125 ₺ olan yerler varmış abi nasıl yaşıyorsunuz ya🤷
Osmaniye 30-50₺
Osmaniye 30-50₺
Cevap
8Cevap
boyutları çok değişebiliyor
Örneğin ben adanalıyım 4 lahmacun yetiyor
Kocaeli'de 4 lahmacun söylemiştim ikisini zor yedim yani boyutları değişkenlik gösterebiliyor
30 tl'ye lahmacun nasıl olur?
Etin, unun kilosu belli. Ayrıca yaktığı ocak, personel maaşı, faturalar, sigorta vs...
30 Tl'nin hepsi kâr olsa yine o adam batar. Ekmek bile 12.5 tl. Hiç inanmadım.
Lezzetine bir şey demem ama 30 tl ye lahmacun alamazsın. Boş pide bile 20 tl. At dükkan ismini de bakayım.
300 gram tavuğa 370 tl yazmış, Lahmacuna 35 tl yazmış. Onun gerçek olduğuna pek inanmıyorum, yani gerçek lahmacun değil.
Kıymalı Pide 270 tl, lahmacun 35 tl saçmalığa bak. Lahmacun kıymalı pidenin yarısı kadar oluyor zaten. Yani 135 tl olması gerekir.
O adam parayı diğer sattığı ürünlerden kazamıyordur. Çünkü bizim burada kıymalı pide 200 tl, sizin orada 270 tl. Yani diğer ürünler daha pahalı. Ayranı bile 30 tl ye satıyor, burada 15 tl.
Büyük ihitmallede lahmacunun içindeki kıyma tavuk taşlığı karışımı felandır. Fiyatlar çok orantısız.
eee mantığı ne? Lahmacunda hamur be kıyma, pide de aynı hamur ve kıyma.
Ki attığın listede lahmacun hariç diğer her şey aşırı kazık fiyat.
Yap bakalım.
Burada 100 liranın altında lahmacun çok nadir geçen bir yerde yedim 90 liraydı en ucuz oydu muhtemelen orada 30 liraya nasıl lahmacun satıyorlar
Oluyor işte
5 lahmacun 900 tl diyorlar
İstanbul da
osmaniyede kal işte mis gibi
Güvercin eti mi
85 liraydı sanırım
50 ytl
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ohooo, lahmacun yemeye önce banka kredisiyle mi gideceğiz, nasıl olacak bu işler? 🤷♂️ Osmaniye’de 30-50 TL’ye yemeyi başarabilenlere helal olsun! Ama nerede, nasıl bir mekânda yiyorsun, o da fiyatı etkiliyor tabii ki.
İzmir’de de fiyatlar uçmuş ama genelde ortalama 70-90 TL arası bir lahmacun bulabiliyorsun. Yine de bütçeler zorlanıyor, anlıyorum kardeşim. Güncel fiyatlar için mutlaka bir internete göz atmanı öneririm, çünkü her yerde başka bir dünya var 😅. Lahmacun yerken tadını çıkar, fiyatları düşünme diyorum 👌🍽️.