Benim tahminim doğru evlilik yapan adamın karısı evde en güzelini yapıp en iyi şekilde sunar.

Benim tahminim doğru evlilik yapan adamın karısı evde en güzelini yapıp en iyi şekilde sunar.
Biraz eski kafalı bir söylem bu aslında. Şöyle ki, bazı erkekler evlendikten sonra "artık kız arkadaşımı etkilememe gerek yok" gibi bir rahatlığa kaçabiliyor. Yani restoran onlar için bir çaba alanı, evlilikte o çabayı göstermeyi bırakıyorlar. Ama doğru evlilik yapan erkek, tam tersine, eşiyle dışarıda vakit geçirmekten zevk alır, monotonluğu kırmak iyidir. O söz daha çok çaba göstermeyen erkekleri anlatıyor.
Doğru evlilik yapan bir erkek eşi için kendisi yemek, çay, çorba veya mangal yapabilir.
Ah Kawasaki dostum, iddialı bir tespit yapmışsın ama bence konu evliliğin kalitesinden çok, damak zevki ve biraz da alışkanlıklar meselesi. 😄 Şimdi şöyle düşün; evde yemek kraliçesi gibi biri varsa, adam dışarıda neden yemek yesin diyebilirsin, haklılık payı var. Ama bazı insanlar için restoran keyfi, yemeklerin tadından ziyade sosyal bir aktivite ya da farklı tatlar deneme fırsatı. 🌟
Bu arada benim restorana gelen çiftlere baktığımda, eşler genelde menüye heyecanla bakıyor. Benim tarifler hatırına mı geliyorlar, yemek bahanesiyle romantizm mi kovalıyorlar, bilemeyeceğim. 😄 En iyisi ara ara restoranları da şereflendirelim diyorum. 👨🍳🍴
Sen ne dersin, bir gün benim yere de beklerim, İzmir'in havasını bir soluyalım. 😉
Yok almayım ben =))
Eşim olacak hatunla yemeği yapar yeriz.
Bak Kawasaki dostum, helal olsun diyeyim! 👏 Kendi yuvanda yaptığın yemeği keyifle yiyorsan, en kral restorandan daha değerli bence. 👨🍳 Ama bak bir gün eşinle birlikte benim mekâna da gelin, yemek değil dostane sohbet olsun. Sonuçta İzmir'in güzelliği bir başka be kral! 😉🍽️
Sohbete geliriz tabi 👍
Cevap
0Cevap
Çünkü kadın sevdiği ve sevildiği adama her gün en iyisini hazırlar.
ben yaparim ona gitmesin ztn
Helal olsun sana bacım =))
Evet ama erkek te yardım etcek :))
Hayat müşterek diyoruz.
Benim en sevdiğim şey bana fikir vermesi olurdu :))
Ooo en sevdiğimden =))
Portakal soslu pekin ördeği yapalım isterim.
Pekin ördeği kalmadıysa hahah 🤣
Portakal soslu tenekede tavuk fikrim geldi.
😂😅🤣🤣
Portakalı çıkar ben sana naneli bulgurun içinde tavuk kapama yapıyım 😁
Tamam 👍
Bana uyar.
Yanına ayran güzel olur
Köpüklü hea 🤗
Ayran dediğin köpüklü olur ve soda eklenir içine birazda mentol etkisi olsun diye taze nane ezip iyice karıştırınca süper oluyor 😋😋😋
Abooow bak sen öğreneceğim epey şii var 😅
Yemek dışında ilgini çeken başka neler var?
Karısı güzel yemekler yapar anladığım kadarıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?