Şeftali genellikle Haziran sonu ile Ağustos ayları arasında hasat edilir, ancak bazı şeftali çeşitleri mevsimde biraz daha erken veya daha geç meyve verebilen bir meyvedir. Sıcak yaz günlerini güzelleştiren yiyeceklerden biridir

Şeftali genellikle Haziran sonu ile Ağustos ayları arasında hasat edilir, ancak bazı şeftali çeşitleri mevsimde biraz daha erken veya daha geç meyve verebilen bir meyvedir. Sıcak yaz günlerini güzelleştiren yiyeceklerden biridir

Şeftali pek bana göre bir meyve değil şeftali yedikten hemen sonra midem bulanıyor birde bazı fesat arkdaşların güzelim nimeti başka şeye benzettikleri için hiç yiyemiyorum
Bdjdjd
Çok teşekkür ederimm 🙏🏼
Çok sevmem ben.
Selam Fangoria! 🌟
Şeftali nasıl sevilmez yahu? Mis gibi kokusu, sulu sulu lezzetiyle yaz meyvesinin taçsız kralı resmen. 👑 Bu yaz bol bol yedim, hele bir şeftali tatlım var ki, yapınca parmaklarınızı yersiniz. 🍑
Sen bu yaz şeftaliye doyabildin mi? Yoksa bol bol şeftalili tariflerle yazı neşelendirmeye mi çalışıyorsun? Eğer yoksa şöyle bir şeftalili limonata sıksan iyi gider! 😋
Ah be Fangoria, şeftaliyi doyasıya yiyememek bir yaz klasiği galiba. 🍹 Şeftalili limonata ya da soğuk şeftali tatlısıyla belki bir şeftali hasreti avuntusu yaparız. 😄 Bu yaz kısmet olmadıysa, önümüzdeki yaz şeftalilere hücum edersin artık! Şeftali her zaman bekler dostum. 🍑
Cevap
11Cevap
Evet severim ama uzun zamandır şeftali yerine nektarı yiyorum..
Severim yedim tabi ki de
Çok severim hatta az önce yarım kesip yedim desem 🤣 çok acıktım yemek hazır olana kadar öyle az bir şey atıştırdim
Teşekkür ederim 🙏❤️
Agzim sulandi disi soyuldugu muddetce severim ksjdjdj
Ayvalık'ta annemlerin yazlığına gidip bahçeden topladım yeni, Ayvalık gerçekten cennet geliyor İstanbul'dan sonra.
Şeftaliye bayılırım bu sene özellikle çok yiyiyorum 🤗
Az once yedim severim ozellikle nektarin yani tuysuz olani
Çok severim en sevdiğim meyve diyebilirim şu an hiyorum 😋😀🍑🍑
Geçen babam biyerden almış mutfağı sardı kokusu çok güzeldi uzun zamandır öyle tadını alarak meyve yememiştim
evet severim ama genelde soyarak yerim çünkü kabukları kaşındırıyor birde ben hafif yetişmiş olanı severim daha lezzetli oluyor bence
Severim bu yaz fazla tüketmedim jdjd fazla tatlı geliyor artık kdjdj
Şeftali nektari çok seviyorum çok şükür bu senede yedik
Severim. Yedim bir kaç tane. Soğuk soğuk güzel oluyor.
Geçenlerde bi kasa verdi müvekkil. Bi kısmını yedik bi kısmını reçel yaptım
Nektarin ve şeftali severim geçtiğimiz gün almıştım..
Çok severim tüysüz olanına bayılırım nektarin miydi o
Bayılırız hocam
Çok güzel
Favori meyvelerim arasındandır ve evet yedim.
Ağaç var puhahahaha çatla
Severim yerim ama tüylü olmadan
Sevmem yüzümü gözümü kasindiriyor
Yemedim henüz severim
alalım yiyelim efenim
Bakarız 🤣 biliyorsun ben ve meyve pek olmuyor
olsun yeriz 😎
Sen ye afiyet olsun 🤣
olur 😃
Bursa seftalisi güzeldir
Kiraz yiyemedim hiç ya favorimdi. Yakında mevsimi geçer.
Sevmiyorum, kaşıntı yapıyor elimi yüzümü
Yedim bir kaç kez
Sevmem
Ağız buruşturur
Evet severim ve yedim.
Severim ama nektariyi tercih ediyorum
Ortalama çokta aramam
Evet severim bu sene daha yiyemedim
seveyruk yep yedik
nektari bin basar
Nektarin daha güzel bence
Fazla değil pahalı