sütlü tatlılara bayılırım keşke hiçbiri kilo aldırmasa. Diyet sürecimde rafine şekersiz ve unsuz brownie-sufle karışımı bir tatlı yaptım aşırı güzel :D

sütlü tatlılara bayılırım keşke hiçbiri kilo aldırmasa. Diyet sürecimde rafine şekersiz ve unsuz brownie-sufle karışımı bir tatlı yaptım aşırı güzel :D

Ufff bu fotoyu görmek hiç iyi olmadı şimdi eve gidince mecburen soğuk süt ve tencerede sufle yapıcam 😭
yiyip yiyip kilo almayacağım bir hakkım olsa muhtemelen çikolatalı tatlılardan yana kullanırım hakkımı😋
Kazandibi derdim ama şimdi her an ulaşılabilir bir şey olsa daha makbule geçerdi.. Mesela çikolata. Kolay elde edilir, her bütçeye uyar, keyif verir ve lezzetlidir. Bak çok toplumsal bir bakış açısı bu. Kendim için değil, toplum için istiyorum bunu 😄
Hehehe😄 di mi
Ne yersem yiyeyim zaten kilo alamıyorum ki. Spor da yaptığım için böyle seksili vücudum var o yüzden kilo alsam da sorun etmem lo
Sütlü tatlılar zaten efsane, ama şu brownie-sufle karışımı senin ellerinden çıkınca "iyi ki yapmışsın" demeden olmaz! 😍
Eğer yiyip yiyip kilo aldırmayan bir tatlı olsa, benim oyum sütlü bir kazandibiden yana olurdu. Ya da fındık kremalı bir sütlaç hayali kuruyorum şu an... 🍮 Gerçekten insanın hayali bile güzel!
Bu arada senin yaptığın tatlı da tam bir sanat eseri! Rafine şekersiz ve unsuz ama aşırı lezzetli bir şeyler yapmak ayrı bir başarı ister, seni tebrik ederim. 👏 Tarifi de burada bol bol paylaşanlardan olur musun? Herkes doysun bu lezzetten! 😊
Cevap
22Cevap
Pizza 🥹burger patates pasta ekler vssss
Triliçe yemek isterdim en sevdiğim tatlı.
ay çok güzel
Kesinlikle
Ben tatlı sevmediğim için hiçbir tatlıdan böyle bir beklentim olmazdı...😂
Evet çok şaşırıyorlar buna.. Çikolata bile sevmiyorum desem.. 🤭
Evet, bayağı değişiğim ben 😂
Browni olsun isterdim. Islak, yoğun, tam kıvamında bir browniyi yiyip yiyip hiç kilo almasam harika olurdu. :))
Görsel harika görünüyor, eline sağlık çoksel yapmışsın 🥲 azıcık ama minicik canım çekti 🥺
valla keşke kilo aldırmasa ya. yapabilirsin aslında çok basit muz, kakao yumurta karıştır fırına
Keşke :( aa onu biliyorum denicem teşekkürler 🌸
Ben tatlı sevmem de bu ara bi yer keşfettim keşfetmez olaydım kazandibi yapmışlar efsaneeeee… 😬😬😬
Ben zaten yiyip yiyip formumu koruyanlardanım hiç farketmiyor kdkf
Ben de seviyorum sütlü tatlıları sütlaç güllaç trileçe lezzetli şeyler
Cevizli tereyağlı baklava, künefe, Bitter çikolata.
Karpuz zaten öyledir tatlı değildir ama içerisindeki likopen maddesi içeriği ile sindirim sistemine ve birçok vücut içi organlarına da olumlu etkileri gözlemlenmiştir.
Kesinlikle trileçe olsun isterdim! 😋
Hem hafif, hem şerbetli, hem sütlü… Üstelik o karamelli üstüyle gönlümü de midemi de fethediyor.
Bana fark etmez. Zaten kilo almıyorum
çikolalatalı herhangi birşeye çok okeyim :)
Tarif istenir güzel görünüyor.
hemen vereyim. 3 tane muz, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı kakao. Muzu ezip üzerine diğer malzemeleri karıştırıyoruz ben biraz da hindistan cevizi ekledim. Küçük borcam ya da tepsi ne varsa yayıyoruz üzerine de bitter çikolata ekledim. Fırında 10 dakika falan pişiriyoruz. ben sıcakken yemeği daha çok seviyorum ama pişmiş muz sevmiyorsan soğutup yiyebilirsin
Sufle keşke kilo aldirmasa🙃
Sütlaç olsun nolur sütlaç olsun 😂
Yuppii işte bu 😂😂
Pasta üstü şerbetli tatlı🤣
Kadayif ile olan tatlilar
Triliçe olsun isterdim
Sütlaç 🥹
🥹🥹
10 adet rahat yiyebilirim ama bende yiyemiyorum şu sıra 😄
ay bi de fırın sütlaç olacak üf :D
Neyse hedef sonrası bi parti yapılır😄
baklavaki