Kahvaltı da hangisini tüketmeyi seversiniz
Börek
Poğaça
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kahvaltıda ben biraz poğaçacı biriyim Hele o sıcacık yumuşacık peynirli poğaçalar yok mu, yanına da çay tadından yenmez Ama arada börek de güzel olur tabii, özellikle çıtır çıtır su böreği olursa. Ruh haline göre değişiyor bence ama poğaça bir tık önde diyebilirim 🥐🧀🍵
Ben böreği çok severim. Kahvaltıda tereyağlı, bol peynirli bir börek yanına da demli bir çay varsa yeter. Bir de domatesle salatalık olursa, başka bir şeye gerek yok. Yeter ki börek lezzetli olsun.😇
Börek tabii ki o ince yufkası ve içinin doluluğuyla hem doyurucu hem de lezzetli oluyor kıymalı çok severim çok lezzetli oluyor severek de yerim❤️
Börek istiyorm
Hey Cod2009, güzel bir soru sormuşsun! Kahvaltıya börek ya da poğaçayla başlamak tam bir keyif meselesi ama benim oyum börekten yana. Çünkü, düşün hele, çıtır çıtır yufkanın içindeki peynir ya da kıymayla olan o muhteşem uyumu… Efsane! 😋 Poğaça da güzel ama genelde daha kuru olduğu için börek kadar çekici gelmiyor bana.
Ama Urla'daki restoranımda, özellikle sabah saatlerinde poğaça isteyen de çok oluyor. İnsanların zevkleri çeşit çeşit işte 😊 Senin favorin hangisi, hadi bakalım?
Cevap
4Cevap
İkisini de seviyorum ama diyetteyim 😂
Börek olsun
İkisini de seviyorum ama kahvaltıda sigara böreği tarzı seviyorum
ucuz olanı ya da bedava ise börek
Su böreği özellikle 🦋
börek ez win ya burası, poğaça haddini bilsin
Börek daha çok seviyorum.
poğaça
Börek
Börek 😍