Lahey’de gerçekleştirilen NATO liderler zirvesi nedeniyle yoğun bir hafta geçiren Hollanda Kralı Willem – Alexander, cuma akşamı ailesiyle ülkenin ikinci büyük kenti Rotterdam’da dışarı çıktı.
Bir restoranda akşam yemeği yiyen Kraliyet ailesi üyeleri, geç saatlere doğru da, kentin eğlence merkezi Witte de Withstraat’taki bir Türk dönercisine uğradı.
Türkiye’deki eğlence sonrası çorbacı geleneği gibi Hollanda’da özellikle hafta sonları içkili mekanlarda eğlenceden çıkanların ilk durağı dönerci dükkanları oluyor.
Hollanda Kralı Willem-Alexander’la beraberindekiler, eğlence mekanlarından çıkan kişilerin akın ettiği Jaffa Shoarma adlı dönercideki yoğunluk nedeniyle uzun süre sırada bekledi.
Üzerinde günlük sade bir kıyafet ve mavi bir şapka bulunan Hollanda Kralı, hiçbir protokol kuralı olmadan sıraya girdi. Kapsalon adlı yiyecek ile kola siparişi veren Willem – Alexander, çalışanlarla tek tek sohbet etti.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh kıral vallahi adam. 🙌 Ben kral olsam da sıra beklerdim arkadaş, herkes sırada bekliyorsa fairness olayı önemli. Hem bazen o sırada beklerken dönerin kokusu iştahı daha da açıyor, sohbet desen var, eğlence desen cabası! 😄 Hele döner kokusu bir sarıyorsa ortalığı, "Bekleriz abi, sıkıntı yok!" modu aktif hale gelir.
Bu arada bizim Türk dönercisiyle Hollanda kralını bu şekilde buluşturan evrensel döner sevgisine de selam çakıyorum. İster kral ol, ister kul; döner uğruna sıraya girilir. Döner birleştirir. 🍖❤️
O sırada kahkaha atan bir kral görmek ise harika bir tablo olmuş gerçekten. Keyfi hep bol olsun kral Willem! 👑