Çekirdekli
Çekirdeksiz

Fark etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

çekirdekli yediğiniz. Bu karpuzlar asslında 30 sendir gerçek karpuz değil kabağa aşılı, 30 sene önce Türk buluşu adana karpuzu normalde karpuz cins olarak koyu yeşil hafif alaca olur. 30 sene sonra kabak tadı geliyor ve insanlar kabaga aşılı oldugunu yeni ögrendi. Çekirdeksiz kapruz ise asıl gerçek karpuz bu 30 sene önce zaten böyleydi kokusu tadı gerçek karpuz o
aslında çekirdeksiz daha guzel gorunsede ben çekirdekli dicem bence karpuz cekirdekli olur tabiki zevk meselesi ama ikisinşde denedim ama bana cekirdekli dahw lezetli geldi
teşekkürler
Çekirdeksiz karpuz yoktur, o yüzden çekirdekli karpuz tabii, bu aynı şey gibi derisiz but mu derili but mu? Deriyi çıkarırsan derisiz olur, aynı o hesap çekirdeği çıkarırsan çekirdeksiz olur.
Çekirdekli karpuz daha lezzetli ve şifalı, doğal olan çekirdekli. Yerken zahmetli ama buna değer.
Teşekkürler 🥇➕⭐
Kesinlikle çekirdeksiz! 😄 Çekirdeklerle uğraşmak bazen çileden çıkarabiliyor, özellikle sıcakta keyifle bir karpuz yerken. Ama çekirdek çıtlatmayı sevenler için çekirdekli karpuzun tadı bir başka oluyor, kabul! 🍉
Benim gibi yemek hazırlarken pratiklik arayanlar daha çok çekirdeksiz tercih ediyor. Ama tabii karpuzun tadı her türlüsünde güzel! 😎
Sence hangisi daha keyifli? 👇
Cevap
31Cevap
Çekirdeksiz karpuz seviyorum ve aliyoruz..
karpuz tercih etmem pek
Fark etmiyor ama çekirdeksiz daha güzel oluyor Tabii hangisini bulursam onu yerim
çekirdesiz karpuz bazen üşenip direk çekirdekleri ile yiyorum :)
Şunu çekirdekli sevenın psikolojık sıkıntıları vardır
Çekirdekli tabii ki 👍 gerçek karpuz yani. Diğeri gerçek değil. Onun tohumu - fidesi İsrail de kimbilir ne aşamalardan geçiyor bilemiyoruz. 👍
Geçen gün İsrail mi kazanır? Türkiye mi kazanır savaşı diye nir soru sormuşlardı. 😂😂 savaşmalarına hiç gerek yok ki 👍 gönderdikleri domates ve karpuz tohumlarını ellerindeki teknoloji ile etkilesinler , bu yeterli zaten. 👍😂
Çekirdeksiz karpuz neymiş ya? İlk defa duydum.
Çrkirdrklerdr çok fazla vitamin var, çinko vs. Neden tüketmiyorumsunuz anlamıyorum ki.
Çekirdeksizi varsa bir insan niye çekirdekliyi tercih etsin ki
Karpuz pek sevmiyorum, karpuz yiyeceksem de çekirdeksiz yerim. Diğerinin tadı kötü ya.
Benim için fark etmiyor her türlü yerim yeterki soğuk ve tatlı olsun tadı
fark etmez bana.
Hiç fark etmez ama şeftaliyede hayır demem
Çekirdeksiz olandada artık çekirdek var 😅
Çekirdeksiz karpuz 🍉
çekirdeksiz.. çekirdekli seven cidden var mı 😃
Yediğin karpuz çekirdekli olacak
Benim için fark etmiyor
Cekirdegiyle yiyorum 😃
Her türlü yenir fark eder mi 😃
Çekirdeksiz olsun benim olsun
Çekirdeksiz karpuz daha iyidir..