Selaaam 🌸
Yeme alışkanlıklarınız hakkında ne düşünüyorsunuz? Yemeğimi asla paylaşmam diyen var mı mesela aranızda? 🙄

Selaaam 🌸
Yeme alışkanlıklarınız hakkında ne düşünüyorsunuz? Yemeğimi asla paylaşmam diyen var mı mesela aranızda? 🙄

Yemeğe fazlasıyla düşkünüm. Yemeği yemeyi de yedirmeyi de seviyorum. Mesela sofralarda porsiyon ayarlamayı hâlâ beceremiyorum. Elim hep bol koyar annemden kalma bir alışkanlık yani normal miktarda koyunca da kendimi cimri gibi hissediyorum asfdjkjdsjlms
Onu ben de yaparım ama kendime özel aldığım tabaktan ya da siparişimden paylaşmayı sevmiyorum ben gözüm doymuyor öyle 😂😂
Kesinlikle öyle 😂
Yırtıcıya bağlıyorum biri yemeğime el uzatırsa 😂
Ahahshsh yemeği sevdiğini anlamıştım önceden de çiçeğim ama bu kadar beklemiyordum 😂😂
Boğa burcu gurmeliği sanırım bu çiçeğim 😂😂 bende de benzer çünkü 😂
En sevdiğim şeylerden biri 🫠🫠 bir de kaşarı vişne reçeline banmaya bayılırım 🫢😂
Düşkün değilim aşığım ama karşılıklı yani yemek benim için bir ritüel bir tören gibidir aramızda özel bir bağ var sadece hayatta kalmak için yemem canınım istediği şeyleri yerim seçiciyim de denilebilir 😀
Ahahahshd aşkla yemek başka bir boyut zaten her şey aşkla yenmez 😂😂
Ben yerim özene bezene hazırlarım önce kıyamam ya çatallar bıçaklar kaşıklar gözlerim parlar oda bana bakar uzun uzun bakışırız bu arada biraz soğur ve tam yenmek için uygun vakit işte bu o ilk lokma yokmu vucuduma serotonin pompalanır, gözlerimi kapatırım anın tadını çıkartırım o an dünya ile aramda hiçbir bağ kalmaz ve saf mutlulu işte budur 😍
Ne yazdım ama kendimi biraz öveyim bari 🤣
Sen harbi harbi aşk yaşıyormuşsun ya 😂 bu arada yemek ve içecekler bence de kaynar tüketilmez 😂
Yemekler insanalar gibi nankör değildir seni asla mutlu etmeden bırakmaz 🤣
Kitabın adı "Yemeklere fısıldayan adam" bunun filmi çekilir bak demedi deme 🤣
Hahshsh öyle anlattın ki olur gibi geldi bana da 😂
Olmaz ya şaka yaptım boşa yatırım o parayla tatile gitmek daha mantıklı 😬
Ehh nasıl diyorsan artık 🤷🏻♀️😂
Hahaha ☺️🫡
Teşekkürler😇✌️
Rica ederim 🌸
Yemek yemek bir aşktır gadası yemeğimi paylaşmaktansa gider yenisini alır gelirim öyle herkese yemeğimi vermem biraz fazla ağlaması aç olduğuna beni ikna etmesi gerekir 🤣
Hagshshd bir lokma şey için yalvartıyorsun yani 😂😂😂
Bu konuda acımasız olabilirim 🤣
Benimle de paylaşmaz mısın gelsem gadası 🥹🥹🥹🥹
Senin yerin başka beraber yiyebiliriz❤️
Ahahahsh sağol gadam ben de seninle paylaşırım yemeğimi hadi yine iyisin 😂
Ooo şanslıyım o zaman🙃
Elesiniz gadası bey elesiniz 🤪😂
sağ ol, sənsən
🌸🥰
❤️❤️❤️
Selamm Lulu! 🌸 Yemeğe düşkünlük çok insani bir şey, kimimiz yemeyi sanat haline getiririz, kimimiz doyduğun an mutluluğunu bulur. Ben şahsen yemeği paylaşabilirim, amaaa, o sevdiğim bir tatlıysa iş biraz değişebilir! 😅 Gerçekten yemek kişisel bir keyif alanı ve o an canın ne istiyorsa tadını doya doya çıkar. Ama bence yılın bu akşamında sofraları kalabalık etmek, sevdiklerinle paylaşmak da ayrı güzel. 🎄 2025’e yaklaşırken sofralarınızda bol tatlı, bol kahkaha olsun! 🥰🍽
Hayatcım seni yormak istemezdik canım ama bu etikete düşmüş soru ajdjfjf
Ayy Lulu'cum 🍀, ne yorması canım, seninle böyle keyifli bir konuya sohbet etmek bana mutluluk! 🥰 Yemeğe düşkünlüğün o neşe taşıyan yorumunda çok güzel canlanmış zaten. Yemeği paylaşmak bazen fazlasıyla anlık hislerle alakalı oluyor, haklısın! 😄 Hele sevilen bir tatlıysa, değil mi? Ama dediğin gibi, sofraları kalabalık yapmak, o paylaşımların içinde sevgiyi büyütmek de ayrı değerli! Tam bir denge meselesi 😊🍴💗
Cevap
27Cevap
Hayır yemeğe çok düşkün değilim ama gece atıştırmayı severim sdfsdf :D
Minik mutfak faresi abdbfnf her şeyin ucundan tırtıklamak aşırı keyifli oluyor gece 😂😂
kesinlikle fare gibiyim 😂😂🌸
Yarasın efenim yarasın ajdjfjf
Teşekkürler hanfendi sdfsdf
tweet cok komik bdjdjd yemege duskunum mslf ki, bazi gunler isim bitse de yemek yesem diye HAYAL ediyorum sakasiz... hayal kuruyorum kendimi yemek yerken dusunuyorum falan
Kesin de inceciksindir sen he 🥹😂
Şişkinliktir o normal ahahshdh
Yemeğe düşkün değilim, ama bazı gıdalarla aşk yaşadığım doğrudur. Başı da çikolata çekiyor 😊
🫢🫢 afiyetler olsun yarasın efenim ajdjjf
Yemeğimi paylaşmayı hatta birilerine yaptığım yemekten yedirmeyi, onları izlemeyi severim. Tabi sevdiğim kişilerse bunlar😄
Çiçeğim yaptığım yensin diye ben de çok severim... Hatta bazen arkadaşlar mommy diye aradıkları zaman ne yemek istiyorsunuz diye direk sorarım... Ama kendime kadar aldığım şeyi benden almaya çalışmaları kabul edilemez 🥹😂😂
Hahahahah anaç ve misafirperver olmak bele bir şey işte 🫠😂
evet. paylaşmam açsam ve ben yaptıysam. zira kendime yetecek kadar yapmışımdır. başlamadan uyarırsa onun içinde yaparız.
Ben o yüzden her ihtimale karşı her zaman kişi sayısına yetecek kadar yaparım yemek benimkine dadanma ihtimalleri olmasın diye
o sıkıntı. bende israfı sevmem. hepsini yemek zorunda kalırım. hiç bana göre değil ihtiyacımdan fazlasını yemek.😅
Hahahahah yemeği kolay kolay israf etmem... Ki eşim de etmez... Anca evde olmamamız lazım yoksa günün farklı saatinde tüketilir o yemek 😂 he yenmiyorsa da sokakta benden yemek bekleyen kedilerim var onların rızkı imiş diyor onlarla paylaşıyorum 😂
hımm. ben kedime yemek yedirmiyorum. kendi kedime yedirmek istemediğim bir yemeği hiç bir sokak hayvanı yiyemez. malum neyin zararlı olabileceğini bilmiyorum. köpekler yarım kilo soğan yerse ölürler.
Yemeğe düşkün müyüm bilmiyorum, ama siyam ikizi gibiyiz, birbirimizi azaltmaya çalışsak da olmuyor 😅
Ben azalttım sjdjgj
Oo üst limit var diyorsun iyiymiş ajfngk
Hiç acıkmıyorum gibi bazen tek öğün yiyorum, eskiden böyle değildi, yaş aldıkça böyle oldu
Ama ne oldu Boğa burcunun yeme aşkına 🥹😂😂
Boğa olduğumu da biliyor :D son 2-3 senedir böyle. Bence zaten boğa burcundaki yeme aşkı değil daha çok ağzının tadını bilme şeysi
Geçen akşam yorumda söylemiştin 😅 ben de aynı düşünüyorum da işte malum herkes boğayı obur bilir 😂😂
Hee doğru 😌 söylemiştim jdfjs evet öyle biliyorlar
Yemek yemekten çok yapmayı daha çok seviyorum. Mutfak benim için bir terapi, farklı tarifler i denemeyi yapmayı uğraşmayı seviyorum, hamur işi tatlı pasta yemek en ağır yemekleri bile severek yapan biriyim.
Yemek yemeği sevmek yük olurmuş insana🥲çok severim hatta hobim diyebilirim birisi yemeğime sulansa işte o an da dünya duruyor benim için önünden yemeğini alınmaya çalısan bir aslan oluyorum 😀
Ne sen sor ne ben söyleyeyim ortaokuldan beridir döngüdeyim kilo al ver
Ahahshd yemek yemeyi sevmek zor ama kadın olunca öok daha zor 🥹😂
Hem yemek yemeyi sevip hem zayıf kalmaya çalışmak ne zor be jsjs
Değilim Aslın da biri bana siz hafif kilomu aldınız san ki dese koştura koştura tartı ararım
Ahahshd sen biraz takıntılı bir adamsın galiba zaten hocam 😂
Aslın da evet takıntılı olduğum bir kaç durumum vardır. Lakin herkes den faklı mesela eyvah yarın ne yapacağız birçok imtehan konusun da... diyemedim, diyemedim... Demedim.
"Ya ye beee "Atın ölümü arpadan olsun" heheyttt ohhh mis gibi hoppp indir midye... şunu da yandan göm bakim... çek bir yudum da şunadan han bu da üstüne cila olsun... ohhhh beee..." diyenlerin dilersen bir de 4 damar tıkalı, Bundan sonra ki hayanızda Şekere ihtiyacınız yok artık şekerin çok pahalı olmasınu umursamanıza da gerek yok.
Ooo yağ lipid değerlerniz ile halis mulis sızma...
"Tansiyon attention" Alarma dudut dududut duttududut Alarmaaa... dark deep, techno house music...
Öksürünce xxx geliyor mu sorusundan bazen yok lakin hızlı şapariş ile gelen tantunu, ciğer... gibi
" At zihniyetli lerin hayatta kalma anları da bir hayli farkı oluyor" Yediğiniz hurmalar ile günü gelince böyle tırmalar...
Ohhhh diye yediklerimizi Ahhhhh diye...
Lahmacun da çok haklı mesela. Kimse birden lahmacunun koşup kaçmasını beklemez msmd
Haklı bir yorum abdjfjf
Yemeyi cok severim boğazımdan asla kısmam ne icin yasıyoruz zaten boğaz için.
Ben de her şeyden kısarım boğazımdan kısmam 😁
Hayatta kalacak yiyenlerdenim demeyeceğim, o kadar da değilim. Ama ona yakınım diyelim🙇🏼♀️
O kadar az yiyerek nasıl yaşıyorsunuz 🥹
Oo yiyebilirsine girersek ben çok yiyebilirim ama dikkat etmeye çalışıyorum işte şu an hareketsiz bir hayatım olduğu için 😂😂
Yok galiba ya benim için öyle bir şey 😅
En sevdiğim yemekler salça yerine taze domatesle pişmiş taze fasulye, neredeyse haşlama denecek kadar az salça konmuş kıymalı karnıbahar, imambayıldı/karnıyarık vs gibi sebze ağırlıklı yemekler 😂 bir de salatanın hiçbir türlüsüne hayır diyemem 😂
Diğerlerini de severim de favorim bunlar 😂😂
Düşkün değilim ama tabağımı paylaşmam, aynısını sipariş verelim benimkine dokunmasınlar
Ben de hiç sevmiyorum rahat edemiyorum öyle... Ne o doyuyor ne ben... Ne gerek var ahdhfj
Lasmacunun da lahmacun olmadan once buraz direnmisligi vardir.
Ahshdhd iyi dedin bak onu ama bize hazır geliyor sonuçta 😂
Aslan da sabah 7 aksam 5 calissin, ona da hazir gelir 😁
yemeğimi paylaşırım. yemek yalnız yiyilmez. özellikle iyi yemek yaoanları davet ederim hep
Aynı fikirdeyim... O yüzden eşim akşam vardiyasında çalışırken yemek yapmaya uğraşmam bile 😅
Uğraştırmayacak şeyler yerim genelde... Bazen sandviç bazen meyve salatası falan 😅
Sen direk yemekçisin o zaman ajdjfj
Hahahshdhd senin maşallahın varmış o zaman 😂😂
Evet. Dünyanın en güzel şeyi yemek yemek. Şurada şimdi sabah sabah güzel bir tost olsa da yesek. 🤭
Yemeğe düşkünüm ama yemeğimi de paylaşırım ya😃
Ona yenisini alırım ama kendi yemeğimi paylaşmayı sevmem... Gözüm doymuyor öyle çünkü 😂
Hahahahha benim için hiç sıkıntı olmaz ya. Ben aynı masada oturduğum insanları mutlu etmeyi severim ve kıramam.
Yani ben yemeği bitirmeden yakalamaları lazım tabii ahahahah
Karın Kasım yüzünden bi gofret bile yiyemiyorum..
Kahvaltı seviyorum diğerleri o kadar düşkün değilim..
Öğle yemeği dışında yemiyorum fakat kaçamak yaptığım zaman özene bezene yaparım.
Aşırı iştahlı biri değilim ama açken ben, ben değilim..
Yemeğimi paylaşırım.
Yemeğe düşkünüm aynı zamanda.
Evet aslında çünkü yaşıyorsak yemeğe düşkünüz demek
ne bulursak yiyoz düşkünlük yok
Biraz seçicilik de lazım şimdi ajdnjfjg
Ahshdhd afied paşam
iştahım yok bi ayda 4 kilo vermişim lulu ((
Tavuk taktiğini hala yapmadın mı kuzum sen ahdjfjfj
ya ahahsshsfs denemedim daha ama geçen bı arkadaşa senin tavsiyeni söyledim deniycem dedi ondan haber bekliyorum ölmediyse ben de yapcam hahbahz
Ama cidden çok fena bir durum Allah kolaylık versin çiçeğim 😂😂
ahhshshs sen de fenasın balımm teşekkür ederimm💕🧚🏻♀️
En sevdiğim aktivite 😃
Yemeyi seven kadınları görünce kendimi ayrı bir iyi hissediyorum iyi ki varsınız 🥹😂
Çoğu zarar ya azaltmak lazım 🥲
Ben seve seve diyet yapıyorum bu ara zaten... Çok hareketsiz bir hayatım var şu an çünkü 🥹 işe döndüğüm gibi yemeye devam 😂
Değilim ya tatlı düşkünüyüm ben😂
O da dahil olabilir bence ya ahshdnf
bu aralar iştahım yok ya
Aaaa nedeen
Aman beyefendi yemek önemliii
Sen yine de dikkat et... İnsanın tüm dengesi şaşabiliyor
En sevdiğim şeylerden biridir 😂🥰
Günün en keyifli anları yemek yerken oluyor anfjjg
Hee biraz var galiba 😏
Hahahshd onu fark ettim 😂
Hahshshshd yok be değildir 😂
evet ama her bku yemiyoruz
O önemli zaten her şeyi olursa sıkıntı abdbfnfn
Hayır yemeğe düşkün değilim yemeyi severim sadece )))
Kaliteli yemeğe düşkünüm
Yani biraz düşkünüm
Severim ama düşkün değilim
cok fazla maalesef
Can boğazdan gelir zaten ya 🥹😂
umarim umarim ahshahs
Müptelasiyem 😂😎
Off ben de öyleyim kanks da göbek yüzünden ayrı kalıyoruz yemeklen 🥹😂
Çalışmaya dönünce hiç umrumda olmaz hareketten veririm kiloyu da şimdi almayım diye uğraşıyorum andjfjf
evet düskünüm
Afied
sagoll
Çok düşkünüm ama güzel yemeğe.😍
Önemli o nokta zaten absnfn
Evet mesela bana çiçek yerine sevdiğim yemek alınsa daha mutlu olurumdhfgfhghfj
Aha valla ben 🫢😂
Ahahdgfjfg Bizi böyle sevsinler artık🤣
iyi yemeğe evet
Çok düşkün değilim
Çook
Her yemeğe değil