tesekkurler KS 💖
Ev yemekleri mi fast food mu?
tesekkurler KS 💖
Aslında yanlış çoğunlukla ev yemeklerini tercih eden bir ülkeyiz çoğunlukla fast food ülkelerini görsen duysan bizim ülkenin ev yemeklerini tercih ettiğini görürsün örnek abd de günün 3 öğününü insanlar fast food yiyerek geçirirler hatt evine her gün 3 öğün sipariş verirler
Bu konuda hiç şüphe yok ki kesinlikle ev yemekleri diyebilirim, ayrıca içinde bulunduğumuz ekonomik şartları da göz önünde bulunduracak olursak artık dışarıdan yemek yiyebilmek bir de büyük bir zenginlik ve lüks halini almış durumda görünüyor, dolayısıyla ev yemekleri bir sırada benim için, Ama tabii ki bazı zaman insan değişik şeyler denemek isteyebilir bunun yanında bazen hastalık durumu uygun doktorumu olmadığı zaman dışarıdan yemek sipariş edilip yenebilir.
Bunun yanında aşırı derecede dışarıda yemek yeme bağımlısı olmak insanlar da belli bir süre sonra kilo ve birtakım hastalıklara neden olabilir.
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
10Cevap
Fast food tabi ki
Oy vermeden görüş yapayım genelde ev yemekleri ama maalesef çoğu zaman Fast food oluyor iş dolayısıyla
Ev yemekleri ama fast foodlar da çok güzel görünüyor gerçekten.
Sen olsan ıspanağımı döner türü hamburger türünümü seçerdin🤤
İnsanın canını çektirdin gece gece bee
Baştacısın saolasn😂☺️
Disarida ev yemeği sevmiyorum uyduruk yaglar ve malzemeler kullaniliyor ancak evdeysem ve valide mutfakta ise ev yemeği tercihim
Bazen canım fastfood istiyor ikisinide seviyorum diyelim
Ev yemekleri tercihimdir
Fast food her zaman yenmez ev yemekleri
Yerine göre ikiside 😋
Değişir
Ev yemekleri tabiki
Selam bısey sorcam
Sor
Ekledm
Ev yemekleri
Ev yemeklerii
ev yemekleri