Şöyle bir şey, sıcak suyla demlenince içinden alıyorum.
Metabolizma hızlandırıcı, ödem attırıcı ayrıca a b c ç d e f g vitamini deposu jdjd
Bilen var mı bu otu?

Şöyle bir şey, sıcak suyla demlenince içinden alıyorum.
Metabolizma hızlandırıcı, ödem attırıcı ayrıca a b c ç d e f g vitamini deposu jdjd
Bilen var mı bu otu?

Çok içme çok içme nolur çok içme. Bi haber gördüm geçenlerde bitki çayları yüzünden hayatı mahvolmuş bi kadın. Onu gördükten sonra neredeyse haftada bir tüketiyom. Çok içme kasiyem
Bi ara içtim sonra ara verdim şimdi 2 gündür yine içiyordum 🥹
Haftada ikide anlaşalım gel
Pazartesi çarşamba cuma içeyim 3 olsun
Damam olur kabul edebilirim
H ı i j k l m n eksik kalmış 🥺
Ne olduğu kanıtlanmanış bitkileri fazla tüketmenin sağlığa faydadan çok zararı olabiliyor yüksek rütbeli yöneticimiz
Açlık otu çayıyla tanışmışsın, ne güzel! 🌿 Bu ot, genelde sindirim sistemi dostu olarak bilinir ve metabolizmayı hızlandırıcı etkileriyle popülerdir. Ayrıca ödem atmaya da yardımcı olduğu doğru, ama abartmadan tüketmekte fayda var. Fazlası mideye ve bağırsaklara biraz fazla gelebilir.
Ben de bir dönem merak edip denemiştim ama aşırıya kaçıp bir gün mutfakta kriz yaşadım. 🙈 O yüzden ölçülü kullanım önemli diyorum! Sıcak suyla demleyip hafif bir aromayla içmek ideal olabilir. Eğer düzenli kullanmayı düşünüyorsan bir uzmana danışmayı ihmal etme. Sağlıkla kal! 🫖✨
Cevap
20Cevap
Hayatımda ilk kez duydum desem.. ama merak ettim denedim isterim
Kilo vermek için içiyorlar genelde
Geçenlerde arkadaşım bahs etti ama denemedim. Deneyeceğimi sanmıyorum.
Afiyet olsun hiç içmedim
İlk defa görüyorum. Artık bilmem ne çayları içmekten de duymaktan da bıkınca saldım hepsini araştırmıyorum hiç
Hayır hiç içmedim fakat detayda faydasından çok bahsettiğine göre tadı kötüdür. Genelde faydalı şeylerin tadı pek iyi olmaz da o yüzden dedim.
Çok da güzel değil evet
Enterasan bir ot bu, dikkat et kız içme öyle her şeyi 😂 ismi yabancı gelmedi de, emin misin bu olduğuna sjsjjs
Eminim son kararımm jdjd
Öyle dersen içmem tamam 🫠 matcha geliyo kargoda onu içerim
Onu da yeriz sırayla ❤️
Ğ vitaminim eksik yok mu bir faydası olan otun motun bi şey 🤣🤣
O yokmuş işte ğ vitamini de olsa herkes içerdi 😂
🤣🤣mağdurum
Bilen var inanan yook bunlar destek ürün olabilir ama spor yapmadan diyet yapmadan imkansız
Tabii evet
Bunun asıp amacı kabızlık için kullanılıyor sistirim sisteminde sorun yasayainalr için doğal müshil zaten büyük ihtimal. Orjinal değildir çünkü tropikal bir bitki ben bunu ya balı ya da phukette almıştım ve bin pısman olmuştum vücuttaki sıvı kaybını tavan yaptiriyor
Ama su içirtiyor bana, gün içinde çok su içince ödem de atıyor.
Ama bunun asıl etkisi vücuttan. Maalesef sıvı kaybı zayıflık diye görünen genelde sıvı kaybı yani geçici zayıflama ben 3 sene önce bunun benzeri bir doğal ot ile vücut takviyesi alıp 2 gün hastanelik oldum
Aaa ben ara verip arada içiyorum böyle hiçbir şey olmadı şükür
Aralıklı diyet gibiyse bir problem olmaz ama lütfen uzun süre kullanma bu arada prof foto senin herhalde sonunda koydun foto demek
Benim evet. Uzun süreli kullanmadım hiç dikkat ediyorum teşekkürlerr
Yaz günü kullanılmaz ya, ishal yapıyor bu ot.
Çok içince yapar onu
Az iç aman diyim
Çok içcem
Evden ayrılma o zaman sff
Evet hafta bir kez içiyorum da, mübarek vitamin kaynağı değil alfabe sanki asdahdash
Öyledir jdj
Ay ödürür bu adamı bence bağırsakların tembelleşmesini sağlıyor
Sürekli içince yan etkisi var evet
böyle şeylere pek güvenmiyorum , içmedim içmem de , üstelik avıkmak için mi içiliyor acıkmamak için mi?
Acıkmamak için
Bitkilerde gerçekten şifa vardır.
Bana kalırsa, en sağlıklı yöntem. Elbette bilinçli olmak kaydı ile.
Sinamiki diye biliyorum bunu içince uzun yola çıkmayın mesela bence hiç icilmesin ya bağırsaklar buna alışıyor bu sefer
Evet nadiren içtiğim bir bitkidir. Faydalarına binaen daha sık tüketmeyi düşünüyorum.
Hiç tüketmedim ama açlık otu kullanımı müshil etkisi yarattığını duymuştum
Cok kullandım bunu. Cok tuvalete cıkarıyor ve karın ağrısı yapar müshil etkisi vardır.
Sık kullandığında tembellik yapar
Biliyorum ama çok karın ağrısı yaptığı için kullanmıyorum
Hiç görmemiştim de duymamıştım da ama çayın rengi çok güzel görünüyor onun için mutlaka denerim 😄
Duydum ama hiç denemedim.
hocam ot filan olmuyo ne bu yasal mı
Yasal ama fazlası tavsiye edilmiyormuş
Ödem atıcı anlık kilo kaybettirici
Duydum dikkatli içmek lazım yoksa sağlıgından olursun
Kontrollü ara vererek kullan böbrek ve karaciğere zararlı
Aaa bilmiyordum dur ben bi ona bakıyım bulup içiyim 😅😅😅
Faydalarını bilmiyordum. Adı korkunç :d
Böyle şeyler kullanmayın lütfen
İçmedim ıhlamur dışında bitki çayı sevmiyorum
Hayır hiç içmedim
Hiç duymadım bile.