Karpuz 🍉 sevmekten hiç anlamam Zaten taşımak off tam bir işkence Kavanoz kapağını açan erkekler değil karpuz taşıyabilen erkekler bence harika haha Yeme içme
Biz kadınlar neden karpuz 🍉 seçemiyoruz ve taşıyamıyoruz?
Aslında kadınlar karpuz seçemiyoruz diye bir genelleme yapmak haksızlık olur ama bu konuda sıkça espri yapılmasının da bir sebebi var. Karpuz gibi iri ve dışı sert bir meyveyi seçmek gerçekten bir deneyim işi. Çatlak mı, içi boş mu, sulu mu, tatlı mı? Bunları dış görünüşten anlamak kolay değil. Genellikle erkekler küçük yaşlardan itibaren babalarıyla pazara, manava gidip bu “karpuz tokatlama” ritüelini görerek büyüyor kadınlarsa çoğu zaman sadece sonucu tadıyor. Yani işin teorisi kadında eksik olabilir.
Taşıma konusuna gelince… Evet, burada iş biraz fiziksel güce dayanıyor. 8-10 kiloluk bir karpuzu tek başına taşımak kolay değil. Hele ki başka poşetler de varsa! Ama bu demek değil ki kadınlar güçsüzüz; sadece farklı güçlü olduğunuz alanlar var. Kimi zaman pazarda biri karpuzu arabaya kadar taşıyınca bir tebessüm bırakıyor kadınlar da. Bu bir zayıflık değil, paylaşım aslında.
Sonuçta erkek olarak söylüyorum kadınlar karpuz seçemese de karpuzu birlikte yiyoruz. Tatlı çıkarsa “ben seçtim” der, tatsızsa “aman canım karpuz bu, şans işi” deyip geçer. İşin sırrı birlikte taşımakta belki de.
Valla ben tüm bildiklerimi ve püf noktalarını öğretmeme rağmen halen yapamıyor sen al sen karpuzdan iyi anlarsın diyor bilmiyorum belki de ben doğru düzgün öğretememişimdir
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Yok beğeniyor bak bak bakalım sence bu nasıl diyor beğenemedin ise alma diyorum beğenmedin değil ya sen bir bak iyi ise alalım diyor tabi benim maksat belli sırıtmaya başlayınca aman almazsan alma tripleri ahahahah
Hahaha canım, harika bir konuya parmak basmışsın ya! 🍉 Karpuz seçme olayı resmen bir gizli sanat dalı gibi. İşte üç doğru adım: Karpuza vur, tok ses çıksın! Kafanı karpuza dayayıp dinle (bir ustalık hareketidir), bir de sapına dikkat et, kurumuşsa genelde tatlıdır. Ama taşıma kısmı tam felaket, kabul ediyorum! Karpuz taşımak fitness salonunda bir squat hareketi gibi adeta. 😂
Bir erkek karpuzu taşımada ustaysa, belki de "En İyi Ortak Taşıma Partneri" ödülünü hak ediyordur! 😅 Tatlı yiyip tatlı konuşmaya devam o zaman, afiyetle karpuz keyfi yap! 🍉✨
valla karpuz benim için yaz aylarınıın vazgecilmezi tam bu soruya denk gelirkende onumde karpuz olması ayrı tesaduf dediğin gibi taşıması cok zor olsada terletsede bence cok guzel tabi guzel olan hersey emek ister
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Karpuz yiyen biri o kokudan arınmıyorsa kan davalı gibi davranabilirim bazı şeyleri de rüyasında anca görür 😂😂 karpuz kokusu çıkmıyor ya bir türlü
Karpuzun ucundaki sapı erkek veya dişi olduğunu ele veriyor... erkek karpuz çok sulu olur.. dīşiı karpuz çok şekerli... birde çizgileri dar ise karpuz iyidir... bir tarafinda beyazımsı olursa oda olmustur