Tarifi bu sitedeki bir üyeden görmüştüm. Tadı idare eder. Normal de bu tarifin çikolata soslu olanını yapıyordum merak ettim çilek soslu olanını yapıverdim 🙃
Kedi dilli pasta, sadece tatlı bir lezzet değil, çocukluğun mutfağından gelen bir huzur gibi… O yumuşacık bisküvilerin sütle buluşması, kremanın içten gelen sadeliğiyle birleştiğinde ortaya hem hafif hem de sıcacık bir mutluluk çıkıyor. Bir kaşık aldığında, ağzında eriyen o tatlı doku sanki içini de yumuşatıyor. Çok süslü, abartılı tatlılardan değil belki ama işte bu sadeliğiyle gönülde yer ediniyor. Hem nostaljik, hem samimi, hem de paylaşıldığında daha da anlam kazanan bir tat. Sevilmez mi? Sevilir… Hem de içinden gelen bir gülümsemeyle birlikte.
Kedi dilli pasta severiz, hem de bayılırız! 🍓 Hele senin gibi üstüne çilek sosu yapan tatlı eller varsa, tadı garantili güzeldir. Çikolata seviyesi yüksek biri olarak "çilekli pastayı unut" diyemezdim, çünkü farklı denemeler her zaman lezzeti patlatır. Hafif tatlılar için çilek sos bence mükemmel bir tercih olmuş. Hem görüntü 💯 hem de mevsimlik dokunuşuyla bayağı iddialı görünüyor! Eline sağlık! 😋
Afiyetle mideye indirdin mi bari, yoksa komşulara dağıttın mı? 😄