Mühendislerin büyük çoğunluk erkek, beyin ve kas gücü gerektiren her şey erkekte.
Kızlar ise laylaylom tam polyanna takılıyor.
Bu erkekleri rahatsız ediyor mu bu konuda ne düşünüyorsunuz
Mühendislerin büyük çoğunluk erkek, beyin ve kas gücü gerektiren her şey erkekte.
Kızlar ise laylaylom tam polyanna takılıyor.
Bu erkekleri rahatsız ediyor mu bu konuda ne düşünüyorsunuz
Özellikle bizim toplumumuzda yakın tarihe kadar kadınlar hep arka planda kalmış buna rağmen çok güzel şeyler başaran çok güzel yerlere gelen adını duyduğumuz duymadığımız bir sürü cesur kadın var, ama bu soruyu sorduğuna göre sen bir işe yaramıyor olabilirsin
Bence yanlış düşünüyorsun evet bazı konularda erkekler iş konusunda daha iyiler ama bazı konulardada kadınlar daha dikkatli erkekler daha dikkatsizler ama bu bana göre kişiden kişiye değişen bir konu çünkü o insanın yapısı ve kapasitesine bağlı kimi tüm işi benimseyerek yapar kimi ise bir işi on kez anlat yine aynı hatayı yine aynı yerde yapar veya umursamaz bu bence kişilik meselasi ve karakterine bağlı kadın erkek diye ayırmak bazı iş ortamlarında saçma
gayette doğru konuşmuşsun şöyle bir gerçek var bir kadının yaptığı işi her erkek yapabilir ama bir erkeğin yaptığı işi her kadın yapamaz mesela inşaatta amele olarak hiçkadın çalışan gördün mü 25 kg çimento taşıyab
Hayır görmedim.
o zaman her kadın her erkeğin içini yapamaz
Öyle ama kendimi biraz kötü hissediyorum bu konuda
kötü hissetmene gerek yok kadınların da çoğu erkekten yaptığı güzel işler var
Peki sağol teşekkür ederim.
önemli değil ama senin gibi düşünen kadın sayısı çok az haberin olsun
Hangi manada anlatır mısın?
yani böyle düşünen işte kendi cinsini üstün gören tiplerden değilsin
Neden göreyim ki?
Düşük de görmüyorum tabii ama bilmiyorum erkekler cidden çok işe yarıyor, burada bı kız demiş ki evde cahil cahil çay doldurduğun için olabilir böyle düşünmen demiş.
Ben her kadın için dememiştim ama mühendislik ortamlarında hep erkek görüyorum napayım yani?
Ben de sordum bu erkekleri rahatsız ediyor mu veya insanlar bu konu hakkında ne düşünüyor olması gereken bu mu?
Bunu merak ettim.
Yapan yapsın şimdi ben mühendislik yapamıyorum diye öleyim mi?
Kadınlar yapamaz demedim ki ama ben olsam yapamam, hani sağlık alanında daha iyi olurum ama mühendislik bana gelmez.
Bunu demek istedim
dediklerinde haklısın benim çalıştığım yerde de mühendislerin yarısı kadı yapan var yapamayan var dediğin gibi
Ya öyle demek kadının ayrı bir görevi. Var erkeğin ayrı.
Biz de güç var evet ama nezaket kibarlık ne bileyim onlar da sizde..
Kadın erkek birbirini tamamlar
Haklısın. Gemi kaptanı kadınlar var mı dolu?
Vardır
Tamam sağol
Cevap
6Cevap
ahahha dünyadan haberi yok garibimin herkes senin gibi evde cahil cahil çay bulaşık hizmeti vermiyor bak işine
Çoğunluğu diyorum niye bana saldırıyorsun?
Peki
Kadinlarda erkege meme gt a m vererek motivasyon veriyor. A m gormeyen erkek icat yapabilirmi motive olamaz
Tobe ya
Ise yariyonuz yani merak etmeyin kadin erkek birbirini tamamlar
Kim demiş işe yaramadıgınızı
Şu an istatistiklere göre kızlar daha çok okuyor.
aa harun abi
Bu ne demek ya
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?