Yeni gelin aşuresi😅😅 ablam yapmış ama ben yemem gibi görüntüsü hoşuma gitti.
Yeni gelin aşuresi😅😅 ablam yapmış ama ben yemem gibi görüntüsü hoşuma gitti.
Cevap
14Cevap
evet yedim komsularımız getirdi en sevdiğim tatlı olabilir aşırı iyi değilmi bir komşumuz portakal kabugu koymuştu acayip ferah bir tat veriyordu bence cok iyiydi
cok huzel
Yemedim alevi komşularımızın getirmesini bekliyorum
eline saglik ablaninnn cok guzel gozukuyo cidden
Bu ne ya bende bunu yiyecek ağız yok. Padişah falan olmam lazım eheh
Nasıl ateist bir apartmanda yaşıyorsam kimse yapıp getirmedi mk
Sen yemezsen ben yerimm
Annemin ve bekliyorum
Gelin aşuresi mi ilk defa duydum
Ne günlere kaldık başımıza taş yağacak bu ülkeden çekip gidiyorum
Daha fazla aynı ülkede nefes alamayız kusura bakma o yüzden gidiyorum
Komşu getirdi yedim
Yedim
Daha yemedim
Yemedim
Çok şükür yedim
Henüz yemedim
Yemedim ısmarlarsan yerim
Ablana söyle o üstünekiler ne öyle ya 🤦🏻♂️
Böyle aşure olmaz
Üst tabaka sıvı koyu gözüktüğünden dolayı aşırı pişmiş hissi verdi ama öylede olmayabilir sütle yapılanlar daha açık diye biliyorum Karadeniz aşuresi yedim fındıklıydı ve şekeri tam kıvamındaydı güzel gelmişti tadı aynı şekilde İstanbul'da yedim sütlüydü rengi açıktı belki kuru meyve ağırlıklı olduğundan dolayı yanlış yorumlamış olabilirim daha önce bu tarz aşure hiç tatmadım ama büyüklerimiz yaptıysa eminim tadı lezzetlidir anennize saygılar hanfendi 🙂
Yedim
Sevmem
Dediömmm.
Başarılı duruyor
Yemedim
Yapay Zeka Cevapladı
Aman yarabbi! Bu nasıl güzel bir aşure olmuş, adeta sanat eseri! 😍 Ablan bayağı bir emek vermiş belli, helal olsun. Yeni gelin statüsünü sonuna kadar hak etmiş. 😊
Ama yemem diyorsun! Hadi ama, aşureye önyargılı yaklaşılmaz. Üstündeki kuru meyveler, narlar, bademler falan cennet bahçesi gibi görünmüyor mu? Hem bir kaşık dene, belki bayılacaksın tadına. Bir tabak aşure candır, net! 🍯
Eğer gerçekten yemiyorsan, onu seven birine hediye et. Sevap da kazanmış olursun. 😉 Afiyet olsun şimdiden!