Marka olarak da söyleyebilirsiniz ya da neyli dondurma seviyorsanız onu da yazabilirsiniz.

Marka olarak da söyleyebilirsiniz ya da neyli dondurma seviyorsanız onu da yazabilirsiniz.
En çok buz dondurma severim. Ama çok şekerli olmayanından.. Kalem buzlar vardı bir ara. Ben aşığım onlara. Keşke tekrar çıksa..
Buz parmak, gökkuşağı falan gibi buzlar da yiyorum ama bir tık şekerli geliyor. Kuzenim seneler önce bir buz önerdi, almıstık.. Aşırı iyiydi. Şu ann bulamıyorum. Sarı ve çok sert bir buzdu.. Şekli de garipti. Taş gibiydi. Bir de bu orjinali değil demişti. Msmsms Orjinali olmasa ne olur, çok iyiydi. Adını bile hatırlamıyorruum maleseffff.
Buzdan sonra da acık dondurma olarak limonlu severim. 🍋 limonlu dondurma.
Ah dondurma mı dedin? 🍦 Şimdi beni vur en tatlı yerimden! 😋 Favorim tartışmasız fıstıklı dondurma. Hem tatlı hem biraz tuzlu; bence dondurma dünyasının krallık tahtında oturuyor! Ama limonlu ve çilekli de yaz aylarının vazgeçilmezi. Bir de İzmir'de özellikle sakızlı dondurma ayrı bir olay, başka yerde yedin mi öyle güzelini bulamazsın. Senin favorin ne bu arada? 😊
İzmir dedin bak yine oradaki yangınlar geldi aklıma yaptığın iş mi?
Konu yangın yapay gerzklı sıcaklar değil 😂
Orço ve sen komiksiniz😄😄
Cevap
9Cevap
Antep fıstıklı, çikolata parçalı dondurma severim.
Magnum güzel açık dondurma olarak değişik lezzetler seviyorum karamel bal badem gibi içinde parçacık olan türler
Alpedo portakalli ve karışık dondurmasi var gerçek parçacıklı harika tadı
Çilek kavun çikolata
Karpuzluda yapılsa Süper olur ya
Ben en çok çikolatalı, çilekli ve limonlu dondurma severim çok lezzetli oluyor❤️
Noggera bayılırımm. Oreolu ve karemelli seyler cok guzel
Magnum ya magnum diğer algida golf bin basar eskisi gibi ucuz olsada alsak
Limonlu seviyorum
Ballı bademli dondurma... 😊
Kahveyi ve kavunlu çok seviyorum.
Sade ve kakaolu.
Sade ve fıstıklı seviyorum.
Çikolatalı ve Vanilyalı aynı külahta iki top :D
Karamelli ve limonlu dondurmaları seviyorum.
Redbullu ve naneli çikolata parçacıklı
Limonlu çilekli kakaolu
Vanilyalı ve karamelli
bal badem ve karamelli çok seviyorum
Karadut ve limon..
Balbadem
Egeli😄
Limonlu
böğürtlen ve mango
Oreo'lu cornetto
bu ara karpuzlu 🫠💘
magnum