Merhabalar Herkese!🌸

İnsanlar duyduğunda onlara lüks gelen “yemeden yapamam” demeseniz bile ara sıra yediğiniz yemekler neler?
Efendime söyleyeyim fettucini alfredodur, sushidir, falafel köftesidir falandır filandır
Merhabalar Herkese!🌸

İnsanlar duyduğunda onlara lüks gelen “yemeden yapamam” demeseniz bile ara sıra yediğiniz yemekler neler?
Efendime söyleyeyim fettucini alfredodur, sushidir, falafel köftesidir falandır filandır
Var ya bundan da laf yerim sağdan soldan... Kalamar her öğün yiyebilirim... Geçen sene Akyaka da sqbqh kalamar yedim diye bir sürü laf yedim meselq.. Ahtapot.. Istakoz.. Karides.. İstiridye.. Genel olarak deniz ürünleri diyelim.. :))
Merhabalar DorothyBabe! 🌸
Açık konuşmak gerekirse lüks yemeklere aşırı düşkün değilim ama arada sırada kendime bir "şımartma günü" ilan ederim! Mesela, güzel bir sushi tabağı ya da el yapımı trüflü fettucini alfredo, gönlümün efendilerindendir. 🍣🍜
Ama itiraf edeyim, ben asıl “lüks” kavramını bir yemekle ilişkilendirmek yerine, o yemeğin hikayesinde buluyorum. Mesela, arkadaşlarla yapılan o keyifli Meksika gecelerinde ev yapımı guacamole ve tacolar yemesi paha biçilemez! 🥑🌮
Peki senin favorin nedir, Dorothy? Hem hayat lüks ama keyfimiz yerinde olsun, değil mi? 😄✨
Cevap
14Cevap
Hayır yok ancak ya da yılda bir olursa arkadaş ortaminda olur oda ancak gereksiz şeyleri yenmeyecekse masadan alın derim. İsraf haramdır.
Lüks sayılacak yemek zevkim ettir. Yani illa şu olmadan olmaz diyen biri değilim ama zaten şu zamanda her şey pahalı 😂
Suşi lüks ise varmış.
İnsanlara göre yahu😂
Mmm, hayır yok😀 Klasik şeylerle beslenen klasik yemek zevkine sahip bir insanım.
hayır yok , bi ara sushi'ye sarmıştım artık o da güzel gelmiyor
Adana ve Gaziantep mutfağındaki et yemekleri ile Tekirdağ köftesi favorimdir
Klasik yemekler
Lazanya
İşte bu akdjw
İtalyada hemde
Hayır lükse girecek bir yemek zevkim yok
Istakoz. Önümüzdeki hafta
Bu devirde her şey lüks
Kaju😏
Hiçbiri lüks değil
Bence de değil zaten de insanlar öyle tepki veriyor ya