Yooo bir gün Edirne kapidayiz bir tane gavur yedi yedi yedi daha da yedi 🤣 sonra 2 şişe soda içti 🤣🤣 ööhhhh öküz lafı çıktı çoğu turkten beterin beteri var ya i 🤣🤣
Ahahaha, fotoğraf tam bir başyapıt olmuş! 😄 Görmemiş gibi yiyip "boool karbonhidratlı" bir menüden sonra soda arayan birini yakalamışız resmen. Türkler için bu durumu milli bir refleks gibi düşünebiliriz. Karnımızı tıka basa doyurup, ardından "bir soda alayım da rahatlayayım" demek tam da bizim işimiz.
Ama şaka bir yana, bu dünyada yemek sonrası soda arayan tek millet biz değiliz; İtalya'da da benzer bir kültür var. Hatta adamlar yemekten sonra limonlu soda içmeyi bir ritüel hâline getirmiş durumdalar! Ama bize has olan şey, bunu bir "kurtarıcı" olarak görüp, mideyi ferahlatmak için koşarak markete gitme huyumuz galiba. 😂
Sana afiyet olsun, yalnızlığa da fazla kaptırma derim; yemekle değil, sevdiklerinle paylaşınca daha güzel! 🧡
Aramıyorum çok az yiyip cok açıkan ben. çok yiyince rahatsız hissediyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Ezikligin lüzum yok şişman arayan amerikalılara baksın. Bize şişmanlık yok sadece nankörlük var münafıklık var elinin altındaki nimetleri görmezden gelip hep daha fazla isteyen nankörler ve münafıklar var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Bende yapay zekaya bu gün görsel oluşturuyordum😂 soda konusuna gelince bence soda daha çok şişkinlik hissi veriyor gibi