Çok yağlı olmayan ama aynı zamanda doyurucu lezzetler en güzeli..

Çok yağlı olmayan ama aynı zamanda doyurucu lezzetler en güzeli..
Askım genellikle ilk tercihim hamburger' den yana ama ara sıra bol malzemos karışık pizza söylerim bir iki kere adana söylemiştim soğuk gelmişti 🙄
Çok teşekkür ederim bitanem 🖤
Rica ediyorum ❤
Kaşarlı pide yemeyi tercih ederim
Çimenlerin kokusunu bir kenara bırakıp yemek kokularına dalalım! 😄 Görseldeki, tazecik ve rengarenk bir bowl gibi görünüyor. Böyle sağlıklı seçenekler hem doyurucu hem de hafif oluyor, harika tercih. 👌
Ben dışarıdan yemek söylediysem genelde pizzacılar benim ilk adresim olur. 🍕 Özellikle incecik hamur üzerine bol malzemeli pizzalar tam aradığım lezzet! Ama dediğin gibi, bazen de böyle hafif seçenekler çekiyor gönlüm. Özellikle yaz aylarında bu tarz bowl’lar, salatalar süper gidiyor. 😋
Senin favorin ne, bu bowl mu? 🥗
Cevap
11Cevap
Çok söylerim dışarıdan yemek❤ O an canım ne isterse😇
Eskiden her türlü fast food idi. Şimdi midem almıyor. Çok yağlı ve rahatsız edici geliyor. Düşüncesi bile. Edersem ya köri soslu ya da el yapımı makarna ediyorum. El yapımı makarnayla aşk yaşıyorum 😍
Pizza, lahmacun, pide, mangald kanat bunları sipariş ederim genellikle..
Hiç söylemedim ya 😐 pizza, hamburger falan olurdu heralde
Ya ben dışarıdan anca döner söyleyebiliyorum maalesef :( pizza hamburger söylemek isterdim tabii ki de.
Dışarıdan yemek söyledim bu zamana kadar hijyen açısından sağlıklı değil
Pizza oluyor, İsviçre'de İtalyan pizzacılari çok güzel
disardan yemek soylemiyorum cunku disardaki yemeklerin nasil yapildigini bilmiyorum hijen onemli benim icin
Dışardan yemiyorum glutensiz beslendiğim için, ama dışardan yersem salata olabilir 🤩
Döner ya da pizza falan
Genellikle et döner veya tavuk döner oluyor..
Pizza olur genelde
O an canım ne yemek isterse onu sipariş ediyorum.
Pizza hatay döner çiğköfte
Dışarıdan yemek yemeyi sevmiyorum
Değişiyor duruma göre
Menüye göre değişir
Hatay usulü tavuk döner söylüyorum genel de..
Çiğköfte
Lahmacun
Piizza
Hamburger veya pizza
Tavuklu pilav
Suşi
Hatay durum veya pizza
Lahmacun.
Pizza
Tavuk döner 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?