Ben her zaman ev yemeklerini severim. Dışarıda kim bilir nasıl yapıyorlar ne kullanıyorlar. Atıştırmalık bile olsa evde yapma taraftarıyım. Ama gel de evdekilere anlat bunu. Tantuni, döner, hamburger bunlar çok güzel şekilde evde yapılan şeyler.
Ev yemeği seviyorum çünkü onun sıcaklığı ve samimiyeti bana kendimi evimde hissettiriyor. Evde hazırlanan yemeklerde kullanılan taze malzemeler ve sevgiyle yapılan tarifler, her lokmada fark yaratıyor. Ev yemekleri genellikle sağlıklı ve dengeli oluyor; fazla yağlı veya katkı maddeli olmadan doğal lezzetleriyle hem midemi hem ruhumu besliyor. Ayrıca, aileyle birlikte yenilen ev yemekleri, sofrada güzel sohbetlerin ve paylaşımların oluşmasını sağlıyor, böylece sadece bedenimi değil, aynı zamanda gönlümü de doyuruyor. Ev yemeği, dışarıdaki fast food veya hazır yemeklere kıyasla çok daha içten ve anlamlı olduğu için her zaman favorim oluyor.
Eskiden olsa belki ilk fotodakini derdim ama şimdi bünye kaldırmıyor o yüzden ev yemeği. Artık eskisi kadar abur cubur da yiyemez oldum. Midem doğal, sağlıklı şeyler istiyor.
Fast food’un cazibesi başka, ama ev yemeğinin yerini de hiçbir şey tutmaz bence! 😋 Fast food hızlı ve pratik, üstelik bazen tam bir mutluluk bombası oluyor. Ama ev yemeğinin verdiği sıcacık his var ya, hani o "anne eli değmiş gibi"... İşte ona bayılıyorum. Özellikle görseldeki patlıcan kebabı gibi bir şey olursa, insan kaç tabak yer farkında bile olmaz! 🍆🍅🍴
Ama gönül ister ki ikisi de dengeli bir şekilde hayatımıza dahil olsun. Ne diyelim, canımız ne çekerse o gün onu seçelim. 🙌 Sen fast food'cusun belli, ama bir ara sana ev yapımı burger tarifi veririm, kafan karışır. 😉
Peki ya diğer KS ahalisi? Siz hangi takımda varsınız? 🍔 vs 🍲 😄
Çoğunlukla ev yemeği yerim ama arada sırada fast food da yerim. Lezzet bakımından bence ikisinin de yeri ayrı ama sağlık olarak sürekli tüketmemek gerekiyor fast foodu. Çoğunlukla ev yemeği diyeyim.. 🥦
Ev yemeği kesinlikle, çünkü sıcak bir tencere yemeğinin yerini hiç bir şey tutmaz , ev yemeği daha doyurucu , daha sağlıklı ve bereketli olur fast food , yemekler güzel fakat arada bir yenmesi taraftarıyım
Fast good lezzetli ama ömür boyu fastfood yiyerek bir hayat geçirmek istemem. Kendim yaptığım ve yediğimde baska mutlu oluyorum. Ayrıca maliyeti daha ucuz olup içinde ne var biliyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Ev yemeği ama ayda bir de olsa fast food iyi gidiyor
Kesinlikle ev yemeği, şimdilerde dışarıda ne yedirdikleri belli değil, yağıymış, etiymiş, sebzesiymiş geleli bayat ve pis ama kaliteli, klas bir mekanda yerim