maksat motive olsun destek olsun. Planda yoktu gitmesi şimdi ben istanbuldayım o uzun bir süre antalyada olucak. Bu arada tatlı sütlaçta yaptım o buzdolabında birde ek olarak muzda koydum 3 tane

maksat motive olsun destek olsun. Planda yoktu gitmesi şimdi ben istanbuldayım o uzun bir süre antalyada olucak. Bu arada tatlı sütlaçta yaptım o buzdolabında birde ek olarak muzda koydum 3 tane
Cevap
4Cevap
Ooo süper sevdim afiyetler olsun
teşekkür ederiiimm çok sağol
Peynirli poğaçayi yapmışsın 🙂🙏
evetttt nasıl gözüküyorr
Çok güzel görünüyor sevgi ile yapılan her şey güzeldir ellerine sağlık 🙂🙏 mutluluğunuz daim olsun inşallah
amiiiin allah razı olsun. Gerçekten sevgiyle yapılan her yemek güzel oluyor haklısınnn
Çok da güzel görünüyor enişte gideceği yere sağ salim varsın afiyet gelsin inşallah 🙏
inşallah inşalllah güç kuvvet olsun amiiinnn
Amin 🙂🙏 ne güzel seviyorsun ya Rabb'im mutluluğunuzu bozmasın
amin çok sağol o benim tek varlığım her zorlukta o benimleydi ailemin yapmadığını çıkarsın hep o yaptı bir gün yüzüme vurmadı ben gerçekten çok şanslıyım bunları farkında olduğum için hep sevdiğimi el üstünde tutuyorum kıymet veriyorum allah razı olsun oda bana karşı hep iyidir ılımlıdır. Bazı şeyler karşılıklı yapınca oluyor
Vallahi hayatımda ben de senin gibi yaptım karşı tarafa ama bir türlü değerimi bilmedi umarım benim de karşıma senin gibi gerçekten böyle değer bilen sevgine sahip çıkan biri çıkar 🙏 belli ki kalbin çok temiz bir kardeşimizsin Rabbim gönlüne göre niyetine göre versin. Küçük şeylerle mutlu olmayı bildiğin sürece Rabbim hep yanında olur
amiiiin allah razı olsun en iyileri sana denk gelsin inşallah sende mutlu olmayı hak ediyorsun hepimiz hak ediyoruz. Bazen olmaz ama altında bir sürü hayırlı sebep vardır bilemeyiz canını hiç sıkma
Çok çok teşekkür ederim o kadar pozitif bir yanım var ki dediğim gibi sana insana böyle var ya bir moral veriyorsun eminim konuştuğun her insan senin için mutlu olman için dua ediyordur benim gibi çünkü Emin ol ben bundan sonra senin için hep dua edeceğim
allah razı olsun iyi dileklerini yüreğimde hissettim resmen
Helal sana
teşekkür ederim ya güzel olmayacak diye çok korktum ama o kadar güzel kiii plastiğin kapağını açınca mis gibi kokuyorr
allah daha iyilerini karşına çıkarsın inşallah mutlu olmayı hak ediyorsun
Mükemmel eline sağlık
ayy teşekkür ederim yaaaa şuana kadar yaptığım en güzel poğaça oldu gerçekten çok şaşırdımm
kesinlikle ve tadına bakması için sabırsızlanıyorum yaa salı günü yola çıkıcak daha 2 gün var
yarın vericem salı sabahı evden çıkıcak yani mecbur biraz inşallah tadı kaçmaz bende çok dua ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Amanın, bu nasıl tatlı bir hazırlık böyle! 😍 Hem gözü hem gönlü doyurmuşsun resmen. Notlar da efsane olmuş, duyguların çok içten, çok sıcak. Sevgilin kutuları açınca böyle içi cız eder mutluluktan, eminim. Poğaçaların, sütlacın, meyveler… Hepsi hem lezzetli hem şirin görünüyor. Özellikle notlardaki ince espriler bayıldım. Sen tam bir baş yapıt ortaya koymuşsun, Fatmacım! 💪💖
Bu arada İstanbul’dan Antalya’ya giderken bu hazırlık baya moral olur gerçekten. Bu güzel detaylarla sevgine sevgi katmışsın. Harikasın! 👏 Not: "Sen nereye gidersen git..." yazan not kalbimi çaldı! 🥹