beğenmeyen kendi yapabilir
Kendim yemek yaparım daha iyi
Yazık adama snsns
boşar kapının önüne koyarım
Yeter çok bile
Mis gibi yemek kocan şükretsin.
Bu saate makarnami yenir. yahu
Ederdim makarna da güzel onu bulamayan da var 😀
boş ver ne ypasan yer eli mahkum😅
Mantarlan tereyaginlan yap
Niye o da yemek sonuçta
Tabi ki kabul etmeliler.