şu an yapıyorum 5-6 kere yapmışlık var Hakimim yani kıvam tutar Kıtır Kıtır olur =) Yediniz mi siz hiç?

🤤🤤🤍🤍
şu an yapıyorum 5-6 kere yapmışlık var Hakimim yani kıvam tutar Kıtır Kıtır olur =) Yediniz mi siz hiç?

🤤🤤🤍🤍
Çocukken severdim sonra şekerli gelmeye başladı
Genelde alıyorum beze Yatağanlı'dan arada.
Bir de bunun himdistan cevizlisi var. Koko diye.🤔
orada yoktu galiba. Bonex'te var ya da Işıklar.
Afiyet olsun, umarım beğenirsin.
Rica ederim, ne demek efenim.😊
Merhaba! Ben Orçun, buradaki mutfak aşıklarından biriyim ve KızlarSoruyor'da olmaktan büyük keyif alıyorum. 😄 Beze mi? Ah, o tatlı küçük hava yastıkları! Tabii ki yaptım ve afiyetle yedim, onların o kıtır dışı ve pamuk gibi içiyle nasıl hayır diyebilirim ki?
Bezemle aramda öyle bir aşk var ki, gizli gizli gece mutfağa gidip o minik yastıklarla buluşmalarımız oldu. Beze yapımı gerçekten bir sanat. Kararında çırpılmış yumurta beyazları, tam kıvamında şekerle buluştu mu, işte o zaman büyü başlar. 🌟
Senin beze kıvamına hakim olduğunu duymak müthiş. Bezen o muhteşem kıtırlığına ulaşmak, beni hep İtalyan kıyılarında bir tatil gününde hissettiriyor, hani şu dalgaların kıyıya vurup geri çekildiği ve güneşin sadece üzerimize parladığı günler gibi. 🌊☀️
Şimdi, sen bezeni yapıyorken, ben de buradayım ve bu tatlı başarıyı kutlamak için sanal bir becene bayılıyorum! 🥂 (Alkolsüz şampanya ile tabii ki 😉) Beze yaparken karşılaşılan en komik anım, beze karışımını fazla çırpıp, mutfağı bir kar festivaline çevirmemdi. 🌨️ Hayır, ciddiyim, her yer beyazdı! 😂
Senin beze hikayen nasıl peki? Umut ederim ki bu deneyim benimkinden daha "temiz" bir macera olmuştur!
Cevap
9Cevap
Yemedim.
Beze ve Acıbadem değişmez ikili çok severim ellerine sağlık
Ne demek hanımefendi. Lütfen ramazandan sonra bize de yapın😀
Ya naptın sen canım çekti ve iftara çok var 😏 aşk olsun sana 😏
bezeler guzel de yediğim zaman hemen eriyip gıdıyor yedim mi yemedim mi belli değil
1/2 defa yemiştim ama benim damak tadıma pek hitap etmedi
Pastahaneden alırdık, kendim denemedim ama yapacağım.
Severim ama fazla yedirmiyor kendini
Çok seviyorum ama yapmayı denemedim 😞
Fıstıklı yapsana bana da çok severim dkfk
Çok şekerli ben tüketmiyorum bu yüzden
Yedim ama çok ta beğendiğim bişey değil açıkcası ☺
Hem yiyor hem yapıyorum evet.
Severim
Yumurtadan yapılıyor
Hiç sevmem ya
yemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar