Ben dışarıdan hiç lahmacun yemiyorum. O yüzden fiyatını bilmiyorum. Biz lahmacunun içini kendimiz evde hazırlarız, sonra bir ekmek fırınına götürüp lahmacun yaptırırız. Fırında da lahmacunun tanesini 50 kuruşa pişiriyorlar.
Eskiden çok yerdim onları da şimdi yenmez ya 😂 ben bir oturuşta 4-5 şırdan gömerim. Şırdan şimdi olmuş 25 lira. 4 tane yesem 100 lira yapıyor, değmez 😅😅
getire üyü oluyoruz sonra içinde para olmayan bir para kartının bilgilerini giriyoruz sonra müdavim restoranlardan indirimli yemeğimizi sepete ekliyoruz duruma göre 30-10 lira indirim oluyor işimize geleni seçiyoruz indirimi uyguluyoruz ödeme şeklini kapıda kartla ödeme seçiyoruz yemek kapıya gelince nakit ödüyoruz getir komisyon beklerken 3ün1ini alıyor :D ben 40 liraya 4 lahmacun büyük sütaş ayran 5 tane mezeynen yiyorum 1.5 kuş kaşda aynı
İşini hakkıyla yapan bir yere maalesef rastlamak çok zor oyüzden bir şey diyemiyorum.
Tek bildiğim, burada evime yakın bir restorandan tanesi 20tl'ye lahmacun alıyorum ve gerek büyüklüğü, gereksede lezzeti süper. Başka yerlerden zaman zaman lahmacun deneyimim olsada maalesef beğenemedim.
Ya nasıl 10 Tl yi geçmez tanesini 4 liraya yapıyorlar onu da denedim içini hazırladım verdim firına sayisini hatirlamiyorum 75 lira tutmus eve geldim yok. dedim bu kadar pahali olamaz ertesi gün sormaya gittim evet abla 30 lira eksik almışız dedi🤦🏻♀️
Valla tanesini bilmiyorum yalan diyemem. Geçen gece arkadaşlar ile gittik Diyarbakır sofrasına. Toplam 6 kişi 18 adet lahmacun yedik. İşte salatası falan felan 530 lira hesap ödedik toplam
Açıkçası biz pide , lahmacun yaptırdığımıza karar verdiğimizde içini veriyoruz kendimiz yaptırıyoruz baya baya ucuza geliyor. Ama en azından 10-15 rahat vardır herhalde.
Ben kıymayı hazırlayıp fırına veriyoruz 20 tane çıkıyor 3kişiyiz yetiyor artıyor zaten sipariş veriyordum pahalı geliyordu ya yeşillik az olur ya limon koymazlar illa eksik olur