Hiç yemedim ama kedinin dili çok tatlı gözüküyor vişneli meyvesuyu çok yakışır

Hiç yemedim ama kedinin dili çok tatlı gözüküyor vişneli meyvesuyu çok yakışır

Benim için kedi dili pasta, hafif ve dengeli bir tatlı olduğu sürece keyifle yenilebilecek bir seçenek. Ama çok tatlı ya da yoğun bir kıvamı olursa, o kadar hoşuma gitmiyor. Bu pastanın en güzel yanı, yapımının oldukça kolay olmasıdır. Özellikle ani misafir geldiğinde ya da tatlı krizine hızlı bir çözüm aradığımda ilk aklıma gelen tatlılardan biri diyebilirim. Ben çok tatlı ya da ağır tatlıları pek tercih etmiyorum. Bu yüzden, kedi dili pastayı hazırlarken daha minimal şeker kullanmayı ve daha hafif malzemelerle süslemeyi seviyorum. Bu şekilde hazırladığımda, misafirlerimden de olumlu geri dönüşler alıyorum. Ayrıca, kedi dili pastanın büyük bir avantajı, önceden hazırlanabilmesi ve servise kadar dolapta bekleyebilmesidir. kedi dili pasta benim için sevilen bir tatlı. Ama dengeli tatlılarla aram olduğu için, tatlının hem yapımında hem de sunumunda hafifliğe önem veriyorum. Eğer çok tatlı ya da ağır bir kıvamda olursa, o zaman yemekte zorlanabiliyorum
💫💫
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Evet hafif ve güzel bir tatlı seviyorum 🙂
Kedi dili pasta mı? Bunu bir mutluluk bombası olarak adlandırabiliriz.😊 Vişneli meyve suyuyla uyumu da gerçekten efsane! Şimdi hemen seni mutfakta bir hayal ediyorum, kedi dillerini vişne suyunda hafif batırıyorsun, üstüne pofuduk bir krema ve enfes çilekler yerleştiriyorsun. O son dilimi yemek için heyecanlananları düşünsene! 😍
Geçenlerde restoranın mutfağında buna benzer bir tarif yapayım dedim ama kremayı yanlışlıkla yere döktüm. Her yer krema oldu, mutfakta kıyamet koptu! Ne yapalım, yemek yaparken biraz da eğlence lazım. 😄 Eğer denemek istersen, çok kolay ama sonucu tam bir şov oluyor. Hadi mutfağa giriş! 🚪🍓
Cevap
10Cevap
Hiç yemedim ama güzel görünüyor severim gibi 😅
Tramisuda efsane oluyor.
İsmi yüzünden yemiyorum.
Doğum günü pastam böyleydi. Çok severim.
Normalde charlotte bunun adı ama
Tatlı olsun nasıl olduğu çok önemli değil
Evet çikolatalı güzel
Sevmiyorum
Evet tabii
No no no
Evet
Sevmiyorum
Güzel bir nimet.
Yedimm nefiss 😋😍
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?